Fitness Seller

Hoe je normaal gehakt bijna volledig vetvrij te maken.

Bezoekers in dit topic

Vincie1986

Novice
10 jaar lid
Lid geworden
10 apr 2007
Berichten
29
Waardering
6
Hier laat ik mijn techniek zien om normaal gehakt vrijwel vetvrij te maken.

Op of aanmerkingen zijn altijd welkom!

 
Haha gewoon afgieten dus :P

Alleen kost je ook het goede vet... Al weet ik zo uit m'n hoofd niet of dat interessant is qua hoeveelheden.
 
Voor een diepe cut voor wedstrijden wel goed om te doen. Maar normaal niet echt nodig.
 
Gewoon meerekenen in je macro's, hoef je ook neits weg te gooien :) En daarbij anders gewoon géén gehakt kopen. Met mager rundergehakt zit je prima joh :) Das max 10% haha
 
wel vet dat je voor het uiteindelijk afgieten van vet een complete tutorial maakt , zonder die tutorial had ik het nie geweten :)

Afgieten van vetten doe ik al jaren , zelfs toen ik nie sportte
 
Hier laat ik mijn techniek zien om normaal gehakt vrijwel vetvrij te maken.

Op of aanmerkingen zijn altijd welkom!

Volgens mij heeft gehakt ongeveer 20gewichtprocent vet. Ervan uitgaande dat er ook veel vocht verdampt, en je zou de hoeveelheid grammen wegen die je afgiet, valt het denk ik erg tegen hoe "vrijwel vetvrij" het resultaat is.
 
bij lidl hebben ze extra mager gehakt:P
 
Je mag het vet gerust opsturen dan drink ik het op. Ik geraak bijna nooit aan mijn vetten in de cut en hier gieten ze het af.

Sup with that bro?
 
Back
Naar boven