XXL Nutrition

Sticky Het DBB Festival Meet Topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Elke tijd heeft zijn goede en slechte muziek.
Musicologen hebben een analyse gedaan en het resultaat bevestigt wat je ook gewoon kan horen: er is zelfs geen hint van originaliteit meer over, geen modulatie, ik hoor alleen een monotone herrie. Het verval trad al op in de late jaren 1970. Zelfs de beste muziekwerken van de jaren 1980 en 90, zoals die van Guns and Roses en Oasis, zijn slechts kopieën. Misschien gebruik ik de verkeerde drugs (alcohol)?
 
Heb ook veel dingen zien veranderen in goede zin, o.a. de enorme variëteit aan voedsel die nu beschikbaar is, de buitenlandse biertjes, mountainbikes en de motorfietsen die onwaarschijnlijk goed en snel zijn geworden.
 
En over sommige dingen weten ze misschien ook wel meer dan jij of hebben ze andere inzichten waar je wat aan kunt hebben.
Natuurlijk kan dat, dat heeft met interesses te maken, maar een 18 jarige knul moet niet komen met oh dat had je anders moeten doen joh, dat is een never ending cycle want als ze zelf de 40 aantikken komt er een 18 jarige huppelkut voorbij die hetzelfde tegen hen zal zeggen.
 
Toevallig nog mensen op thuishaven morgen? Wordt een mooi weertje :D
 
Back
Naar boven