Fitness Seller

Mishandelde grensrecht overleden (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Zelf 12 jaar gevoetbald maar agressie en geweld is niet iets wat alleen bij elftallen met voornamelijk allochtonen voorkomt.

Denk dat het probleem vaker gezocht moet worden in het milieu waar de jongeren zich bevinden, Nederlander of Marokkaan.

Verschrikkelijk treurig bericht verder, hopelijk worden de daders zwaar gestraft.

Ik heb ook lang gevoetbald en mijn voetbalclub is ten onder gegaan door rellende marrokanen en turken. Iedere week in elftallen vanaf de dtjes tot het 4e zondags zelfde situaties als met die grensrechter. Die hele rambo cultuur van die apen zou eens harder aangepakt moeten worden
 
Het vlaggen van de jeugdwedstrijd van zijn zoon Mykel heeft voetbaldier Richard Nieuwenhuizen met de dood moeten bekopen. De 41-jarige hobbygrensrechter stierf gistermiddag in het ziekenhuis, nadat minstens drie jongeren van 15 en 16 jaar met hun noppenschoenen zondagochtend op beestachtige wijze op zijn hoofd intrapten omdat ze het niet eens waren met zijn buitenspelbeoordelingen.

„We zijn er helemaal kapot van”, stamelde voorzitter Marcel Oost, nadat
Mykel hem per sms had laten weten dat zijn vader, te midden van zijn vrouw, moeder en drie zoons, was overleden. „Gisteravond was hij nog even aanspreekbaar in het ziekenhuis. Hij herkende me: ’Hé Marcel, alles goed? Wat een k*tvoetbal, hè’, zei hij."

„Hij sprak wel wat warrig, maar maakte niettemin een positieve indruk en dacht dat hij wel weer zou herstellen. Het is de laatste keer geweest dat ik deze gouden voetbalvriend heb mogen spreken”, vertelt de preses aangeslagen.

Vermoedelijk is Nieuwenhuizen overleden als gevolg van hersenschade, opgelopen door de trappen op zijn hoofd en nek die hij direct na de wedstrijd van BuitenBoys B3 opliep. „Na het laatste fluitsignaal gaven vrijwel alle spelers de scheidsrechter een hand om hem te bedanken voor de leiding. Alleen de drie Marokkaanse spelers van Nieuw Sloten liepen naar onze grensrechter, trokken hem naar de grond en begonnen op zijn hoofd en nek in te trappen”, reconstrueert voorzitter Marcel Oost

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21128364/__Wat_een_k*tvoetbal__.html
 
Die uitspraken van Peter r de vries :roflol:

Loopt hij eerst trots te verkondigen dat mensen die aan nog steeds complot theorieën hebben over vaatstra maar tbs moeten, komt hij nu aan dat grensrechters ook vaak partijdig zijn en zich niet netjes gedragen.

Wat een klapjosti ook.
 
Is je account gehacked? :D lekker een beetje stoken

Hoe dan ook iedereen is schuldig. Er staan ontzettend veel mensen in de buurt en niemand grijpt in?


Alle omstanders probeerden de vechtende voetballers uit elkaar te halen, maar voordat er echt ingegrepen kon worden was het kwaad al geschied. Dat vertelde bestuurslid Richard Langeveld van Buitenboys vanavond in Pauw en Witteman.
Langeveld schetste hoe de sfeer gedurende de wedstrijd steeds grimmiger werd. 'Op het moment dat de grensrechter dan wordt gemolesteerd, rent iedereen erop af. Maar een schop is in een splitsecond uitgedeeld', reconstrueerde hij. 'Hij werd naar beneden getrokken en terwijl hij op de grond lag getrapt en geslagen.'

Als de belaagde grensrechter weer opstaat en probeert weg te rennen, wordt hij gehaakt en komt weer ten val. Daar krijgt hij nog een keer een schop. 'Nadat het was gebeurd, had ik niet het idee dat het zo zou aflopen. Maar we hadden al wel alles verzameld om een flinke aangifte te doen bij de KNVB', zei Langeveld. 'Maar de grensrechter moest aangifte doen bij de politie.'

Er is dus wel ingegrepen, blijft de schuld van die drie Marokkanen
 
Die tokkies verpesten het wekelijks op de velden. Haantjesgedrag, slechte opvoeding, give it a name. Schandalig en het gaat alleen maar erger worden. Rip.
 
Je hoeft niet zo te schreeuwen hoor Eric. Hier op DBB weten we allang dat die Marokkanen niet deugen:p
 
Zolang ze maar niet door de popo kapot geschoten worden dan zijn t opeens lieverdjes :roflol:
 
Eerst was het stenen afgooien van bruggen toen werd dat een tijd later ambulance persooneel aanvallen en nu is daar al een hele tijd geweld jegens arbiters en tegenstander op de amateurvelden.

Nu komt er veel aandacht voor geweld rond het veld en op den duur vind men weer een andere uitlaatklep...

"men" .. je doet alsof iedereen zich met dat soort zaken bezig houdt. Dat men vindt dat de jeugd niet deugd is een feit, als sinds de middeleeuwen, maar dat betekent niet dat men "en masse" dat soort "geintjes" uithaalt. Er zitten altijd wel wat heel erg rotte eieren in de schaal. Kinderen die niet goed met verlies, emoties en teleurstelling kunnen omgaan en die geen moraal besef hebben... in principe hebben ze er allemaal wel een beetje last van, maar sommigen zijn wel heel erg. (en sommigen zullen het helaas nooit ontgroeien).

---------- Post toegevoegd Tue 4 Dec 2012 om 09:21 ----------

Die tokkies verpesten het wekelijks op de velden. Haantjesgedrag, slechte opvoeding, give it a name. Schandalig en het gaat alleen maar erger worden. Rip.

Voetbal is al decennia een sport voor randdebielen.
 
Allemaal de schuld van de racistische zwarte piet volgens Groenlinks
 
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/12/nieuwsloten_het_waren_allochto.html

Nieuw-Sloten: Het waren ALLOCHTONEN

De grensrechter is dood. De grensrechter is niet dood. De grensrechter is klinisch dood. De grensrechter is helaas toch overleden (Nu.nl). Zó dicht zat iedereen op de details, dat deze faalfeiten elkaar binnen een uur op konden volgen. En toen hij eenmaal dood was, was De Grensrechter ineens Richard Nieuwenhuizen. Foto in het AD en heel ...BLAMEERWOORDENBLA... KNVB moet maatregelen nemen (DeJaap). Er stoppen per jaar ongeveer 12 scheidsrechters wegens geweld (Nieuwsuur). Alles weten we over de betrokken clubs, de situatie langs de lijn tijdens het incident en de algehele malaise in het amateurvoetbal. Op één ding na: de daders. Er is helemaal niemand die opschrijft dat Yassin de Mocro (1) en Daveryon de Antilliaan (2) de opgepakte doodschoppertjes van Nieuw-Sloten B1 zijn. Zo. Nu staat het er, als een olifant in een kamer vol overige trivialiteiten.
 
Momenteel bekijken: 431 gebruiker(s) (5 leden en 426 gasten) dit topic

wtff
 
458...
 
Laatst bewerkt:
Al die gasten zijn van die mocro's denk ik!
Better watch our back!
 
Haatzaaier! :mad:



8 leden en 458 gasten

Als ik het zo lees gaat het dus om 1 Antiliaan en 1 Marokkaan en waarschijnlijk nog wel een andere Marokkaan of niet Westerse allochtoon gelet op de lijst van namen van dat elftal.
 
619 gebruikers, haha dit moet wel een record zijn.
 
Als ik het zo lees gaat het dus om 1 Antiliaan en 1 Marokkaan en waarschijnlijk nog wel een andere Marokkaan of niet Westerse allochtoon gelet op de lijst van namen van dat elftal.
Geweldig dit :D en ondertussen zitten we met 620 guests :D
 
Momenteel bekijken: 431 gebruiker(s) (5 leden en 426 gasten) dit topic

wtff

WTF, deze thread is wel goed in trek.. :eek:

ze lezen nu over de DBB knokploeg waarschijnlijk.
 
Als ik het zo lees gaat het dus om 1 Antiliaan en 1 Marokkaan en waarschijnlijk nog wel een andere Marokkaan of niet Westerse allochtoon gelet op de lijst van namen van dat elftal.

Reported wegens opruiende taal en haat zaaien. Gepaste sancties zullen volgen, eerst even intern bespreken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Naar boven