- Lid geworden
- 17 okt 2012
- Berichten
- 6.873
- Waardering
- 3.845
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
11/10BB_ recensie?
je smaakt naar wat je eet, dat weet jij toch wel? als je lekker wil smaken moet je veel fruit etenBB_ recensie?
Misschien een keer een idee om bijvoorbeeld 1 week (als soort van try out aanbieding) een pakket te maken met van alle smaken een portie.De Smokey BBQ kip heb ik op en die is goedgekeurd, nu s el ruimte maken in de vriezer en de sate proberen.
Ik weet dat het niet praktisch is, maar is het een optie om als alle smaken straks uitgerold zijn er een "proefpakket" van te maken? Ik denk dat er best veel klanten zijn die huiverig zijn om zomaar voor voor 22,5 euro een smaak te bestellen.
Alleen al de vergelijking met een (teri)jakkie saus.
Misschien een keer een idee om bijvoorbeeld 1 week (als soort van try out aanbieding) een pakket te maken met van alle smaken een portie.
Dan heb je 1 week wat meer kosten/ompakwerk maar denk dat het de verkoop/promotie best ten goede kan komen.
Dan kost het je maar 1 week en de rest van het jaar blijf je gewoon alleen de voordeel zakken van 2,5 kg aanbieden.
Misschien even een Poll starten wie belangstelling heeft dan kunnen jullie zien of het haalbaar kan zijn.
Iets soortgelijks heb ik ooit ook gedaan met de producten die ik verkocht. Het pakket had kleien samples om te proberen tegen een prijs dat het niet lonend was voor de klant om het na het proberen in zo’n pakket aan te blijven schaffen. In de situatie van MM zou je (tzt) bijv 10 smaken à 100gram voor €25 aan kunnen bieden. Dat moet kostendekkend kunnen zijn.
Beide smaken besteld, ben benieuwd
Ik bestel gewoon alles in 2,5 kg om te proberen.
Hier nog iemand tips, zodra ik de MM kogelbiefstuk tartaartjes tussen de klapgrill doe komen er aan de zijkanten allemaal bellen met een soort smurrie uit (weet even niet hoe ik het anders uit kan leggen). Wat veroorzaakt dit en nog belangrijker, wat kan ik eraan doen om het te voorkomen?
The Dutch Giant weet je toevallig wanneer de kipspies 2,5kg weer op voorraad is?
Wat je hier doet is een extreem snelle garing ten opzichte van het bakken in een pan. In een pan zie je dat meestal niet tenzij je in een grillpan die extreem heet is grillt.Hier nog iemand tips, zodra ik de MM kogelbiefstuk tartaartjes tussen de klapgrill doe komen er aan de zijkanten allemaal bellen met een soort smurrie uit (weet even niet hoe ik het anders uit kan leggen). Wat veroorzaakt dit en nog belangrijker, wat kan ik eraan doen om het te voorkomen?
Dus... wat je zegt is dat je dan je eiwitten verspilt?Wat je hier doet is een extreem snelle garing ten opzichte van het bakken in een pan. In een pan zie je dat meestal niet tenzij je in een grillpan die extreem heet is grillt.
Vlees bevat een hoog gehalte aan eiwitten en uiteraard ook een bepaald gehalte aan vocht. Maak je er gehakt/tartaar van dan heb je lucht en vocht door je vlees heen zitten zeg maar (het is geen solide stuk vlees). Doordat je een klapgrill veel hetere platen vaak heeft dan een pan waarin je bakt komt het vocht/lucht heel snel uit het vlees (dat zie je voornamelijk aan de zijkant omdat daar de platen niet zitten en het vlees daar nog rauw is... dus dat is de "makkelijke weg" naar buiten voor het vocht/lucht). Tegelijkertijd gaat het eiwit binden. Daardoor ontstaan de bellen. Het zijn dus een soort van eiwitbellen. Als de bellen wegtrekken heb je dan die "smurrie" zoals je het noemt. Maar het is niet meer dan "gekookt eiwit" wat uit je vlees komt. Voorkomen kan je het dus eigenlijk niet als je het tussen een klapgrill doet tenzij je hem wat kouder zet.
Heb geprobeerd het een beetje duidelijk uit te leggen... Hoop dat dat gelukt is.