XXL Nutrition

Misdaad Topic

Bezoekers in dit topic

Jammer dat Patrick Bet-David zo'n pannenkoek is.
 
Reportage:




Nou, hij had de eer om Kenneth McDuff te ontmoeten. (Sadisme Niveau: 10+)

What would you say to him now?
— Rot in hell, motherfucker!
 
Doet me denken aan Anthony Sowell. Die had een paar lijken in z'n huis liggen. De hele buurt stonk, maar niemand vond het verdacht. :o

Sociale klasse lijkt toch vaak de rode draad doorheen dit soort zaken.
 
Nou die kon kennelijk niet hard genoeg lopen... En Nederlands? En Atlete? I beg to differ... :rolleyes:

upload_2019-7-25_9-13-37.png
 
Nou die kon kennelijk niet hard genoeg lopen... En Nederlands? En Atlete? I beg to differ... :rolleyes:

Bekijk bijlage 461572


gadverdamme wat een lelijk hert ,die hoeft in de bajes niet bang te zijn voor ongewenste intimiteiten

nu nog wachten op de SJW's en hun gekrijs ,want waarom een kleuring er uit pakken bij een routinecontrole ,dit riekt naar etnisch profileren
 
gadverdamme wat een lelijk hert ,die hoeft in de bajes niet bang te zijn voor ongewenste intimiteiten

nu nog wachten op de SJW's en hun gekrijs ,want waarom een kleuring er uit pakken bij een routinecontrole ,dit riekt naar etnisch profileren

Haar vergelijken met bambi verdient dat scharminkel niet imo :o

Maar om in de drugssferen te blijven.. Crystal Meth is coming for you, this season, near your local farmer :)

Rijd hier bijna elke dag langs, gisteren vol in de ankers (60 weg waar iedereen net zo hard rijdt als op de A1 die ernaast ligt), omdat er 3 felgkleurde Mercedessen langs de weg stonden, was ik even blij dat ze niet direct de laser erbij hebben gepakt :p

En vanmorgen stonden deze twee voor het erf van boer Harmsen;

upload_2019-7-26_14-7-13.png
 
De details in het artikel zijn expliciet!

Federale doodstraf weer geactiveerd in Amerika: deze vijf kindermoordenaars worden als eersten geëxecuteerd

Voor het eerst in zestien jaar wordt de doodstraf weer uitgevoerd door de federale overheid van de Verenigde Staten. De Amerikaanse minister van Justitie, William Barr, heeft opdracht gegeven vijf terdoodveroordeelden nog eind dit jaar te executeren.

De vijf mannen zijn zo’n twintig jaar geleden ter dood veroordeeld voor gruwelijke moorden waarbij ook kinderen betrokken waren. President Trump heeft er vanaf zijn aantreden op aangedrongen dat de doodstraf weer vaker wordt opgelegd, vooral bij massamoordenaars en drugssmokkelaars.

De doodstraf is door de federale overheid nooit officieel afgeschaft, maar werd in de praktijk al sinds 2003 niet meer uitgevoerd. Na een aantal mislukte executies met dodelijke injecties is er steeds meer discussie ontstaan over de wreedheid van de methodes en de immoraliteit van de straf. Hierop besloot de vorige Amerikaanse president, Barack Obama, in 2014 de praktijk nog eens grondig te laten onderzoeken.

Minister Barr stelt dat dit onderzoek nu is afgerond en dat er is besloten dat de executies kunnen worden hervat. Volgens Barr is het ministerie van Justitie “het, als handhaver van de rechtsstaat, verplicht aan de slachtoffers en hun families om het vonnis uit te voeren”, zo zei hij in een verklaring. De vijf mannen zullen worden geëxecuteerd met een dodelijke dosis pentobarbital, een slaapmiddel.

Op dit moment zitten 62 mannen in federale gevangenissen die ter dood zijn veroordeeld, onder wie Dzhokhar Tsarnaev, die in 2013 een bom liet ontploffen tijdens de marathon van Boston. Ook de man die in 2015 negen zwarte kerkgangers doodschoot tijdens een bijbelstudiebijeenkomst in South-Carolina, Dylann Roof, heeft de doodstraf opgelegd gekregen.

Danny Lee Lewis (46) behoort tot een extreemrechtse organisatie die in 1996 een familie in Arkansas vermoordde in een complot tegen niet-blanken. Ook een meisje van acht werd door hem en zijn medeplichtige vermoord.

Lezmond Mitchell (37), vermoordde achttien jaar geleden een 63-jarige vrouw en dwong haar kleindochter (9) naast het ontzielde lijk te zitten dat hij in zijn auto vervoerde. Daarna sneed hij het meisje de keel door. Hij onthoofdde en verminkte de lichamen.

Dustin Honken (51) vermoordde in 2004 twee mannen met wie hij drugs smokkelde en daarna twee vrouwen die tegen hem konden getuigen. Ook de dochters van tien en zes van een van de vrouwen schoot hij dood.

Wesley Purkey (67) verkrachtte en vermoordde dertig jaar gelden een meisje van 16 wier lichaam hij in stukken sneed. Eerder vermoordde hij een vrouw van 80 met een hamer.

Alfred Bourgeois (54) martelde, verkrachtte en vermoordde zijn eigen dochtertje van twee. Het meisje had haar potje omgestoten, waarna hij haar met haar hoofd tegen het dashboard van zijn truck beukte.
 
Militaire rechtbank nog langer geleden in US :thinking:

Kunnen ze trouwens niet wat anders verzinnen dan zo een saaie injectie?
 
In Utah hebben ze nog het ouderwetse vuurpeloton. Onze vriend Troy Kell staat op de lijst. Alleen laten de kogels blijkbaar op zich wachten.

 
Vroeger ooit eens een film gezien waar in in US een ter dood veroordeelde vergast werd. Maakte indruk op me. Geen flauw idee welke film dat was. Wel zeker <'98.
 
Dat de gaskamer überhaupt mogelijk was...

Amendement VIII:

"Excessive bail shall not be required, nor excessive fines imposed, nor cruel and unusual punishments inflicted"

De VS moet met voorsprong het land zijn dat zo schijt op hun eigen grondwet. (en maar kwekken hoe fantastisch het is)
 
Back
Naar boven