- Lid geworden
- 29 nov 2019
- Berichten
- 559
- Waardering
- 1.303
- Lengte
- 1m68
- Massa
- 69kg
- Vetpercentage
- 17%
Recept bevroren kwark bars.
-Benodigdheden:
-Voedingswaarden:
Energie 431 Kcals
Eiwit 67.9 gram
Koolhydraten 27.5 gram
-Waarvan suikers 27 gram
Vetten 4.3 gram
-Waarvan verzadigd 2.1 gram
Vezels 6.2 gram
Zout 0.75 gram
-Bereidingswijze:
Ingrediënten en benodigdheden:
Stap 1:
Stap 2:
Stap 3:
Stap 4:
Stap 5:
Stap 6:
Stap 7:
Heb je dit recept ook gemaakt of heb je er een eigen draai aan gegeven? Toon dan je creatie in een bericht hieronder. Heel veel eetplezier.
-Benodigdheden:
- Kom van minimaal 1L.
- Bakje of ovenschaal.
- Lepel, vork of garde.
- 500 gr kwark, heb magere kwark gebruikt maar elke kwark is geschikt. Je kunt ook yoghurt gebruiken.
- 1 scoop eiwitpoeder, merk en smaak naar keuze.
- 75 gr fruit naar keuze, heb ingevroren bosvruchten gebruikt. Eventueel kun je ook noten, zaden, superfoods of zelfs hagelslag gebruiken.
-Voedingswaarden:
Energie 431 Kcals
Eiwit 67.9 gram
Koolhydraten 27.5 gram
-Waarvan suikers 27 gram
Vetten 4.3 gram
-Waarvan verzadigd 2.1 gram
Vezels 6.2 gram
Zout 0.75 gram
-Bereidingswijze:
- Doe de kwark en het eiwitpoeder in een kom en mix de kwark en het eiwitpoeder goed door elkaar totdat er geen klontjes meer zijn.
- Doe het mengsel in een bak of ovenschaal, eventueel kun je de bak met bakpapier bekleden voordat je het mengsel erin giet.
- Strijk het mengsel glad met de bolle kant van een eetlepel en decoreer met je topping naar keuze.
- Doe het deksel op de bak en zet hem voor minimaal 3 uur in de vriezer.
- Haal de bak uit de vriezer en laat hem even op het aanrecht staan.
- Zet een bord klaar en zet de bak er op de kop op en laat nu de frozen kwark uit de bak glijden.
- Hak, breek of snij de frozen kwark in stukken en stop het weer in de bak en in de vriezer totdat je een stuk op wilt eten of begin gelijk aan dit heerlijke toetje.
Ingrediënten en benodigdheden:
Stap 1:
Stap 2:
Stap 3:
Stap 4:
Stap 5:
Stap 6:
Stap 7:
Heb je dit recept ook gemaakt of heb je er een eigen draai aan gegeven? Toon dan je creatie in een bericht hieronder. Heel veel eetplezier.
Laatst bewerkt: