Tja het is allemaal niet voor niks. Ik heb geluk dat ik een poelier in me familie heb en af en toe een koe koop voor de slacht met een maat van me.
ideaal man
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Tja het is allemaal niet voor niks. Ik heb geluk dat ik een poelier in me familie heb en af en toe een koe koop voor de slacht met een maat van me.
Waarom eet je eigenlijk zo clean man als je zoveel kcals naar binnen moet werken? Je zit imo sowieso al te laag in vetten.
En zoveel eiwit heb je ook weer niet nodig imo. Kan je misschien beter opteren om je kipfilet bv te wisselen voor kippepoten.
En hier en daar wat zalm of haring erbij. Zo van die kleine dingen waardoor je net wat meer kcals binnenkrijgt zonder echt grote
hoeveelheden te moeten eten. Komt je maagomvang ook ten goede lijkt me
En als je te snel vet gaat aanzetten daardoor, kan je nog kiezen om iets te veranderen
Ik zit op iets van 150 gram vet, dat is toch wel voldoende?
Ik denk trouwens dat ik het lastiger ga vinden om genoeg kcal uit zalm te halen, want bij 200 gram heb je ongeveer 400kcal op terwijl ik per maaltijd 1000+ kcal naar binnen wil krijgen. Kippenpoten is trouwens iets wat erg snel mijn neus uit komt en je krijgt er vieze klauwen van
Had inderdaad die noten even over het hoofd gezien
Moet je eens kijken naar kip karbonade Is het vlees van de poot, zonder het been
Bij bv Lidl hebben ze dat wel. Kost ook niet zoveel.
Kippenpoten is trouwens iets wat erg snel mijn neus uit komt en je krijgt er vieze klauwen van
Niet als het elke dag is teveel gedoe haha
Ja is ook zo
Zal eens kieken bro.
Ik eet trouwens ook nog 4 hele eieren en in die havermout zitten ook veel vetten.
Ik heb werkelijk geen idee hoeveel vet je eigenlijk nodig hebt als mens , maar ik dacht dat een gram per kilo lichaamsgewicht een beetje de richtlijn was.
Ik suplementeer ook nog 10 gram visolie per dag
Haal je gezonde vetten uit olijfolie .
Ik bak veel met olijfolie dus krijg daar ook al wat van binnen. Walnoot olie is lekker idd misschien dat ik daar weer eens wat door mijn shakies van ga doen
Olijfolie kan je beter niet verhitten boven 160 gr. C. Daar zijn oliesoorten als kokos olie, walnoot olie etc meer geschikt voor.
http://www.food-info.net/nl/qa/qa-fi76.htm
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/52638-kokosolievet-op-uw-gezondheid.html
Olijfolie verbrandt sneller waardoor kankerverwekkende deeltjes ontstaan en bij verhitting gaan de gezonde eigenschappen al snel verloren
Ik doe altijd olijfolie op salade, neem geen omega meer.
Olijfolie kan je beter niet verhitten boven 160 gr. C. Daar zijn oliesoorten als kokos olie, walnoot olie etc meer geschikt voor.
http://www.food-info.net/nl/qa/qa-fi76.htm
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/52638-kokosolievet-op-uw-gezondheid.html
Olijfolie verbrandt sneller waardoor kankerverwekkende deeltjes ontstaan en bij verhitting gaan de gezonde eigenschappen al snel verloren