Fitness Seller

Bereid 2 of meer eieren in no time! (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Het eiwit in rauwe eieren heeft een biologische beschikbaarheid van 51%, koken verhoogt dit percentage tot circa 91%, wat betekent dat het eiwit van gekookte eieren tweemaal beter wordt opgenomen dan dat van rauwe eieren[2]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Ei_(voeding)

Dan heb ik het nog niet over salmonella. Beter koken dus!

Ik had het enkel over de snelheid van bereiding:D.

Rauwe eieren zijn nasty en salmonella is een bitch idd.
 
Sinds ik mijn eieren eerst was...
 
Ik schil mijn rijst met een samurai zwaard :rolleyes: :D
 
Pleeg zelfmoord met je samurai zwaard en doe de wereld een plezier.

Goh...gevoel voor humor kwijt kerel....
test slaat goed aan bij je.:p

Doe je zelf een plezier en blijf van de aas...:D

---------- Post toegevoegd Tue 9 Aug 2011 om 14:20 ----------

Ik ben sinds eergisteren weer begonnen met cutten. Ik sta maar op 11-12 procent ofzo, dus lang zal het niet duren. Echter ik heb last van het volgende: Mijn temperament is echt extreem slecht. Bij de minste tegenslag, bvb mijn PC die vastloopt, krijg ik al moordneigingen. Ik heb dit nog al gemerkt in vorige cutfases.

Het zijn echt van die golven agressie die dan over me komen, wat ik anders nooit heb.

Iemand die hier een verklaring/oplossing voor heeft?

Hoort bij: http://forum.dutchbodybuilding.com/f172/cutten-kort-lontje-275553

Hahahaah zegt genoeg over de kneus...:D:D:D
 
Ik maak in de ochtend een pannenkoek met 2 eiwitten, havermout en melk.
De dooiers van de eieren doe ik apart in een kom, even loskloppen, plasticfolie erover en 50 sec in de magnetron.
De pannenkoek eet ik als ontbijt en de dooiers bij mijn kwark voor het slapen.

Edit: Foto's van mijn bakpartijtje gisteravond:
[afbeelding niet meer beschikbaar]
[afbeelding niet meer beschikbaar]
29vm80p.jpg
 
Laatst bewerkt:
iik krijg honger ouwe. Ziet er goed uit!
 
Ziet er goed uit Prestigio! Je doet dus 2 eiwitten en hoeveel havermout en melk erbij dan? Zou het ook graag willen maken want die natte havermout gaat me een beetje vervelen.
 
Ziet er goed uit Prestigio! Je doet dus 2 eiwitten en hoeveel havermout en melk erbij dan? Zou het ook graag willen maken want die natte havermout gaat me een beetje vervelen.

Hoeveelheid melk hangt van persoon tot persoon af.
Als je graag een dikkere pannenkoek eet neem je een kop melk (100 - 150 ml) & anders ga je meer naar de 250 voor een meer vloeibare deeg.
 
Oke bedankt, morgen eens proberen :D
 
Prestigio, hoeveel havermout en melk idd? En havermout eerst blenden offeuh...?
 
Prestigio, hoeveel havermout en melk idd? En havermout eerst blenden offeuh...?
Blender is niet nodig
100g Havermout
2 Eiwitten (75g - 90g afhankelijk van de grootte)
150ml Halfvolle Melk

De twee eiwitten in een kommetje een klein beetje loskloppen met een vork, hoeft niet extreem.
De havermout er overheen schudden, melk erbij en roeren met een lepel totdat alles goed gemengd is en er een papje ontstaat.
Hierna kun je kiezen tussen 3 bereidingswijzen:
1. 2 minuten op 750watt in de magnetron.
2. Bakken in een zéér licht ingevetten koekenpan (Pannenkoek)
3. 45 minuten op 185C in de oven (Cake)
Ik zal zo meteen even wat foto's uploaden van de 3 variaties

Edit:
0. Het Beslag:
[afbeelding niet meer beschikbaar]
1. Magnetron:
102ko7t.jpg

2. Pannenkoek:
34rhac9.jpg

3. Cake:
s3h4jm.jpg
 
Laatst bewerkt:
Nice :D Ga de pannekoekvariant vanmiddag eens proberen.

Macro's ex-invetten pan:
602 cals
32gr eiwit
70gr carbs
21gr vet

---------- Post toegevoegd Sun 11 Sep 2011 om 14:18 ----------

Epic thread-hijack trouwens :roflol:
 
Nice :D Ga de pannekoekvariant vanmiddag eens proberen.

Macro's ex-invetten pan:
602 cals
32gr eiwit
70gr carbs
21gr vet

---------- Post toegevoegd Sun 11 Sep 2011 om 14:18 ----------

Epic thread-hijack trouwens :roflol:

Valt wel mee, aangezien er eiwitten in het recept worden gebruikt (ook in de magnetron bereid).
De eidooiers doe ik altijd in een glazen kommetje, met een mes kapot roeren, 55 seconden op 500watt in de magnetron.
Je krijgt dan eigenlijk gewoon gestolde eidooier in de vorm van het kommetje (zie paar posts terug voor foto's).
Dit valt precies binnen mijn macro's met een bak kwark van 's avonds, waar ik dan weer wat kaneel bij doe.
 
Oh dus je gebruikt de dooiers niet bij het maken van de pannenkoek?
 
Nope, geen dooiers in mijn recept (staat ook Eiwitten vermeld)
 
Nope, geen dooiers in mijn recept (staat ook Eiwitten vermeld)

Oeps, dan zijn dit de macro's:
470 cals
26gr eiwit
70gr carbs
9gr vet

Wel eens mét dooiers geprobeerd?
 
of je kookt ze 5 minuten
 
Ik doe ze ook wel eens in de magnetron.. stukken sneller dan koken en als ze toch in stukjes door een salade gaan, of tussen een boterham (met een likje eiersalade voor smeuigheid)... works for me. Ik roer ze trouwens wel even door, want anders ben ik bang dat de dooier explodeert en aangezien ik het zelf op moet ruimen ....

Als je vantevoren even je magnetron wast dan heb je daar geen last van
 
Met eieren wassen bdoel ik gwn de ei met schil wassen jwz.

Oke, maare ik doe het altijd.

Als ik naar me werk moet ofzo doen ik ze gwn in me brood met tomaat en komkommer etc.

Smaakt echt gwn naar een gebakken ei zonder olie :P

:roflol:
 
Back
Naar boven