- Lid geworden
- 25 sep 2017
- Berichten
- 6.991
- Waardering
- 17.394
- Lengte
- 1m75
- Massa
- 65kg
- Topic Starter
- #1.301
Je eet wel nog zuivel ed? Want dan kan je daar ook nog wel een deel eiwitten uithalen natuurlijk (en moet je ook niet zo hoog zitten als een persoon die plantaardig eet), vind 220 gram namelijk ook best wel veel voor jouw gewicht.Cool thanks voor t delen! Ik heb tempeh, tofu en paddenstoelen klaargemaakt. Dan moet ik t wel inpassen in mn dieet. Het probleem bij mij is vooral dat ik moeilijk aan 220 gr proteïne kom als ik vega probeer te voorbereiden op papier. Maar zoveel vleesch wil ik eigenlijk niet eten. En dit is echt suuper lekker met wat citroengras en teriyakisaus.
Sure.*edit: heb je toevallig het recept voor de cake? Ben benieuwd!
Ingrediënten:
- 350 gram tarwegluten
- 150 gram sojameel
- 50 gram amandelmeel
- 750 ml water
- zoetstof naar smaak
- Vanille-aroma
- theelepel bakpoeder, zout en baking soda
- Tarwegluten, sojameel en amandelmeel onder elkaar mengen met het zout, bakpoeder en baking soda.
- Zoetstof en vanille-aroma bij het water gieten (ik gebruik 1 gram sucralose).
- Water bij de tarwegluten, sojameel en amandelmeel gieten.
- Mengen/kneden tot een deeg. Als het te droog is kan je alsnog wat water toevoegen.
- Deeg in een bakvorm drukken.
- 55 minuten in de oven op 200-225 graden.
- Gooi er wat jam op.