- Lid geworden
- 25 jun 2006
- Berichten
- 7.417
- Waardering
- 958
Nee. Gewoon nee.
In welk onbewerkt (natuur) product komt aspartaam eigenlijk voor?
Gezien je vergelijking met amygdaline.
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Nee. Gewoon nee.
In welk onbewerkt (natuur) product komt aspartaam eigenlijk voor?
Gezien je vergelijking met amygdaline.
Die vergelijking maak jij, niet ik.
Je hebt de boodschap niet begrepen, wat getuige je ongefundeerde reply ook niet verrassend is.
Alles is chemisch en 'natuurlijk' kan net zo goed toxisch zijn. Het gaat niet om de aanwezigheid van een toxische stof, maar om de hoeveelheid ervan.
Hetzelfde geld voor aspartaam. De hoeveelheid gebruikt in voedingsmiddelen is volkomen veilig. Zo'n beetje de meest onderzochte compound ter wereld en nog blijven mensen roepen dat het kankerverwekkend is, zonder enige fundering. Tergend gewoon.
Water is strikt genomen een chemische stof en zelfs reagent, bijvoorbeeld in je eigen lichaam. Ook toxisch trouwens. Doodverwekkend zelfs.
Je doet met de term 'onbewerkt' natuurproduct voorkomen dat deze minder chemisch is dan zijn bewerkte variant. Dat is onjuist.
Die vergelijking maak jij, niet ik.
Je hebt de boodschap niet begrepen, wat getuige je ongefundeerde reply ook niet verrassend is.
Alles is chemisch en 'natuurlijk' kan net zo goed toxisch zijn. Het gaat niet om de aanwezigheid van een toxische stof, maar om de hoeveelheid ervan.
Hetzelfde geld voor aspartaam. De hoeveelheid gebruikt in voedingsmiddelen is volkomen veilig. Zo'n beetje de meest onderzochte compound ter wereld en nog blijven mensen roepen dat het kankerverwekkend is, zonder enige fundering. Tergend gewoon.
Water is strikt genomen een chemische stof en zelfs reagent, bijvoorbeeld in je eigen lichaam. Ook toxisch trouwens. Doodverwekkend zelfs.
Je doet met de term 'onbewerkt' natuurproduct voorkomen dat deze minder chemisch is dan zijn bewerkte variant. Dat is onjuist.
Die vergelijking maak je wel, want jij post het plaatje toch?
Het gaat mij er niet om in hoeverre aspartaam kankerverwekkend is, jij maakt een vergelijking die helemaal nergens op slaat.
Een vrucht vergelijken met een synthetische stof, brb heroine met appels vergelijken.
Die vergelijking maak je wel, want jij post het plaatje toch?
Het gaat mij er niet om in hoeverre aspartaam kankerverwekkend is, jij maakt een vergelijking die helemaal nergens op slaat.
Een vrucht vergelijken met een synthetische stof, brb heroine met appels vergelijken.
C20H27NO11 is niet per definitie amygdaline he, kan zo wat isomeren uit m'n anus trekken met dezelfde formule.C20H27NO11 is volgens mij niet toxisch, sowieso niet in relatief ''normale'' dosis.
Pas wanneer het uiteenvalt tot HCN (cyanide), dan is het wel toxisch.
Dit gebeurt overigens bij kankercellen, waardoor het kankercellen kan vernietigen echter wordt dit ontkent in de medische(farma mafia) wereld omdat daar andere belangen bij zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=8X_Ot0k4XJchttp://images.uncyc.org/nl/1/1f/DonaldDuck.jpg
door dit plaatje te posten heb ik jullie zojuist allemaal vergeleken met donald duck
come at me
C20H27NO11 is niet per definitie amygdaline he, kan zo wat isomeren uit m'n anus trekken met dezelfde formule.
Iig. wat Sjors, terecht, illustreert met dat plaatje is dat mensen moord en brand roepen omdat een bepaalde stof in een bepaalde dosering inderdaad toxisch kan zijn. Dat zijn vaak diezelfde mensen die dan wel achter 'natuurlijke' producten staan (maar wie was natty?), terwijl dat allemaal geen reet uitmaakt. De toxiciteit van een stof wordt gedicteerd door de dosering en RAM (route of administration). Deze twee bepalen vervolgens het verloop van de Absorptie, Distributie, Metabolisatie en Excretie (ADME).
Ik blijf er bij ongeacht het hele aspartaam verhaal, dat dat plaatje een hele verkeerde vergelijking maakt.
Amygdaline zal op hogere dosis van orale inname bijwerkingen gaan geven zoals hoofdpijn/misselijkheid etc. en uiteindelijk dodelijk zijn.
Echter Neutraliseert het vruchtvlees dit wanneer de volledige vrucht gegeten wordt, alleen staat een hoge dosis dan gelijk aan 100 abrikozen ofzo, dat zie ik iemand nou ook weer niet opeten.
Anyway je kan toch niet de vergelijking maken met een stof die voorkomt in vruchten/groentes/planten die toxisch is, terwijl de rest van de vrucht/groentes/planten dit neutraliseert?
C20H27NO11 is niet per definitie amygdaline he, kan zo wat isomeren uit m'n anus trekken met dezelfde formule.
Iig. wat Sjors, terecht, illustreert met dat plaatje is dat mensen moord en brand roepen omdat een bepaalde stof in een bepaalde dosering inderdaad toxisch kan zijn. Dat zijn vaak diezelfde mensen die dan wel achter 'natuurlijke' producten staan (maar wie was natty?), terwijl dat allemaal geen reet uitmaakt. De toxiciteit van een stof wordt gedicteerd door de dosering en RAM (route of administration). Deze twee bepalen vervolgens het verloop van de Absorptie, Distributie, Metabolisatie en Excretie (ADME).
Mooi want dat is het hele punt hier, niemand drinkt 50+ (100% uit mn aars getrokken getal maar het was in ieder geval veel, te lui om het op te zoeken) liter cola per dag dus er is niks aan de hand.
biena
Mooi want dat is het hele punt hier, niemand drinkt 50+ (100% uit mn aars getrokken getal maar het was in ieder geval veel, te lui om het op te zoeken) liter cola per dag dus er is niks aan de hand.