Waterman94
Cool Novice
- Lid geworden
- 4 okt 2016
- Berichten
- 183
- Waardering
- 49
- Lengte
- 1m65
- Massa
- 68kg
mijn zus kwam een tijdje terug met dit recept aanzetten, en iedere keer als ik ze weer maak smaken ze steeds beter. Vooral als ze lekker dik zijn.
Ikzelf gebruik franse magere kwark naturel, maar je kan natuurlijk ook gewoon een met fruit nemen oid.
250 gram kwark
75 gram zelfrijzend bakmeel
2 eitjes
Lekker mixen, het word niet te dun en niet te dik. Lekker makkelijk om in de pan te doen. Het lekkerste vind ik ze zo snel mogelijk in mijn mond zodra hij uit de pan komt haha. Maar bewaren en de volgende dag opwarmen doe ik ook regelmatig.
Je kan ze groot, klein , middel maken. Ik vind ze allemaal lekker
Ikzelf gebruik franse magere kwark naturel, maar je kan natuurlijk ook gewoon een met fruit nemen oid.
250 gram kwark
75 gram zelfrijzend bakmeel
2 eitjes
Lekker mixen, het word niet te dun en niet te dik. Lekker makkelijk om in de pan te doen. Het lekkerste vind ik ze zo snel mogelijk in mijn mond zodra hij uit de pan komt haha. Maar bewaren en de volgende dag opwarmen doe ik ook regelmatig.
Je kan ze groot, klein , middel maken. Ik vind ze allemaal lekker