1. Welkom!

    Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

    Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

    "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

    Snel, eenvoudig en gratis

Bloedresultaten

Discussie in 'Anabolen' gestart door straight up, 23 mrt 2012.

  1. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Hallo BB's!

    Heb vandaag mijn bloeduitslag thuis gekregen.

    Heb dit laten controleren, omdat ik met een iets of wat zwaarder kuurtje aan de slag ga...

    Nu zijn er toch enkele punten die aan de hoge kant zijn.

    Bv:

    HEMATOLOGIE

    Hemoglobine: norm-waarde 13.2 - 17.3 mijn resultaat: +17.5

    Hematrociet: norm-waarde 39-49 mijn resultaat: +51

    Erythrocyten: norm-waarde 4.30-5.70 mijn resultaat: ++6.13

    Formule

    Segment (neutr.): norm waarde 40-75 mijn resultaat -39.7

    Monocyten: norm waarde 4-11 mijn resultaat +12.8

    Vitamine B12 norm waarde 11-513 mijn resultaat +780

    LEVER

    SGOT: norm waarde < 35 mijn resultaat +47

    SGPT: norm waarde <45 mijn resultaat + 56

    ALKALISCHE FOSFATASE: norm waarde 30-120 mijn resultaat 121

    Voor de rest was alles ok binnen de normale waardes.

    Volgens mijn huisdokter was alles ok. Maar mijn vraag is nu, is er reden tot staken van mijn kuur???

    Alvast bedankt!
     
  2. Ymir

    Ymir Freaky Bodybuilder Elite Member

    Berichten:
    6.451
    Leuk Bevonden:
    786
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m50
    Massa:
    40kg
    Vetpercentage:
    > 50%
    Wat kuur je
     
  3. u299778

    u299778 Dutch Bodybuilder

    Berichten:
    686
    Leuk Bevonden:
    4
    Geslacht:
    Man
    Als je met een zwaardere kuur aan de slag gaat zullen je bloedwaarden sterker schommellen lijkt me toch logisch.Ik zou gewoon doorgaan anders moest je der ook niet aan begonnen zijn.

    ---------- Post toegevoegd Fri 23 Mar 2012 om 22:02 ----------

    x2
     
  4. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Ben nog niet begonnen.

    Ik ben nu 4 maanden off na een kuurtje van 14 weken Bold, Sust, Winny

    En ik wil in april beginnen met Test e, Tren e, mast e 10 weken winny 6 weken en van week 10 tot 14 met korte esthers werken test p, tren a, mast p
     
  5. J4ck

    J4ck Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.061
    Leuk Bevonden:
    56
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m92
    Massa:
    100kg
    Vetpercentage:
    10%
    Wat heb je gegained hierop?
     
  6. Calyptus

    Calyptus Colossal Veteran

    Berichten:
    16.226
    Leuk Bevonden:
    1.784
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m95
    Massa:
    115kg
    Vetpercentage:
    17%
    Die 4 samen boven de bovengrens kan wijzen op een lichte leverontsteking.

    Probeer NAC op 2 gram per dag voor een paar weekjes, gaan je leverwaarden hard van verbeteren. Kan ook in-kuur.
     
  7. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    niet veel..

    Maar is niet onlogisch aangezien ik wat fout gedosseerd heb.

    Had de bold wat langer en wat hoger moeten dosseren en de sust wat meerdere keren pw moeten zetten.
     
    Laatst bewerkt: 24 mrt 2012
  8. J4ck

    J4ck Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.061
    Leuk Bevonden:
    56
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m92
    Massa:
    100kg
    Vetpercentage:
    10%
    Wat was je kuur dan?
     
  9. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    1-10 500 mg bold pw
    1-10 500 mg sust pw
    1-4 40mg winny pd

    nakuur 2weken nolvadex

    ---------- Post toegevoegd Sat 24 Mar 2012 om 10:09 ----------

    NAC wat houd dat juist in?

    Zal je zo niet bij de apotheker kunnen afhalen waarschijnlijk?
     
  10. J4ck

    J4ck Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.061
    Leuk Bevonden:
    56
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m92
    Massa:
    100kg
    Vetpercentage:
    10%
    Is raar dat je niks gegained hebt,fake gear!?

    Nakuur is alleen wat kort(min 4 weken)!
     
  11. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Dacht ik ookal, denk idd ook iets in de richting van fake gear!

    Want voeding en training zijn zeker in orde.

    Deze keer ben ik wat geruster wat men gear betreft
     
  12. bock

    bock Dutch Bodybuilder

    Berichten:
    288
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Je B12 is te hoog. Ik neem aan dat je dat bewust inneemt? In dat geval verklaart dat je hoge Hb, Hematocrit en Erytrocyten.

    Over de leverwaardes hoef je je geen zorgen te maken, die worden pas spannend als ze richting de 100 gaan.
     
  13. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Niets om me zorgen over te maken? en volgens Calyptus wijst dit op een lichte leveronsteking?

    En neen pak niets van extra vitamines in, heb wel een deftig voedingsschemamaar dat zal daar niks met te maken hebbe waarschijnlijk?
     
  14. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Wat nu dus mijn vraag is...

    Kan ik met deze waardes aan mijn kuur beginnen?

    en met toch wel wat hogere leverwaardes 6 weken winstrol tabs gaan nemen
     
  15. Calyptus

    Calyptus Colossal Veteran

    Berichten:
    16.226
    Leuk Bevonden:
    1.784
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m95
    Massa:
    115kg
    Vetpercentage:
    17%
    inderdaad. Maar zoals ik al zei, 2 gram NAC per dag en je waardes gaan heel snel terug normaal worden.

    Nac= N-acetyl cysteine(beter bekend onder merknaam Fulmicil). Zoek het eens op op google, of pubmed.

    Je kan het los in de apotheek kopen, maar boardssponsers hebben het ook.
     
  16. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Bedankt!

    misschien toch maar eens langs de apotheker voor de zekerheid
     
  17. skydirk

    skydirk Freaky Bodybuilder

    Berichten:
    5.613
    Leuk Bevonden:
    234
    Geslacht:
    Man
    Dit zijn de normale waardes die je hebt tijdens een lichte testkuur van 250mg per week. Zijn identiek aan mijn waardes tijdens die lichte kuurtjes. Ik zit al jaren te verkondigen dat een simpele teosteronkuur je hematocriet en hemoglobine goed verhogen. Vroeger gebruikten uithoudingssporters ook testosteron toen ern nog geen EPO bestond. En het is normaal dat een lever zeer lichtjes verstoord is tijdens een lichte kuur. Al die waardes die verhoogd zijn, heb ik ook bij bloedutslag toen ik 250mg test per week nam. Mijn B12 stond wel nog hoger .
     
  18. J4ck

    J4ck Competitive Bodybuilder

    Berichten:
    2.061
    Leuk Bevonden:
    56
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m92
    Massa:
    100kg
    Vetpercentage:
    10%
    Je bedoeld deze zeker Calyptus: fluimucil
     
  19. SIA

    SIA Dutch Bodybuilder

    Berichten:
    285
    Leuk Bevonden:
    12
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m92
    Massa:
    119kg
    Vetpercentage:
    16%
    Aan de hoge kant?
    Je bedoeld zeer lichtelijk verhoogd.
    Ik zou me persoonlijk niet druk maken.
    De hoogte van jou leverwaarden worden al gerealiseert door slechts krachttraining en inderdaad, tis slechts marginaal.
    Het andere zoals rode bloedcellen, witte bloedcellen, zuurstof zijn allen een staartje van je laatste kuur en behoeft zeker geen reden tot ongerustheid. Voor optimalisatie dient enkel een wat langer herstel in acht genomen te worden.
    Maar goed, optimaal of lichtelijk verhoogd, wanneer met een volgende kuur aangevangen word zullen deze waarden wederom stijgen.
    Verhoogde B12 is iets wat als BB'er/Strongmen/Krachttrainer gewoonweg niet ontweken kan worden. Reden hiervoor is het dieet wat men aanhoud. Echter is deze verhoging zeker niet ernstig of gezondheid bedreigend.

    Ik weet niet of er een meting is verricht op Urea maar ook dit zou normaal gesproken verhoogd moeten zijn.

    Zijn er metingen uitgevoerd op LH, FSH, Testosteron, Oestrogeen, Prolactine, etc?
    Deze zijn namelijk uitermate belangrijk om te kunnen bepalen in hoeverre jij hersteld bent van je vorige kuur.
    Heb je het onderzoek meegekregen?
    Staan deze hormonen aangegeven?
    Zijn ze allen binnen normale waarden?

    Dit zijn zeker punten die met veel aandacht behandeld dienen te worden.

    Maar kort samengevat, je kunt je volgende kuur starten.;)
    Succes!
     
  20. straight up

    straight up Cool Novice

    Berichten:
    220
    Leuk Bevonden:
    3
    Geslacht:
    Man
    Lengte:
    1m73
    Massa:
    84kg
    Vetpercentage:
    6%
    Ik heb mijn uitslag hier bij bij ik zie hier nog:

    HORMONOLOGIE

    GONADEN

    luteineserend homoon: norm waarde 1.24-8.62 mijn resultaat -0.76

    FSH: norm waarde 1.27-19.26 mijn resultaat -1.08

    Testosterone: norm waarde 175- 781 mijn resultaat 189

    S.H.B.G.: norm waarde 13.2-89.5 mijn resultaat 17.3

    Vrije testosteron index: norm waarde 22.2-110.2 mijn resultaat 37.94

    Dan staat daar nog onder

    contr. lipemisch uitzicht: normaal aspect

    contr icterisch uitzicht: normaal aspect

    contr hemolyt uitzicht: normaal aspect.

    ---------- Post toegevoegd Sun 25 Mar 2012 om 11:01 ----------

    Daar vind ik wel wat van terug als ik google...

    Is het dat wat ik nodig heb??

    Dan haal ik dit maandag, ben namelijk vanplan mijn kuur te starten maandag 2april.

    Maar als ik dan naar de werking van dit product ga kijken:

    Dit middel wordt vooral gebruikt bij aandoeningen van de luchtwegen die gepaard gaan met de productie van taai slijm, zoals bronchitis en emfyseem. Acetylcysteïne maakt het slijm dunner en dus minder taai en zorgt er hierdoor voor dat het slijm gemakkelijker is op te hoesten. Het wordt daarom gebruikt bij een productieve hoest (slijm-hoest).

    Dan heeft dit toch weinig te maken met het op orde zetten van je lever toch??
     
    Laatst bewerkt: 25 mrt 2012

Deel Deze Pagina