MuscleMeat

kameel doet vrouw dood (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Een ongelukkige Australische vrouw is geplet door een kameel, nadat het beest zich aan de vrouw probeerde te vergrijpen. De dame kwam afgelopen zaterdag aan haar einde op een boerderij in de stad Mitchell.

De dader is een tien maanden oude mannetjeskameel van 150 kilo. Het beest duwde het slachtoffer tegen de grond, om vervolgens op haar te gaan zitten. "Ik denk dat hij gewoon wilde spelen, of de liefde met de vrouw wilde bedrijven", aldus een woordvoerder van de plaatselijke politie. Het dier zou zich eerder vergrepen hebben aan de huisgeit, die bijna gestikt zou zijn.
Volgens een kamelenexpert is er geen twijfel mogelijk over het gedrag van de kameel. "Er is absoluut sprake van coïtusuele drang. Kamelen zijn niet agressief, maar kunnen gevaarlijk zijn wanneer ze als huisdier worden gehouden zonder discipline." Het is niet bekend wat er met de kameel gaat gebeuren. Het slachtoffer had het dier cadeau gekregen voor haar zestigste verjaardag.

:roflol::roflol::roflol: heeft ie al 2 verkrachtingen op zijn kerfstok, kieskeurig is ie alligzins niet, een geit en een bejaarde vrouw:roflol::roflol:
 
:roflol:wat een reacties weer. luv u! :hahaha:
 
Back
Naar boven