MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!) (7 bezoekers)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    54

Bezoekers in dit topic

  • Smaakt dat ģewoon naar vanille skyrr achtig? Of is t echt pudding?
    Kan me er nl niet echt wat bij voorstellen. Heb nooit creme brulee gegeten.
    Ehm nee wel anders dan vanille skyr. Denk beetje tussen dat en pudding in ofzo
     
    Epic mealprep:
    Roti kip kerrie massala. Ca 20 porties van 350 g (excl water en rotiplaat)

    2,5 kg kipdij
    14 eieren (morgen nog 6 bijkoken)
    10 rode uien
    20 tenen knoflook
    2 kg aardappel (vastkokend)
    2,5 kg kousenband
    750 g tomaat (van balkon)
    4 grote madame jeannette
    300 g doperwten
    Kruiden


    Handje fijngesneden selderij en klein beetje koriander.


    20190911_002438.jpg
    20190911_003744.jpg
    20190911_005105.jpg
    20190911_010304.jpg
    20190911_010404.jpg

    Grote wildpan gebruikt en daar past het net in.

    Nu laten afkoelen en dan een nachtje de koelkast in om de smaken te laten trekken. Dan 20 porties invriezen. Morgen 20 rotiplaten halen.
     
    Laatst bewerkt:
    Epic mealprep:
    Roti kip kerrie massala. Ca 20 porties van 350 g (excl water en rotiplaat)

    2,5 kg kipdij
    14 eieren (morgen nog 6 bijkoken)
    10 rode uien
    20 tenen knoflook
    2 kg aardappel (vastkokend)
    2,5 kg kousenband
    750 g tomaat (van balkon)
    4 grote madame jeannette
    300 g doperwten
    Kruiden


    Handje fijngesneden selderij en klein beetje koriander.


    Bekijk bijlage 465806Bekijk bijlage 465807Bekijk bijlage 465808Bekijk bijlage 465809Bekijk bijlage 465810
    Grote wildpan gebruikt en daar past het net in.

    Nu laten afkoelen en dan een nachtje de koelkast in om de smaken te laten trekken. Dan 20 porties invriezen. Morgen 20 rotiplaten halen.
    "AAN TAFEL" !!!
     
    Back
    Naar boven