XXL Nutrition

Jasper's Offseason Log (8 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

  • -
     
    Laatst bewerkt:
    Checkin: 91,4kg
    Fotos staan hieronder. Duidelijk leaner aan het worden. Wat zeggen jullie?
     

    Bijlagen

    • IMG_20230122_14480376.jpg
      IMG_20230122_14480376.jpg
      107,9 KB · Weergaven: 101
    • IMG_20230122_14480840.jpg
      IMG_20230122_14480840.jpg
      108,1 KB · Weergaven: 103
    • IMG_20230122_14481114.jpg
      IMG_20230122_14481114.jpg
      108,9 KB · Weergaven: 98
    • IMG_20230122_14481545.jpg
      IMG_20230122_14481545.jpg
      108,4 KB · Weergaven: 93
    • IMG_20230122_14483617.jpg
      IMG_20230122_14483617.jpg
      104,5 KB · Weergaven: 92
    • IMG_20230122_14483371.jpg
      IMG_20230122_14483371.jpg
      104,9 KB · Weergaven: 84
    • IMG_20230122_14482768.jpg
      IMG_20230122_14482768.jpg
      108,2 KB · Weergaven: 82
    • IMG_20230122_14484371.jpg
      IMG_20230122_14484371.jpg
      109,4 KB · Weergaven: 77
    • IMG_20230122_14484807.jpg
      IMG_20230122_14484807.jpg
      108,3 KB · Weergaven: 75
    • IMG_20230122_14482144.jpg
      IMG_20230122_14482144.jpg
      109,7 KB · Weergaven: 104
    Hier zie je het verschil van half jaar terug en nu heel goed
     

    Bijlagen

    • IMG_20230122_155319.jpg
      IMG_20230122_155319.jpg
      100,3 KB · Weergaven: 112
    Net checkin call gehad met Jannes. Opnieuw veranderd er niks kwa voeding omdat ik nogsteeds steady blijf afvallen. (3500kcal).

    Hij gaf ook aan dat ik nu al net zo droog ben als de meeste op 8 weken uit, en ik zit op 15 weken uit. We kunnen dus rustig aan doen en langzaam droger worden. Atm nogsteeds 0 fatburners en 0 gear (buiten trt om) verder zal ik nogmaals pas vanaf april gaan loggen over gear ivm regels dbb.

    Eigelijk verloopt alles dus perfect.
     
    Netjes kerel
     
    Toch netjes netto ~2.5kg gepakt in je bulk :flexbiceps:
     
    Met je posing valt denk ik nog zeker wat winst te behalen. Maar je hebt nog tijd genoeg dus dat gaat wel goed komen.
     
    Met je posing valt denk ik nog zeker wat winst te behalen. Maar je hebt nog tijd genoeg dus dat gaat wel goed komen.

    Ja idd daar moet ik nog hard aan werken.
     
    Mooi Jasper. misschien even de lens schoonmaken van je camera
     
    Gewicht blijft afgelopen dagen beetje hangen dus ik denk dat binnekort callorien wat omlaag gaan.

    23-1: 91,7
    24-1: 91,4
    25-1: 92,4
    26-1: 91,3
    27-1: 92,4
     
    Als je coach je kcals / carbs wat omlaag doet, hoeveel is dit dan meestal per verlaging? 200? Of is dat elke keer anders?
     
    Als je coach je kcals / carbs wat omlaag doet, hoeveel is dit dan meestal per verlaging? 200? Of is dat elke keer anders?
    Geen idee nog eigelijk. Zit al 4 weken op 3500kcal dus word eerste verlaging
     
    Voor de geïnteresseerden, dit is m'n voeding op dit moment nogsteeds;

    3500 Kcal
    317 Eiwit
    380 Carb
    70 Vet

    Maaltijd 1: Onbijt
    - 80g havermout
    - 35g whey
    - 20g rozijnen
    - 20g pinda's
    - 5g kaneel
    - 1g zout

    Maaltijd 2:
    - 200g kipfilet
    - 100g groente

    Maaltijd 3:
    - 200g kipfilet
    - 80g rijst / 200g gekookt
    - 100g groente

    Maaltijd 4: Pre Workout
    - 1 banaan
    - 80g havermout
    - 35g whey
    - 20g rozijnen
    - 20g pinda's
    - 5g kaneel
    - 1g zout

    Maaltijd 5: Intra Workout
    - 20g Cluster Dextrine
    - 10g EAA
    - 10g Glutamine

    Maaltijd 6: Post Workout
    - 80g Cornflakes
    - 40g Whey
    - 300ml Magere Melk

    Maaltijd 7:
    - 150g Biefstuk
    - 300g aardappelen
    - 100g groente

    Maaltijd 8:
    - 250g Magere Kwark
    - 20g Whey
    - 2 Blokjes 85% Chocolade
     
    Voeding is aangepast.

    2 hoge dagen, daarna 2 lage dagen enzovoort.

    Hoge dagen: 4000kcal / 532 Carbs
    Lage dagen: 3100kcal / 345 Carbs

    Anders dan ik had verwacht want ik ga nu eigelijk meer eten terwijl m'n Gewicht blijft hangen. Maar ik heb de volle 100% vertrouwen in jannes dus komt goed
     
    Eigenlijk ga je 100Kcals omhoog tov nu.in 2 dagen.
     
    Back
    Naar boven