MuscleMeat

Hoe een vrouw vooral niét te versieren

Bezoekers in dit topic

el smurfo

Huge Freak
15 jaar lid
Lid geworden
14 sep 2006
Berichten
7.728
Waardering
481
Lengte
1m78
Massa
71kg
Vetpercentage
11%
HLN.be: Vrouw - Hoe een vrouw vooral niét te versieren (30636)

art_large_27712.jpg




Soms is het beter vlakaf te zeggen wat je vooral niet moet doen in plaats van strikt te definiëren wat wél te doen. Het is eerlijker, duidelijker én de persoonlijkheid wordt meer gerespecteerd. Vandaar, mannen, deze vijf trekjes die de meeste vrouwen niet bepaald weten te appreciëren.

1) Verwaanheid

Jezelf, je eigen nodes en behoeftes bij voorbaat hoger inschatten dan die van een ander? Niet sexy! Opscheppen om indruk te maken, imponeren met wie je kent en wat je kan, verveelt ons vooral. Niet te verwarren met zelfvertrouwen, wat we wél kunnen smaken.

2) Drinken - drank - dronken

Je vindt jezelf vast een héle man met die pint in je handen, schreeuwend naar je club, high fivend bij een doelpunt. Het leven is nooit zo plezant en je durft op elke vrouw afstappen. Alleen had je geen fouter moment kunnen bedenken. Vooral niet als we zelf niet gedronken hebben.

3) Agressie

Lichamelijke agressie zowel als schreeuwen als je je geduld verliest, is een teken van onmacht. Zeker als je het doet tegen mensen in functie, die niet eens mogen terugschreeuwen. Een absolute afknapper.

4) Roken

Voor de niet-rokende vrouwen is roken een onoverkomelijke hindernis. Het kruipt in ons haar, in onze kleren én het zit tussen de lakens. Dág goesting.

5) Betutteling

Wij zijn vrijgevohten, onafhankelijke vrouwen met een mening. Gelieve ons dan ook zo te behandelen. Belachelijk gemaakt worden in gezelschap van vrienden, een standpunt afbreken in een gesprek met je baas of ons niet serieus nemen, levert je misschien krediet op bij je collega's, maar niet bij ons. (edp)
 
haha, die 2de foto :laugh:
 
pfff maar stiekum vinden ze het wel leuk ze willen alleen maar goed overkomen.
 
tuurlijk moeten de puntjes met een korreltje zout genomen worden. Het is dan ook door een vrouw geschreven en het staat alom bekend dat vrouwen niet weten wat ze willen :D Het is wel zo dat overdaad schaadt. Als je alle weken dronken bent of extreem aggressief wordt, een te hoge dunk van jezelf hebben is wel wat anders dan subtiel ergens mee opscheppen. Gewoon een vermelding is niet meteen opscheppen toch? Moet kunnen :D behalve roken uiteraard :p
 
elke vrouwe vind het leuk als jij heel veel mensen kent tijdens uit gaan of de halve stad kent.
 
ja volgens mij vinden ze dat ook niet erg hoor ???
 
Is deze shit van Adversus?
 
Met punt 5 moet ik toch even lachen. Eerste regel toch: 'vrijgevochten, onafhankelijke vrouwen'... Tot ze voor een deur staan en je verwacht wordt die voor ze open te houden, hehe.
Andere punten zijn gewoon waarheid imho.
 

Tony Montana: In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

'country' vervangen door 'world'. :D
 
Tony Montana: In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.

'country' vervangen door 'world'. :D

so true
 
mijn hints om een neukding te versieren:

- veel geld hebben en ook die uitstraling hebben, maar het niet aan hen besteden
Als ze weten dat je het potentiele geld hebt maar het niet echt aan hen besteed zullen ze eeuwig wachten en achter je schootje lopen.

- weinig aandacht tonen
Als je teveel aandacht toont positioneer je jezelf onder hen, en vrouwen willen een man met macht. Sorry, maar een onderdanige, lieve man heeft dat niet, daarom dat veel vrouwen op eikels vallen. De lieve man is natuurlijk wel de perfecte kerel om tegen te zeiken over hun slechte vriendjes. Dubbel-owned.


- goed op de markt liggen
Algemeen bekend zijn obsessief competitief en doen niks liever dan hun beste vriendinnen onder hun vleugels steken.

hints aan vrouwen om een man te versieren

- zo snel mogelijk je benen opendoen, en zo min mogelijk zeiken. Nobody likes a whiny bitch. En toch is 95% er een.

Dat gezegd zijnde, ik volg mijneigen regels niet, want ik wil geen materialistische oppervlakkige golddigger. Dan neuk ik nog liever een hoer, het enige verschil tussen de 2 is dat de hoer eerlijk is over haar bedoelingen.
 
Flauwekul artikel - het is maar net hoe je het overbrengt genoemde punten kunnen voor bepaalde vrouwen nou juist heel aantrekkelijk zij.

Vrouwen houden van bad boys.
 
Artikelen die vrouwn schrijven over dit soort onderwerpen zijn sowieso zwaar gelul. Daarin proberen ze alleen maar te rechtvaardigen waarom ze keer op keer gepwned worden door die verwaande klootzak die haar als een stuk strond behandeld.
 
Hoe een vrouw vooral niét te versieren: een Brabants accent hebben. :D
 
Back
Naar boven