AndroidHealthClinic

Documentaires & Reportages

Bezoekers in dit topic

the biggest & most comprehensive documentary ever made on the European border crisis.
Geen gebrek aan zelfvertrouwen :)
 
Geen gebrek aan zelfvertrouwen :)
Ik had gedacht dat ze zo'n beetje heel europa af zouden gaan om allerlei perspectieven te laten zien uit bulgarije, zweden, duitsland, uk, noem het maar op. Laten zien wat er allemaal gebeurd is en de last die het mensen brengt. Dat vond ik Farmlands wel een beetje naar boven brengen.

Dit is een paar zielige migranten ondervragen waarom ze oversteken en een vingertje wijzen naar een NGO die hen helpt visums regelen. Meer sympathiek voor de migranten zonder eigenlijk iets van de gevolgen voor europa te laten zien of een beetje kritische diepgang op te zoeken over het beleid.
 
Je zal maar een Irakees zijn. Eerst snorremans met z'n debiele zoontje en daarna IS. Het kan nu alleen maar beter worden, toch? :o
Ik heb een christelijk Irakese oom wonen in Canada. Die gingen vroeger weleens shoppen in USA. Laatse 15 jaar heeft hij daar geen zin meer in. Als ze bij de customs zien waar hij vandaag komt is er telkens gezeik.
 
Kritiek op Kissinger wordt door monsieur toch antisemitisme genoemd? :thinking:
 
Kissinger is maar één van de zovelen. Elke president ten tijde van de Vietnam oorlog zou de cel ingaan.
 
Vent ziet er ook uit als een douchebag
266px-Robert_McNamara_official_portrait.jpg


echt zo een deep state fagget
 
Toevallig vanmorgen gezien. Neil is getrouwd geweest en heeft een 2de huis in Frankrijk. :D Mooi om te zien dat voor halve mongole in hun 20/30's ze tegen hun 50 something nog goed kunnen opdrogen.
 
60 gallons of seamen are ejaculated before the cameras every year

[Link Dood]
 
Vroeger kon je als pauperke nog leuk verdienen in die business. Tegenwoordig met al die pornhub rommel valt er geen droog brood mee te verdienen
 
Back
Naar boven