XXL Nutrition

bad trips en andere onprettige confrontaties met jezelf

  • Topic starter Lauw
  • Startdatum
  • Reacties 77
  • Weergaven 3K
  • Volgers 5

Bezoekers in dit topic

Lauw

Huge Freak
15 jaar lid
Lid geworden
27 jan 2004
Berichten
7.531
Waardering
9
Roze olifantjes met insectachtige voorbinddildo’s? Vrienden wiens hoofd leek te smelten? Buitenaardse insecten die via je oor in je hersens kruipen? Vertel hier je verhaal! Post hier je badtrips!

De aftrap:
Ik heb redelijk wat trips gehad die niet helemaal goed gingen, maar meestal had ik wel een gevoel van controle. Ik heb echter maar 1 echte badtrip gehad.
Ik was 17 en werkte in Arnhem bij Ratelbands HapHoek (dat is dus al 11 jaar geleden, t gaat snel). Het was ergens in de schoolvakantie en die week waren net paddo’s legaal geworden. Nieuwsgierig als ik ben en met verveling altijd op de loer in het kleine dorpje waar ik woon, leek het mij een goed idee wat van dat spul te kopen. Bij de Sjamaan in het spijkerkwartier heb ik toen een portie gekocht. De vriendelijke verkoper legde mij uit dat het een portie was voor 2 personen en dat als ik dit voor het eerst deed het verstandig was een sitter erbij te hebben. Ik wist niet wat een sitter was, het interesseerde me ook niet, ik wilde drugs gebruiken en had geen trek in het advies van 1 of andere hippie in een smartshop. In de bus op weg naar huis bedacht ik me dat die paddo’s nooit echt heel erg intensief konden zijn ofzo, want anders was het niet gelegaliseerd toch? En trouwens, wat kon er misgaan? Dus met een combinatie van misplaatst zelfvertrouwen en een compleet gebrek aan kennis of gezond verstand heb ik toen alle paddo’s maar opgegeten.
Thuis aangekomen voelde ik er nog niks van en besloot dat dit het zoveelste gehypte slappe k*tproduct uit een smartshop was en dus ging ik maar bij mijn ouders op de bank zitten om t.v. te kijken.
Na een paar minuten voelde ik wat tintelingen langs mijn ruggegraat, en plotseling krijg ik me toch een lachstuip, een beetje vergelijkbaar met iemand die voor het eerst blowt. Ik kon simpelweg niet meer ophuen met lachen, de tranen rolde over mijn wangen. Op een gegeven moment vonden mijn ouders dat ik eens moest ophouden met lachen, omdat de film op t.v. toch echt niet zo leuk was. Toen besefte ik me dat ik me snel uit de voeten moest maken voordat ze echt iets door zouden krijgen (M’n pa is namelijk politie-agent en die hebben over het algemeen redelijk conservatieve ideeën over drugsgebruik). Ik ben toen lachend en al naar buiten gevlucht. Buiten hield het lachen op, maar mijn realiteitsbesef holde ook achteruit.
Het was toen ongeveer 7 uur ’s avonds en nog licht, ik heb mijn fietsje gepakt en ben door het dorp gaan fietsen. Paddo’s hebben een enorm vervreemdend effect (tenminste, bij mij wel), als je dat vantevoren weet dan kan je je daar op instellen en met een soort ‘go-with-the-flow’ mentaliteit een erg leuke trip hebben. Ik had nog nooit paddo’s gedaan, had geen flauw idee wat ik kon verwachten en ik had daarbij ook maar gelijk een portie voor 2 personen genomen.
Het resultaat was dat ik mijn gevoel voor tijd en oriëntatie compleet kwijt was en als op klap op de vuurpijl had ik een behoorlijk visuele trip. Ik zag bijvoorbeeld hoe de lantarenpalen langs de kant van de weg naar elkaar toe bogen en zo een boog vormden. Ik vond dat nogal verwarrend, als ik echter mijn ogen dichtdeed dan zag ik een soort hoge snelheids caleidoscoop. Ook dacht ik regelmatig dat ik mensen of dieren zag staan, als ik er dan naar toe fietste om polshoogte te nemen dan bleek het een prullenbak te zijn of een struik of iets dergelijks. En tot slot was ik verdwaald, het dorp waar ik in woon heeft ongeveer 10 straten, dus dat was toch best een prestatie. Ik kon mijn eigen huis niet meer vinden, er was helemaal niks wat ik herkende in het dorp waar ik al mij hele leven woon. (waarschijnlijk ben ik tijdens de trip gewoon een paar keer langs mn huis gereden). Ik vond het allemaal nogal indrukwekkend, de visuele effecten samen met het gevoel de weg niet meer te kunnen vinden zorgden voor een behoorlijk unheimisch gevoel die al snel omsloeg in stevige paranoia. Ook moest ik de volgende dag werken, en ik was er op dat moment van overtuigd dat ik mijn huis nooit meer zou vinden en dat ik nooit op mijn werk zou kunnen komen. Dat vond ik enorm bedreigend. Op een gegeven moment heb ik mijn huis gevonden (geen idee hoe), maar daar voelde ik me allerminst veilig omdat ik gewoon zeker wist dat m’n pa in de gaten had dat ik paddo’s had gegeten en ik er de volgende dag flink van langs zou krijgen (niet dus, maarja, lang leve de paranoia). Die paranoia en onzekerheid vertaalde zich vervolgens in allerlei irrationele angsten. Ik dacht op een gegeven moment dat de paddo’s mijn hersenen lieten verschimmelen. Ik zat op bed in mijn slaapkamer en zag nog steeds redelijk heftige visuele effecten, ik wist op dat moment zeker dat dat kwam omdat mijn hersenen in rap tempo verschimmelde en dat mijn zintuigen blijvend waren aangetast. Ik zag bijvoorbeeld hoe het licht van de slaapkamerlamp varieerde van geel naar donker-oranje en hoe de muren in mijn slaapkamer golvende bewegingen maakte. Ik dacht echt dat het met mijn geestelijke gezondheid gedaan was, ik zat huilend op mijn bedje. Maar zo tegen 5 uur ’s ochtends nam de trip af en kreeg ik er weer vertrouwen in.
En vervolgens stond ik om 10 uur ’s ochtends met een brak hoofd en stevig schaamtegevoel bij Ratelband’s haphoek frikadellen te bakken.

Ik heb ook nog wel een mooi verhaal over xtc en dooie kittens, dat was niet echt een badtrip maar wel een heel aparte gebeurtenis. Ik heb het hele verhaal ooit eens gemaild, eens kijken of ik die mail nog kan vinden…
 
:roflol:

Je hebt de afgelopen 24 uur..

zulke verhalen houden mij trouwens af v/h gebruik, want ik heb al een hekel als ik dronken ben.
 
nou, dat klinkt wel heftig hehe
 
@Lauw, haha! Mooi verhaal!

Met paddo's heb ik ook vreemde dingen meegemaakt. Ik heb eens een anderhalve literfles water leeggedronken on mijn eentje, toen we met een groep naar een grote speeltuin waren gegaan om daar te trippen. Die fles water was bedoeld voor iedereen, dus ik toen ik de fles teruggaf aan het meisje dat het had meegenomen, voreg ze me logischerwijs om een nieuwe.

Dat kon ik wel even regelen. De paddo's hakten er stevig in en al waggelend meende ik me een aantal kraantjes te herinneren in die betreffende speeltuin. Ik was er immers vaak genoeg geweest toen ik nog een jochie was. Ik heb de hele speeltuin gehad en na een half uur was ik toch wel overtuigd van het feit dat er geen kraantjes waren in die verdomde zandbak met wipwap. Echter, mijn speurtocht naar water was niet beïndigd. Ik strompelde verder, terwijl ik achtervolgd werd door dinosaurussen. Ik zag ze niet, maar ik wist zeker dat ze er waren. In tegenstelling tot Lauw's beleving, voelde ik mijn hersenen groeien tot bovenmaatse proporties. Mijn hoofd begon de vorm van een champignon aan te nemen. Althans, dat meende ik omdat ik de dino's te slim af was en daar mocht je best een groot en misvormd hoofd voor hebben.

Bij een hekje aangekomen zag ik een huis in de verte, omgeven door waas van regenboogkleuren. Ik klom over dat hekje, maar bleef met mijn broek aan het hek hangen. Wat bleek, er zat prikkeldraad op. Mijn broek was gescheurd bij mijn ballen en omdat ie veel te wijd was, hing er een lap stof tussen mijn benen alsof ik een neanderthaler was. Het prikkeldraad heeft me even afgeleid van mijn speurtocht naar water; ik was erg benieuwd in een vaag moment van verstandsopheldering of ik ook pijn zou voelen in een trip. Als ik dan toch door de dino's werd gegrepen, wist ik tenminste wat ik moest verwachten. Afijn, ik greep met mijn knuisten in het prikkeldraad en kneep zo hard als ik kon. Dat deed wel zeer, maar het beetje bloed dat er uit kwam leek een stromende regenboog. Die regenboogkleuren heb ik ook gezien achter de maan, die volop scheen en achter een brommer aan die passeerde. Erg vaag.

Mijn spooktocht naar het huis zette zich voort. Eenmaal aangekomen (het was inmiddels een uurtje of 1 's nachts, heb ik later teruggerekend), heb ik een paar rondjes om het huis heen geslopen en de man die achter de tv zat geïnspecteerd. Al mijn moed bij elkaar geraakt en aangebeld. Meteen naar het raam gelopen om te kijken of deze man open zou doen. Ja hoor, hij kwam er aan. Als een dolle terug naar de voordeur, alwaar ik werd opgewacht door de vrouw des huizes vanuit het bovenraam. De man deed open en de vrouw begon vanaf het bovenraam te roepen wat ik in godsnaam kwam doen. "Gewoon wat water halen, mevrouw", zei ik. De man nam de fles aan en ik ging er als een speer vandoor toen ik de volle fles weer in mijn handen gedrukt kreeg. Ik was blij, want ik dacht dat ie mij ging trakteren op een schot hagel in mijn achterste.

Als een kind zou blij zocht ik mijn weg terug naar de speeltuin en mijn maatjes. Daar aangekomen waren er een paar die mij waren gaan zoeken omdat ik al ruim 2 uur weg was. Met een bebloede hand, een kapotte broek, waanzin verhalen over dinosaurussen en een natte trui omdat ik toch een paar haastige slokken had genomen van het water om er zeker van te zijn dat het water was, heb ik nog een uur of wat in het zand gelegen en naar de maan zitten kijken. En naar mijn handen, die uit 20 vingers leken te bestaan.
 
Mijn onprettige confrontatie met mezelf:

Ik keek vanmorgen in de spiegel!:eek!: :bang:

Vergeet het nooit weer:(
 
:roflol:



zulke verhalen houden mij trouwens af v/h gebruik, want ik heb al een hekel als ik dronken ben.

Als ik dronken ben krijg ik de neiging mijn penis te laten zien, dat bezorgt vooral anderen een bad trip.
En door alcohol krijg ik de grootste moeite de zwaartekracht en de richting ervan juist in te schatten, ik zwalk alle kanten op en pleur nog wel eens vast op mijn bek.

Ik ben ook niet echt een ervaren psychonaut ofzo, ik heb eigenlijk alleen ervaring met xtc, speed, mdea (is me verteld, merkte eigenlijk geen verschil met xtc) wiet ,hash, paddo’s en coke, meer niet. Maar met wiet, xtc en paddo’s heb ik dan wel weer heeeeel veel ervaring :D

@ Splendid: niet echt een badtrip, maar wel een machtig verhaal :roflol:
Het leuke aan paddo’s is dat je je de volgende dag alles prima kan herinneren, ik moet altijd zo lachen om mijn eigen wazige gedrag wat op het moment van de trip nog volkomen logisch leek.
Zo leek het mij ooit eens niet meer als normaal om een hele trip een sigaret tussen neus en bovenlip te klemmen omdat die sigaret zo goddelijk lekker rook. De volgende dag had ik dus last van mijn bovenlip omdat ik die ongeveer 5 uur omhoog gekruld heb gehouden.
Het leuke aan paddo's is dat hele normale zaken echt een Groots & Meeslepend (of Doodeng) avontuur kunnen worden. Naar het toilet gaan en doortrekken bijvoorbeeld... Al dat geluid! Al dat water! :eek:
 
hehe, wat drugs al niet kan doen... klinkt echt bizar:D
 
Tering wat een verhalen. Zo gefreakt heb ik het zelf nog niet meegemaakt. Heb wel 1x een trip gehad van een "bad boy" Lsd geloof ik. Gekregen van mijn toenmalige buurvrouw.
Ik had nog nooit geblowed ofzo laat staan hard drugs. Ik mocht het niet van mijn ex. Maar mijn buurvrouw vond dat ik het toch een keer moest proberen.
In eerste instantie merkte ik er vrij weinig van. Voelde me alleen wat licht in mijn hoofd. Uiteindelijk ben ik maar weggegaan bij mijn buurvrouw terug naar mijn eigen huis want ik had het idee dat als er iets zou gebeuren, ik maar beter thuis kon zijn. Ik open mijn voordeur loop naar binnen en val bijna om. Mijn ex schrok zich dood en vroeg wat er was. Ik durfde het niet te zeggen want ik wist bijna zeker dat ik klappen zou krijgen. Hij vertrouwde het zaakje niet en zij maar dat ik een hete douche moest nemen in de hoop dat het dan beter zou worden.
Hij moest mij uitkleden want dat lukte zelf niet meer :o Eenmaal in de douche keek ik naar het douchegordijn en ik begon zo hard te lachen dat ik op de grond zakte. Er stonden namelijk vissen op en die begonnen in een keer te zwemmen en gekke bekken te trekken.
Mijn ex loeikwaad en trok me uit de douche en zij dat ik maar in bed moest gaan liggen en hem eens moest vertellen wat ik wel niet gehad had.
Eenmaal op de slaapkamer aangekomen verstijfde ik helemaal. Ik voelde een angst in me opkomen want ik dacht dat ik me nooit meer zou kunnen bewegen. Ik begon hard te huilen, dacht ik, maar in werkelijkheid begon ik dus keihard te lachen. Ik had geen controle meer over mijn emoties. Toen stond ik daar dus in mijn handdoek helemaal verstijfd te lachen om niets. :D
Ik keek naar het dekbed en ik zag de gezichten van Bassie en Adriaan. Dit zorgde voor een nog harder lachsalvo. Ik keek eens om me heen en zag overal dansende mensen maar niet in mensenlichamen maar in de vorm van die blindvlekken die je krijgt als je in de zon of in een lamp kijkt. Mijn ex heeft me uiteindelijk in bed gelegd want dat kon ik zelf niet meer. Hij deed de lamp uit en overal zag ik allerlei figuren met de kleuren van de regenboog.
Ik vond het allemaal wel best op dat moment. Totdat ik naar het raam keek en ik dacht dat het tanden kreeg en me op wou vreten. :eek: Serieus ik ben nog nooit zo bang geweest.
Ik begon helemaal te freaken en heb me in slaap gehuild. De dag erna werd ik wakker en was tyfus geil. Volgens mijn buurvrouw hoorde dit erbij :rolleyes: Alle ellende moeten doorstaan om een beetje lol te hebben.

Enfin, ik zou het zo eigenlijk wel weer doen maar het was gewoon dat ik toen op dat moment niet wist wat ik had gehad en wat er met mij zou gaan gebeuren....
 
@ Splendid: niet echt een badtrip, maar wel een machtig verhaal :roflol:
Da's waar.

Ik heb wel een keer mijn piel tot bloedens toe kapot getrokken, nadat ik er coke opgesmeerd had. Ik was helemaal van de kaart en had zin om met wat geile porno op tv lekker te rukken.
 
Da's waar.

Ik heb wel een keer mijn piel tot bloedens toe kapot getrokken, nadat ik er coke opgesmeerd had. Ik was helemaal van de kaart en had zin om met wat geile porno op tv lekker te rukken.

whahaha ja, compleet van de kaart een rukmarathon houden :thumbup:

Men neme:
- een half wit duifje.
- 4 gram superskunk
- een paar van die potentie pillen uit de smartshop.
- een paar halve liters bier (voor de comming down van dat halfje :D ).
- een pot vaseline
- een oude handdoek.
- een stapel Hustlers.
En Rukken maar! :roflol:
Dat heb ik dus 1 keer gedaan, ik was 20 en woonde net op mezelf en wilde dat eens in sT 'vieren'. De volgende dag had ik me toch een zere leuter, ik kon nauwelijks lopen, het hele zaakje was felrood, er naar wijzen deed al pijn hahahaha.

@ Muuske: nou, niet zo freaky? ik vond het een flinke bad trip wat je zo opschrijft. :D Ze zeggen dat lsd nog suggestiever werkt als paddo's, dus dan is een goede setting nog veel belangrijker.

pfff, ik kan me dooie kitten verhaal niet meer vinden, als ik tijd en zin heb tiep ik het nog een keer.
 
Als ik dronken ben krijg ik de neiging mijn penis te laten zien, dat bezorgt vooral anderen een bad trip.
En door alcohol krijg ik de grootste moeite de zwaartekracht en de richting ervan juist in te schatten, ik zwalk alle kanten op en pleur nog wel eens vast op mijn bek.

van medelijden zeker :p
 
whahaha ja, compleet van de kaart een rukmarathon houden :thumbup:

Men neme:
- een half wit duifje.
- 4 gram superskunk
- een paar van die potentie pillen uit de smartshop.
- een paar halve liters bier (voor de comming down van dat halfje :D ).
- een pot vaseline
- een oude handdoek.
- een stapel Hustlers.
En Rukken maar! :roflol:
Dat heb ik dus 1 keer gedaan, ik was 20 en woonde net op mezelf en wilde dat eens in sT 'vieren'. De volgende dag had ik me toch een zere leuter, ik kon nauwelijks lopen, het hele zaakje was felrood, er naar wijzen deed al pijn hahahaha.

@ Muuske: nou, niet zo freaky? ik vond het een flinke bad trip wat je zo opschrijft. :D Ze zeggen dat lsd nog suggestiever werkt als paddo's, dus dan is een goede setting nog veel belangrijker.

pfff, ik kan me dooie kitten verhaal niet meer vinden, als ik tijd en zin heb tiep ik het nog een keer.

Stomme vraag misschien maar ze zeggen dat lsd altijd voor flashbacks zal blijven zorgen. Nu is het zo dat ik af en toe nog het idee heb dat in een keer alles op me afkomt enzo. Maar kan dit inbeelding zijn of is het echt nog van die lsd?
 
Wat ik weet van lsd is dat flashbacks met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid paranoïde ongefundeerde verzinsels van overbezorgde ouders zijn. Er over geen 1 drug zoveel onzin gezegd als over lsd.

Zoek maar eens op google, voor een poos terug heb ik nog een site gezien die geheel gewijd was aan het ontkrachten van LSD mythes EricR sT (dus met wetenschappelijk onderzoek en meetbare feiten en een grote aversie tegen subjectiviteit).
 
Afgelopen zomer ging ik paddo's eten met m'n vriendin. Zij had eigenlijk nog nooit drugs gebruikt, een keer geblowd ofzo. We hadden twee zakjes van elk twee porties. Ik trok thee van het eerste zakje en we gingen een stukje wandelen (lief he?) om het in te laten werken. Ik merk het altijd heel snel als ik wat heb genomen en ook deze keer was het al snel zover dat ik het gras zag bewegen en dat ik zonnestralen zag terwijl de zon al aan het ondergaan was. M'n vriendin merkte nog helemaal niets.

Na een uurtje ofzo kwamen we weer thuis (huis van m'n ouders die op vakantie waren) en ik begon flink te trippen, maar wel op een vrij nuchtere manier zeg maar, ik voelde en zag een hoop vage shit, maar was er wel bij met m'n hoofd. Op een gegeven moment was het ook eindelijk zover dat m'n meisje het begon te merken. We liepen een beetje door het huis en de tuin, en elke plek waar we kwamen had een andere sfeer. Alles was als in een sprookje. Ook m'n vriendin zag er uit als een soort elfje.

Op een geven moment stelde zij voor om het andere zakje ook maar te nemen. Ik voelde me nog redelijk in control, dus ik dacht, ach waarom ook niet. Het was inmiddels een uur of twee, drie geleden dat we het eerste zakje hadden verorberd, dus dat moest wel kunnen. Maar al tijdens het drinken van de tweede pot thee begon ik toch wat verder weg te raken. Wel heel chill allemaal, maar toch te ver om te bedenken dat ik nu misschien even rustig aan moest gaan doen. Maar nee, de thee smaakte lekker dus ik dronk hem op.

Toen ging het allemaal redelijk snel. Ik begon af en toe een dreigend beeld te zien, in plaats van een elfje was m'n vriendin steeds meer een vrouw van 90 aan het worden. Op een gegeven moment vertelde ze me dat ze naar bed ging. Hierdoor gingen er bij mij al helemaal alarmbelletjes rinkelen. Ik ging al snel even boven kijken, maar het was zo kil en donker en koud boven dat ik er niet te lang kon zijn. Ze vertelde me dat alles goed ging en dat ik me geen zorgen moest maken.

Weer beneden gekomen ging mijn weg naar de donkere kant verder. Ik herhaalde constant tegen mezelf waar ik was, wie ik was, maar op een gegeven moment zei dat me niet meer zoveel. Ik had echt geen idee meer waar ik was, op een helder moment af en toe na, maar die momenten dacht ik dan dat mijn vriendin zelfmoord wilde plegen of dacht ik dat ik in een gesticht opgenomen ging worden omdat ik nooit meer normaal zou worden.

Een paar keer stond ik op het punt keihard op hulp te roepen, maar ik deed het niet. Ik probeerde de wijzers op m'n horloge te begrijpen om te weten te komen of het al bijna uit kon gaan werken maar dat lukte echt voor geen meter.

Op een gegeven moment ging het een klein beetje beter en ging naar de keuken om suikerwater te drinken in de hoop dat dit ging helpen maar het lukte me niet een gles te vullen. Doordat ik niets kon raakte ik weer in lichte paniek, maar uiteindelijk dwong ik mezelf buiten in een stoel te gaan zitten en herhaalde ik steeds tegen mezelf dat ik rustig moest blijven. M'n vriendin verscheen rond deze tijd ook weer beneden en was redelijk vrolijk. Het ging nu wat beter met mij.

Toen kwam m'n vriendin opeens met de verjaardagskalender uit de WC aanzetten die ze helemaal had volgekrast. "Zelda, lees dit, het is heel belangrijk dat je dit nu leest" zei ze. Kort daarop kwam zij weer in een dip en heb ik een half uur op haar ingepraat dat het nu bijna over was. Toen was eigenlijk redelijk snel alles weer normaal, en zijn we maar gaan pitten.
 
Stomme vraag misschien maar ze zeggen dat lsd altijd voor flashbacks zal blijven zorgen. Nu is het zo dat ik af en toe nog het idee heb dat in een keer alles op me afkomt enzo. Maar kan dit inbeelding zijn of is het echt nog van die lsd?

LSD kan idd voor flasbacks zorgen :) Alleen zijn de visuele en psychische aspecten vele malen minder heftig dan tijdens het echte trippen. Soms als ik TV zit te kijken en dan zie ik soms weer lasers uit de TV schieten en allerlei vormen op de muur ernaast helaas is dit vaak maar voor korte duur:(
 
Nog een verhaal wat me te binnen schiet!

Ik blow vanaf mijn 14de vrij fanatiek, tot voor kort zelfs dagelijks. Iedereen die blowt weet dat als je heeeeel erg stoned bent je nou niet bepaald zekerder wordt in gezelschap.
Toen ik 14 of 15 was zat ik ooit eens boven op mijn slaapkamer een film te kijken. En af en toe glipte ik mijn balkon op om een hashjoint te roken. Op een gegeven moment was ik dus zo stoned als een aap, ik was waar ik wezen wilde zeg maar. Ik lag voor pampus op mijn bed toen ik plotseling mijn moeder aan de trap hoorde roepen dat ik even beneden moest komen om even mijn gezicht te laten zien aan de visite. Ik balen natuurlijk, want ik had geen zin om mijn stonede hoofd te laten zien aan de compleet oninteressante kennissen van mijn ouders.
Ik met frisse tegenzin de trap af mij onderwijl mentaal voorbereidend op een kennismaking met een net iets te lang getrouwd echtpaar van middelbare leeftijd. Doe ik de deur van de woonkamer open, wat blijkt, bestond de visite uit 6 collega’s van mn pa. En ze waren alle 6 in uniform.
Dus ik sta daar, 15 jaar oud, te stoned om rechtop te blijven staan en in een woonkamer met 6 wouten! Poe hee, ik voelde echt mijn hart in mijn keel kloppen. Vervolgens moest ik ze ook nog allemaal een hand geven. :eek:
Daarna had ik aan mijn sociale verplichtingen voldaan en mocht ik weer vertrekken…. Het waren 5 benauwde minuten. :D
 
@ Zelda: JAAAA! dat is ook een heuse bad trip. :D
Als je je verzet tegen de trip dan slaat de paniek pas echt toe :D

Ik verwacht ook nog wel een inbreng van blackadder (hier stond tractortje, :rolleyes:), die heeft echt een train-wreck trip gehad, incl. een korte opname bij de ehbo en een mental breakdown tijdens de trip. Al het bads van een badtrip in 1 ervaring zeg maar. :D
 
Interessante verhalen.. die van Zelda was wel een beetje weird...
 
Interessante verhalen.. die van Zelda was wel een beetje weird...

zeker nog nooit paddo's gehad?:D
paddo's zijn ook weird, dat is juist het hele eieren eten met paddos. ze werken suggestief en vervreemdend, en dat zorgt voor de meest vage situaties.
 
Back
Naar boven