AndroidHealthClinic

Het grote vernederende topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

vanmiddag in de gym best mooi grietje wat naast me aan het trainen was, ik zat lekker op een bankje wat dumbbell curls te doen. verschuif ik iets op dat bankje waardoor het klinkt alsof ik een scheet liet....

LOL

voelde haar ogen even in me kop branden, maar bleef gewoon pokerface door curlen :D Kan mij echt geen fluit boeien :)
 
is dit een ****ing poep topic of wa
 
vanmiddag in de gym best mooi grietje wat naast me aan het trainen was, ik zat lekker op een bankje wat dumbbell curls te doen. verschuif ik iets op dat bankje waardoor het klinkt alsof ik een scheet liet....

LOL

voelde haar ogen even in me kop branden, maar bleef gewoon pokerface door curlen :D Kan mij echt geen fluit boeien :)

Hmm.....
 
Heb eens een knoeperd van een scheet gelaten terwijl een leerkracht uitleg aan het geven was, dacht hem even stilletjes af te knijpen, was me niet gelukt :p
 
Had een examen van een vechtsport ging op voor mn gele band toen was een kereltje van een jaar of 10. Ik was de enige die examen deed voor die band echter wel tegelijkertijd met alle anderen en een hele hoop ouders erbij.

De banden werden afgeroepen om hun oefeningen te komen doen en toen was geel aan de beurt, ik dus naar voren moest ik eerst bij wijze van opwarming wat kniebuigingen doen (sqauts zonder gewicht dus voor de idioten hier) Ik dus braaf aan die kniebuigingen beginnen was doodstil in die zaal odmat dat erbij hoorde en ineens vanuit het NIETS op het moment dat ik naar beneden ga liet ik een harde bout niet normaal. iedereen lachen natuurlijk en ik trok helemaal rood weg maar ging wel verder en haalde mijn gele band :D
 
Awesome moment uit circa 2008.
Als fanatieke Snoekvisser gooide ik destijds vaak kunstaas in de bomen,vaak brak dan de vislijn en was ik mijn kunstaas kwijt.
Na een tijdje kocht ik als fanatiekeling een keer in noorwegen gevlochten zeelijn met een trekkracht van 34kg. Deze deed ik op een van mijn sterkere hengels voor het bootvissen.

Maat en ik vissen in een bootje wanneer ik vast gooi in een wat oudere dode boom. Na enkele rukken met de dikke draad ga ik heel hard trekken in de hoop de tak van de boom af te breken. Na een harde trek neemt de spanning van de lijn langzaam af. Komt de gehele boom onze richting op vallen!
Maat en ik springen in een instant reactie van boord terwijl de boom de boot raakt. De bovenkant van de boom valt net in de boot,waardoor de boot die kant op beweegt en vol water loopt en binnen enkele seconden sierlijk met al ons vismateriaal zinkt.
Het was gelukkig maar een metertje of 1.5 diep,maar het was een heel gekloot die boot weer boven water te krijgen.
Nooit meer gevisd met zulke sterke vislijn sindsdien:o
 
Was een jaar of 15, ik en een meisje vanuit mn klas wouden die dag niet naar school gaan. Ouders waren weg dus zijn we maar naar daar gegaan. Zaten we in de zetel naar tv te kijken elk in een aparte zetel toen ik plots voelde dat ik moest schijten. Vroeg ik waar het toilet was. Druk bezig met schijten onder tussen af en toe mn kont afkuisen. Toen ik terug in de zetel zat rook ik constant stront wist niet direct van waar het kwam. Mn neus begon plots jeuken, ik krabben en ja hoor had ik op mn vingers gescheten :mad: Heb dan vlug gevraagd of ik mn handen mocht wassen. Of ze het doorhad weet ik niet :roflol:
 
waht teh ....
 
Mn neus begon plots jeuken, ik krabben en ja hoor had ik op mn vingers gescheten :mad: Heb dan vlug gevraagd of ik mn handen mocht wassen. Of ze het doorhad weet ik niet :roflol:

je mag je hand niet onder je kont steken als je aan het kakken bent
 
die gekke belgen toch ook :roflol:
 
VRAGEN of je je handen mag wassen? Is dat niet standaardprocedure?
 
VRAGEN of je je handen mag wassen? Is dat niet standaardprocedure?

Als je te gast bent bij mensen moet je altijd netjes vragen als beleefde belg :)
 
Bij de ouders van me ex thuis strontlazerus in de meterkast pissen, dr vader stont raar te kijken...

Met een dronken harses bij een maat inbreken, rustig baco'tje maken beetje porno kijken en daarna zen vader zen werkschoenen aantrekken en naar huis gaan, bleek achteraf dat zen zus thuis was en die dacht dat er een inbreker binnen was, haha dit was het meest vernederende wat ik ooit heb meegemaakt, heb me echt achteraf afgevraagd wat er in me hoofd omging....
 
toen ik 1e jaars was, heel lang geleden, op een studentenfeest kachellam ineens onverwacht versierd door een lekker wijf
(althans dat denk ik) dat studenten heel interesant vind omdat ze zelf nog op de middelbare school zit, haar gecomplimenteerd op haar neusvleugels :roflol:
(wonder boven wonder knapte ze daar niet eens op af), nog even gekotst in de wc, toen met haar meegegaan naar huis.
Ze kotst onderweg in een plantenbak. Dat was ik alweer vergeten toen we bij haar huis aankwamen en ik dus heb ik haar toen we bij haar thuis waren haar op de bek gepakt.

Mee naar binnen gegaan, zij gaat op bed liggen en in een waas van nuchterheid brabbel ik dat ik even naar de badkamer ga om me op te frissen.
Die douche doet me goed en klaar voor sexytime waggel ik de slaapkamer in maar zij is al in slaap gevallen. Enigzins gedesorrienteerd besluit ik maar om mn kleren weer aan te trekken en naar huis te gaan om ongemakkelijke situaties de volgende ochtend te voorkomen.

Met knallende koppijn en misselijk wordt ik wakker omdat ik moet kakken, maar ik weet zeker dat als ik opsta ik over mn nek ga.
Dit dilemma houd me 1 kleine minuut bezig, maar ik besluit dat ik niet in mn bed kan schijten en dus sta ik terwijl ik in mn mond kots op en ik schijt in mn onderbroek.

De rest zal ik jullie besparen. De volgende dag op de vereniging (want ik was destijds een corpsballetje :o)
komt haar broer naar me toe die ouderejaars is en hij begint bier over me heen te gooien en aan me te trekken en met de vlakke hand in mn smoel te slaan (want dat mag bij zo'n clubje) omdat hij denkt dat ik zijn kleine zusje in haar slaap misbruikt heb ofzo, exacte aanleiding is me nog steeds onduidelijk.

Ik weet nog dat ze Wiesje heet en in Vught woonde, ze moet nu ongeveer 23/24 jaar zijn. Geen FB kunnen vinden, srry jongens.
Naam van de broer ben ik ook kwijt en vereniging is te groot om hem terug te vinden en het is allemaal veel te lang geleden.
 
Laatst bewerkt:
is eerder een bazenverhaal dan vernederend:scratch:
 
maar ik besluit dat ik niet in mn bed kan schijten en dus sta ik terwijl ik in mn mond kots op en ik schijt in mn onderbroek.
Godjezus :roflol: Hoe heeft dat er wel niet uit gezien man
 
Back
Naar boven