XXL Nutrition

Taliban dreigen met aanslagen in Europa!!! (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Guest

Gargantuan Beast
15 jaar lid
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.745
Waardering
3
LONDEN - Militante Afghanen bereiden aanslagen voor op doelen in Europa. Dat heeft mullah Mohammed Amin, een commandant van de Taliban, maandag tegen de Britse zender Sky News gezegd.

Mullah Amin zei dat de militanten met de aanslagen wraak willen nemen voor de "invasie door buitenlanders" in Afghanistan in 2001. "Het is acceptabel om gewone mensen in Europa te doden, want dat zijn de mensen die de regeringen hebben gekozen", zei de commandant van de Taliban in een verwijzing naar de regering van Tony Blair in Groot-Brittannië en die van George W. Bush in de Verenigde Staten.

Zelfmoordenaars

Mullah Amin zei dat de Taliban grote voorraden wapens hebben opgeslagen. Verder liet hij weten dat buurland Pakistan een toevluchtsoord van strijders van de Taliban is. Mullah Amin stelde dat de Afghaanse militanten hebben geleerd van de opstandelingen in Irak. De Taliban zetten nu steeds vaker zelfmoordenaars in en maken veelvuldig gebruik van landmijnen en van op afstand tot ontploffing te brengen bommen.

Bron
 
Goed zo Bush, het terrorisme is nu echt verminderd, vooral die acties in Afghanistan waren zeer effectief :rolleyes:

Maar goed die gasten zijn dus echt compleet gestoord, als dit lukt zullen er wellicht weer een pak doden vallen in de UK. Ben toch ergens blij dat België niet akkoord ging met de acties van de VS.
 
Nee maar het zijn hele lieve mensen die Talibanstrijders.

Wij denken van niet, want wij zijn blind van haat:)
 
tis vast een complot om ons weer bang te maken :eek:
 
ze moeten irak opdelen in 3 provincies voor de sjoennieten siieten en koerden, enkel dan is er imo een kans van slagen op een rustigere regio.

maar zulke processen nemen decennia in beslag en dus zullen er in die tijd nog talloze aanslagen plaatsvinden.
 
ze moeten irak opdelen in 3 provincies voor de sjoennieten siieten en koerden, enkel dan is er imo een kans van slagen op een rustigere regio.
Juist... eerst de olie en het land verdelen. Diplomatisch te werk gaan, maar dat snappen de meesten daar dus niet.
 
helaas stierf rambo in de 70's dus ...
 
eerder zo:

1) super
2) lood
3) uraniumverrijkt gedeelte
 
Goed zo Bush, het terrorisme is nu echt verminderd, vooral die acties in Afghanistan waren zeer effectief :rolleyes:

En iedereen kankert op Bush. Moesten ze NL aanvallen zou je ook voor een Bush stemmen.

De VS moet het MiddenOosten niet helpen, ze zijn rijker dan de VS. 99% van het BBP is daar in handen van 0.01% van de bevolking.

Als ze dit jaar nog een aanslag plegen in de VS houdt de Taliban Bush zelf aan de macht imo.
 
ach, elke keer dat zo'n idioot zich opblaast is het er weer 1 minder toch?
 
Ach jah gewoon weer poging om angst te zaaien, ik weet nog wel een paar wijken/plaatsen waar ze een aanslag mogen plegen;)
 
Men dreigt al jaren dat Europa aan de beurt is. Gelukkig hebben we uitstekende veiligheidsdiensten die zeer goed werk doen zodat we tot op heden weinig te maken hebben met dit soort gebeurtenissen.
 
Back
Naar boven