Fitness Seller

Forumgame !4: Final Wolfination

Wanneer beginnen? ("kunnen vanaf" gaat voor op "verkiezen" aangezien er veel spe


  • Totaal stemmers
    20
  • Peiling gesloten .

Bezoekers in dit topic

Pff goed dat ik daar niet teveel tijd aan besteed heb, die had ik nooit geraden :roflol:
Dacht idd aan tegengestelden bij die black & white, maar verder dan dat kwam ik ook niet op die manier.
 
wtf, ik dacht dat die extra tips allemaal naar de wolf zouden leiden -_-
 
Pff goed dat ik daar niet teveel tijd aan besteed heb, die had ik nooit geraden :roflol:
Dacht idd aan tegengestelden bij die black & white, maar verder dan dat kwam ik ook niet op die manier.
Kon natuurlijk niet enkel makkelijke tips verspreiden :D
Meestal zat er ook een reden achter wie welke tip kreeg en hoe moeilijk die was. Vraag me nu niet waarom. Weet ik niet meer. Mogelijk kreeg je moeilijke omdat je toen al in de juiste richting stemde ofzo?

---------- Post toegevoegd 21 June 2013 om 15:05 ----------

wtf, ik dacht dat die extra tips allemaal naar de wolf zouden leiden -_-
Zou ik enkel insane moeilijke moeten gestuurd hebben :p denk dat men meer had aan bepaalde tips die ik nu stuurde, waren enkele erg simpele tussen.
 
Ik zal nog wat verheldering geven en mijn standpunt.

Ik vind dat alles wat in dit topic gezegd wordt gewoon moet kunnen. Dat Remi mensen probeert over te halen, prima. In dat opzicht vind ik niet dat Remi de regels heeft verbroken.

Nou wil ik niet met vingertjes gaan wijzen. Maar ik vind dat Biobeast het echt op het randje heeft gespeeld, en voor mij persoonlijk er overheen. Hij heeft te duidelijk aangegeven dat hij het leven zou redden van Remi. Daarom heeft Remi gewoon de handdoek in de ring gegooid, wetende dat hij terug zou komen. Sorry Bio, geen irl haat maar ik vind je daar echt te ver in gegaan. Ik denk persoonlijk dat het spel daar de verdoete kant op is gegaan.

Daarna heeft jimbooo gewoon expliciet gezegd dat ik de GEK was die jager dacht te zijn. Ik was er zelf HEILIG van overtuigd dat ik de jager was. Ik vindt daarom zelf dat ik het spel heeeel erg goed gespeeld heb :) Ik wilde eigenlijk in nacht 3 Galderado beschermen (geen gelul) omdat ik wist dat hij wolvenvoer zou worden. Maar ik was zo boos dat Remi weer terug was en dat dat kwam omdat Biobeast het overduidelijk had gemaakt. Voor mij was het spel die nacht eigenlijk gedaan. Ik heb toen ook geen PM naar Whami gestuurd.

Als ik dat wel had gedaan dan had ik dus Golderado beschermd en was hij alsnog dood, en had ik die nacht nog geweten dat ik de gek was.

Daarna werd Remi er uit gestemd. Jimbooo had mijn rol verklapt. Remi dacht zeker dat ik cult was en stuurde mij een PM nadat hij er uit gestemd was. Hierin gaf hij GEEN game info. Ik heb toen niets gezegd. Het was gewoon Remi die zei dat hij gek werd en ik die daar om moest lachen.

Echter toen werd Remi gebanned. Ik zei toen tegen hem: je ligt er nu toch uit dus ik kan wel verklappen wat mijn rol is: ik ben de jager en uitgelegd waarom ik zo gespeeld had.

Remi had toen natuurlijk gezien dat jimbooo mijn rol al had verklapt ("rob G is de gek die denkt dat hij jager is"). Dus Remi moest lachen en zegt dat ik de gek ben. Dat zegt hij natuurlijk omdat hij heeft gelezen dat Jimbooo mijn hint verklapt had.

Toen stortte mijn internetwereld in en werd het ineens natuurlijk duidelijk. Ik ben gewoon de gek en ik denk dat ik wolf ben. Ik had het wel gelezen van jimbooo maar ik was gisterenavond niet echt actief en dus heb ik alles maar vluchtig gelezen. Ik weet dus dat als ik het rustig nagelezen had ik toch had gezien dat jimbooo mijn rol verklapt had.

In mijn opzicht is dus eigenlijk hoofdschuldige jimbooo want hij heeft expliciet gezegd wat mijn rol was terwijl dat niet mocht. Ik vindt dat Biobeast te ver is gegaan in zijn rol. Hij maakte gewoon te duidelijk dat hij Remi ging redden, wat toen ook gebeurde. Remi mag van mij in het spel alles roepen wat hij wilt. Grote letters, schreeuwen, mensen manipuleren, dat hoort er gewoon bij. Klaar.

Hij is wel in zijn frustratie te ver gegaan door te zeggen dat hij burger is. Dat doet iedereen, maar de manier waarop Remi het deed was duidelijk dat hij het wel oprecht zei en klaar met het spel was. Verder had hij mij niet mogen vertellen dat ik de gek was. Maar dat heeft hij wel gedaan nadat jimbooo het expliciet al verraden had. Ook hadden Remi en ik gisteren nacht, na 00:00 uur, toen hij er al uit lag enigszins onze frustratie uitgesproken. Maar zonder rol info te verklappen.

Persoonlijk vind ik dus eigenlijk dat Remi niet echt te ver is gegaan. Dat hij machtsgeil is dat weten we allemaal. Dat hij een arrogante speler is ook (sorry Remi). Maarja, dat mag in dit spel vind ik. Ik heb verder nooit game info van Remi gekregen. Maar hij is in dit spel imo wel wat te ver gegaan in zijn frustraties.

Biobeast is imo over de schreef gegaan maar over het algemeen een oprecht en eerlijk speler.

Jimbooo, sorry baas, ik heb je er altijd graag bij en vind je een goede speler. Maar ik vind wel dat je in dit spel te ver bent gegaan.

Al met al vind ik Remi, Biobeast en jimbooo wel altijd erg leuke spelers die veel toevoegen aan het spel en zou het jammer vinden als ze niet meer mee kunnen spelen. Persoonlijk wil ik ze allemaal graag terug zien in de volgende spellen.

Ik denk echt dat de opzet van dit spel gewoon te frustrerend was en daarom spelers over de grens zijn gegaan die dat normaal nooit zouden doen. Remi heeft veel toffe spellen georganiseerd en Bio en Jimbooo spelen normaal volgens mij echt altijd eerlijk en oprecht.

Ik vond dit ook echt een heel frustrerend spel. En hoe goed de bedoelingen van Whami ook waren, hoe goed hij het georganiseerd heeft, deze opzet was gewoon niet te doen imo.
 
Is nog extra duiding op de manipulatie van UnknownDBB, dat hij iedereen op hem liet stemmen en op zichzelf stemde zodat hij dood zou gaan en terug tot leven zou komen ipv Kane...want als Kane er uit zou gevlogen hebben zou hij gewoon de volgende dag gestorven zijn en Kane overleefd hebben. Hierdoor kon Unknown ook zijn goede rol uitspelen, iedereen zou denken dat hij goed was.
Jammer van Bio om te verraden maar Remi gaat er weer misbruik van maken... Op zichzelf stemmen was om te overleven en anderen overtuigen dit ook te doen, net zoals hij later zijn rol verraad, weer om te overleven. En ook omdat iedereen hem zou volgen erna...

Van begin tot het einde, alles wat Remi deed was manipuleren en meerdere spelers hebben al aangegeven dat hij het spel verziekte. En dat deed hij ook met opzet enkel en alleen zodat iedereen hem zou volgen, machtsgeilheid. Hij wist duidelijk niet wie slecht was de laatste dag en gokte maar in het rond op meerdere spelers maar toch gaat hij iedereen manipuleren en verplichten hem te volgen. Terwijl er spelers waren die véééééél betere ideeën hadden, hints opgelost hadden en wel degelijk cults geraden hadden.

Zijn laatste resort was dan maart zeggen dat hij burger was nadat hij Daniel er uit gestemd had.

Remi probeert er zich uit lullen. Tegen sommige dingen kun je uiteraard geen regels zetten. Maar zomaar heel het spel verzieken en uiteindelijk zelfs regel breken moet kunnen? Er zijn zoveel dingen die niet in de regels staan en die iedereen zou kunnen gedaan hebben, maar niemand deed het, niemand wou de boel verzieken. Van begin tot einde heeft Remi lopen manipuleren. Andere spelers die echt hen best doen voor het spel en dingen raden enzo maar niet manipuleren sluit hij gewoon buiten. Erg frustrerend voor hen.
 
Laatst bewerkt:
Jonge de cults doen niets anders dan manipuleren dus wat lul je nou gast. Manipuleren is gewoon toegestaan, dat het dit keer slecht uitpakt is jammer en voor de burgers die anders dachten. Maar zoals ik al zei zodra het manipuleren een positief gevolg heeft hoor je er niemand over.


En op mezelf stemmen was overleven? :roflol: Ik had daardoor gewoon de meeste stemmen dus zal er normaal gesproken gewoon dood zijn dan.
 
Dan nog even mijn idee voor een spel.

Het thema: Maffia.

Er zijn 2 families. Bijvoorbeeld de Corleone's en de Soprano's. Allebei de families hebben 1 godfather, dit is de hoofd cultist. Uitgaande van bijvoorbeeld 28 speler hebben allebei de families nog 4 cultisten.

Je hebt dus per familie:

1 godfather (hoofd cult)
4 cults (capo's)

De families moeten tegen elkaar strijden én tegen de burgers. Dus je hebt 2 kampen van cultisten die elkaar er uit kunnen stemmen. Er is GEEN wolf. Maar, als de godfather van 1 familie afgemaakt wordt, dan is die familie DOOD. Wordt de godfather afgemaakt door de burgers dan is de hele familie weg. MAAR, wordt de godfather afgemaakt door de andere familie dan neemt die familie de andere familie over. Dit wil zeggen dat de cultisten van de familie waarvan de godfather door is zich zullen aansluiten bij de familie die de godfather heeft afgemaakt. Dan is het dus 1 grotere familie tegen alle burgers.

Wat mij zo leuk lijkt is dat je dus 2 kampen met cultisten hebt die ook elkaar weg willen hebben. Ze weten natuurlijk niet we de andere cultisten zijn (de andere familie).

Mijn idee is verder dat de godfather (hoofd cultist) gewoon contact heeft met de rest van zijn familie. Zij kunnen gezamenlijk de spelleider een PM sturen over wie ze die nacht willen afmaken. De andere familie kan dit OOK doen.

Op die manier heb je dus 2 kills per nacht. Wat ook een optie zou kunnen zijn is dat ieder lid uit de familie een kill mag uitspreken. Bijvoorbeeld:

Godfather + 4 cults (5 mensen dus). Zij kunnen dan zeggen:

ik stem 50% op Remi, 20% op biobeast en 30% op daniel. De andere familie kan dit ook doen. De spelleider telt de percentages op en de speler die de meeste percentage krijgt die wordt er uit gewipt. Een familie kan ook zeggen 100% op een bepaalde persoon. De andere familie kan dat ook doen. In dat geval kunnen er gewoon best 2 kills zijn imo.

Maar daar kan nog over gesproken worden hoe dat precies gaat.

Als bijrollen voor de burgers denk ik aan:
- Jager (huursoldaat oid)
- Meisje (de snitch)

En dat is het.

Iedereen weet precies waar hij aan toe is. Geen plotwendingen. Sowieso vind ik maffia gewoon een erg leuk thema.

Als mensen dit tof vinden mag een ieder het organiseren. Eventueel gewoon gezamenlijk nog even kijken hoe we het doen met het stemmen enzo. Maar iig 2 families (2 cult kampen) en een burger kamp lijkt me erg leuk,

En vooral: geen onduidelijkheid. Van te voren gewoon aangeven welke rollen er precies zijn. Wat die rollen kunnen. En dan gewoon GAAN. Mocht het spel binnen 1 of 2 dagen af zijn, jammer. Maar het lijkt me erg leuk.
 
Mafia spel klinkt cool man. Dan neem ik de rol aan van 'scarface, tony montana' :)
 
Jonge de cults doen niets anders dan manipuleren dus wat lul je nou gast. Manipuleren is gewoon toegestaan, dat het dit keer slecht uitpakt is jammer en voor de burgers die anders dachten. Maar zoals ik al zei zodra het manipuleren een positief gevolg heeft hoor je er niemand over.


En op mezelf stemmen was overleven? :roflol: Ik had daardoor gewoon de meeste stemmen dus zal er normaal gesproken gewoon dood zijn dan.
Dat is cults hen rol en doen ze op heel andere manier.

Ja hoor zeveraar, met je manipulatie maar dat zou je niet gemanipuleerd hebben:rolleyes:.
Als je dat niet gedaan had zou Kane de meeste stemmen gehad hebben.

Lul wat je wilt, je manipulatie verziekte het spel en enige manipulatie is niet erg maar jij ging er ferm over. Tot zelfs manipulatie van de regel dat je je rol niet mag verklappen.
Lul wat je wilt maar geen enkele andere speler had of heeft zo gedaan. Dus het is duidelijk.
 
zou nog een consigliere (meisje rol aan de kant van de mafia) en gewoon het standaard meisje aanhouden voor het gewone volk. daarnaast een lijfwacht toevoegen zodat je in stappen de godfather moet killen als je de andere familie bent
 
En op mezelf stemmen was overleven? :roflol: Ik had daardoor gewoon de meeste stemmen dus zal er normaal gesproken gewoon dood zijn dan.
Biobeast had gezegd dat je gered zou worden als je goed was. Dus je kon het weten (al weet je in dit spel nooit iets).

Maar ik ben het wel met Rob eens. Jimbooo en (in mindere mate) Biobeast hebben sowieso regels gebroken. Jij niet echt wat mij betreft.
Vraag me wel nog af of dit spel op andere websites ook zo uit de hand loopt. Of is dat toch een kwestie van een overschot aan testosteron hier?
 
Is nog extra duiding op de manipulatie van UnknownDBB, dat hij iedereen op hem liet stemmen en op zichzelf stemde zodat hij dood zou gaan en terug tot leven zou komen ipv Kane...want als Kane er uit zou gevlogen hebben zou hij gewoon de volgende dag gestorven zijn en Kane overleefd hebben. Hierdoor kon Unknown ook zijn goede rol uitspelen, iedereen zou denken dat hij goed was.
Jammer van Bio om te verraden maar Remi gaat er weer misbruik van maken... Op zichzelf stemmen was om te overleven en anderen overtuigen dit ook te doen, net zoals hij later zijn rol verraad, weer om te overleven. En ook omdat iedereen hem zou volgen erna...

Van begin tot het einde, alles wat Remi deed was manipuleren en meerdere spelers hebben al aangegeven dat hij het spel verziekte. En dat deed hij ook met opzet enkel en alleen zodat iedereen hem zou volgen, machtsgeilheid. Hij wist duidelijk niet wie slecht was de laatste dag en gokte maar in het rond op meerdere spelers maar toch gaat hij iedereen manipuleren en verplichten hem te volgen. Terwijl er spelers waren die véééééél betere ideeën hadden, hints opgelost hadden en wel degelijk cults geraden hadden.

Zijn laatste resort was dan maart zeggen dat hij burger was nadat hij Daniel er uit gestemd had.

Remi probeert er zich uit lullen. Tegen sommige dingen kun je uiteraard geen regels zetten. Maar zomaar heel het spel verzieken en uiteindelijk zelfs regel breken moet kunnen? Er zijn zoveel dingen die niet in de regels staan en die iedereen zou kunnen gedaan hebben, maar niemand deed het, niemand wou de boel verzieken. Van begin tot einde heeft Remi lopen manipuleren. Andere spelers die echt hen best doen voor het spel en dingen raden enzo maar niet manipuleren sluit hij gewoon buiten. Erg frustrerend voor hen.

Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vind dat Remi alle recht heeft om mensen te manipuleren. Hij mag zoveel stemmen als hij wilt. Maar voor mij blijft het feit dat als Bio niet zo duidelijk had gemaakt dat Remi gered zou worden, Remi nooit op zichzelf had gestemd.

Jonge de cults doen niets anders dan manipuleren dus wat lul je nou gast. Manipuleren is gewoon toegestaan, dat het dit keer slecht uitpakt is jammer en voor de burgers die anders dachten. Maar zoals ik al zei zodra het manipuleren een positief gevolg heeft hoor je er niemand over.


En op mezelf stemmen was overleven? :roflol: Ik had daardoor gewoon de meeste stemmen dus zal er normaal gesproken gewoon dood zijn dan.

Dat is niet waar. Kan had 8 stemmen en jij 4. Toen ging ik op jou om mezelf veilig te zetten. Toen had jij 5 stemmen en Kane nog steeds 8. En toen ging jij EN jimbooo op jezelf en zat je op 7. En toen ging ook daniel overstag. Dan nog wat achtergrond info. En toen pas lag jij er uit. Dat gebeurde allemaal na 21:55 uur.

Dus als Biobeast gewoon niet verteld had dat hij je ging redden was er niets aan de hand. Als jij niet op jezelf had gestemd was Kane er uit gevlogen. Had ik Golderado proberen te redden (was niet gelukt) en was mijn eigen rol duidelijk.
 
Dan nog even mijn idee voor een spel.

Het thema: Maffia.

Er zijn 2 families. Bijvoorbeeld de Corleone's en de Soprano's. Allebei de families hebben 1 godfather, dit is de hoofd cultist. Uitgaande van bijvoorbeeld 28 speler hebben allebei de families nog 4 cultisten.

Je hebt dus per familie:

1 godfather (hoofd cult)
4 cults (capo's)

De families moeten tegen elkaar strijden én tegen de burgers. Dus je hebt 2 kampen van cultisten die elkaar er uit kunnen stemmen. Er is GEEN wolf. Maar, als de godfather van 1 familie afgemaakt wordt, dan is die familie DOOD. Wordt de godfather afgemaakt door de burgers dan is de hele familie weg. MAAR, wordt de godfather afgemaakt door de andere familie dan neemt die familie de andere familie over. Dit wil zeggen dat de cultisten van de familie waarvan de godfather door is zich zullen aansluiten bij de familie die de godfather heeft afgemaakt. Dan is het dus 1 grotere familie tegen alle burgers.

Wat mij zo leuk lijkt is dat je dus 2 kampen met cultisten hebt die ook elkaar weg willen hebben. Ze weten natuurlijk niet we de andere cultisten zijn (de andere familie).

Mijn idee is verder dat de godfather (hoofd cultist) gewoon contact heeft met de rest van zijn familie. Zij kunnen gezamenlijk de spelleider een PM sturen over wie ze die nacht willen afmaken. De andere familie kan dit OOK doen.

Op die manier heb je dus 2 kills per nacht. Wat ook een optie zou kunnen zijn is dat ieder lid uit de familie een kill mag uitspreken. Bijvoorbeeld:

Godfather + 4 cults (5 mensen dus). Zij kunnen dan zeggen:

ik stem 50% op Remi, 20% op biobeast en 30% op daniel. De andere familie kan dit ook doen. De spelleider telt de percentages op en de speler die de meeste percentage krijgt die wordt er uit gewipt. Een familie kan ook zeggen 100% op een bepaalde persoon. De andere familie kan dat ook doen. In dat geval kunnen er gewoon best 2 kills zijn imo.

Maar daar kan nog over gesproken worden hoe dat precies gaat.

Als bijrollen voor de burgers denk ik aan:
- Jager (huursoldaat oid)
- Meisje (de snitch)

En dat is het.

Iedereen weet precies waar hij aan toe is. Geen plotwendingen. Sowieso vind ik maffia gewoon een erg leuk thema.

Als mensen dit tof vinden mag een ieder het organiseren. Eventueel gewoon gezamenlijk nog even kijken hoe we het doen met het stemmen enzo. Maar iig 2 families (2 cult kampen) en een burger kamp lijkt me erg leuk,

En vooral: geen onduidelijkheid. Van te voren gewoon aangeven welke rollen er precies zijn. Wat die rollen kunnen. En dan gewoon GAAN. Mocht het spel binnen 1 of 2 dagen af zijn, jammer. Maar het lijkt me erg leuk.

Ik zou zeggen start em op dan kunnen we inschrijven :)
 
Mafia spel klinkt cool man. Dan neem ik de rol aan van 'scarface, tony montana' :)

Ja je zou iedere cult een bekend maffia naam kunnen geven. Sowieso is het ideaal voor hints enzo (crimescne), afpersing van burgers. De rol van een politieagent (jager ofzo). Mij lijkt het vooral leuk om eens te spelen in een spel waarbij cults elkaar ook proberen af te maken en er een machtsstrijd is tussen 2 families.
 
Dat is niet waar. Kan had 8 stemmen en jij 4. Toen ging ik op jou om mezelf veilig te zetten. Toen had jij 5 stemmen en Kane nog steeds 8. En toen ging jij EN jimbooo op jezelf en zat je op 7. En toen ging ook daniel overstag. Dan nog wat achtergrond info. En toen pas lag jij er uit. Dat gebeurde allemaal na 21:55 uur.

Dus als Biobeast gewoon niet verteld had dat hij je ging redden was er niets aan de hand. Als jij niet op jezelf had gestemd was Kane er uit gevlogen. Had ik Golderado proberen te redden (was niet gelukt) en was mijn eigen rol duidelijk.

Ja dat zeg ik toch ook?


Maargoed ik ben wel klaar met de discussie.
Jullie zoeken het voor de rest maar uit wat jullie doen
 
Ik zal nog wat verheldering geven en mijn standpunt.

Ik vind dat alles wat in dit topic gezegd wordt gewoon moet kunnen. Dat Remi mensen probeert over te halen, prima. In dat opzicht vind ik niet dat Remi de regels heeft verbroken.

Nou wil ik niet met vingertjes gaan wijzen. Maar ik vind dat Biobeast het echt op het randje heeft gespeeld, en voor mij persoonlijk er overheen. Hij heeft te duidelijk aangegeven dat hij het leven zou redden van Remi. Daarom heeft Remi gewoon de handdoek in de ring gegooid, wetende dat hij terug zou komen. Sorry Bio, geen irl haat maar ik vind je daar echt te ver in gegaan. Ik denk persoonlijk dat het spel daar de verdoete kant op is gegaan.

Daarna heeft jimbooo gewoon expliciet gezegd dat ik de GEK was die jager dacht te zijn. Ik was er zelf HEILIG van overtuigd dat ik de jager was. Ik vindt daarom zelf dat ik het spel heeeel erg goed gespeeld heb :) Ik wilde eigenlijk in nacht 3 Galderado beschermen (geen gelul) omdat ik wist dat hij wolvenvoer zou worden. Maar ik was zo boos dat Remi weer terug was en dat dat kwam omdat Biobeast het overduidelijk had gemaakt. Voor mij was het spel die nacht eigenlijk gedaan. Ik heb toen ook geen PM naar Whami gestuurd.

Als ik dat wel had gedaan dan had ik dus Golderado beschermd en was hij alsnog dood, en had ik die nacht nog geweten dat ik de gek was.

Daarna werd Remi er uit gestemd. Jimbooo had mijn rol verklapt. Remi dacht zeker dat ik cult was en stuurde mij een PM nadat hij er uit gestemd was. Hierin gaf hij GEEN game info. Ik heb toen niets gezegd. Het was gewoon Remi die zei dat hij gek werd en ik die daar om moest lachen.

Echter toen werd Remi gebanned. Ik zei toen tegen hem: je ligt er nu toch uit dus ik kan wel verklappen wat mijn rol is: ik ben de jager en uitgelegd waarom ik zo gespeeld had.

Remi had toen natuurlijk gezien dat jimbooo mijn rol al had verklapt ("rob G is de gek die denkt dat hij jager is"). Dus Remi moest lachen en zegt dat ik de gek ben. Dat zegt hij natuurlijk omdat hij heeft gelezen dat Jimbooo mijn hint verklapt had.

Toen stortte mijn internetwereld in en werd het ineens natuurlijk duidelijk. Ik ben gewoon de gek en ik denk dat ik wolf ben. Ik had het wel gelezen van jimbooo maar ik was gisterenavond niet echt actief en dus heb ik alles maar vluchtig gelezen. Ik weet dus dat als ik het rustig nagelezen had ik toch had gezien dat jimbooo mijn rol verklapt had.

In mijn opzicht is dus eigenlijk hoofdschuldige jimbooo want hij heeft expliciet gezegd wat mijn rol was terwijl dat niet mocht. Ik vindt dat Biobeast te ver is gegaan in zijn rol. Hij maakte gewoon te duidelijk dat hij Remi ging redden, wat toen ook gebeurde. Remi mag van mij in het spel alles roepen wat hij wilt. Grote letters, schreeuwen, mensen manipuleren, dat hoort er gewoon bij. Klaar.

Hij is wel in zijn frustratie te ver gegaan door te zeggen dat hij burger is. Dat doet iedereen, maar de manier waarop Remi het deed was duidelijk dat hij het wel oprecht zei en klaar met het spel was. Verder had hij mij niet mogen vertellen dat ik de gek was. Maar dat heeft hij wel gedaan nadat jimbooo het expliciet al verraden had. Ook hadden Remi en ik gisteren nacht, na 00:00 uur, toen hij er al uit lag enigszins onze frustratie uitgesproken. Maar zonder rol info te verklappen.

Persoonlijk vind ik dus eigenlijk dat Remi niet echt te ver is gegaan. Dat hij machtsgeil is dat weten we allemaal. Dat hij een arrogante speler is ook (sorry Remi). Maarja, dat mag in dit spel vind ik. Ik heb verder nooit game info van Remi gekregen. Maar hij is in dit spel imo wel wat te ver gegaan in zijn frustraties.

Biobeast is imo over de schreef gegaan maar over het algemeen een oprecht en eerlijk speler.

Jimbooo, sorry baas, ik heb je er altijd graag bij en vind je een goede speler. Maar ik vind wel dat je in dit spel te ver bent gegaan.

Al met al vind ik Remi, Biobeast en jimbooo wel altijd erg leuke spelers die veel toevoegen aan het spel en zou het jammer vinden als ze niet meer mee kunnen spelen. Persoonlijk wil ik ze allemaal graag terug zien in de volgende spellen.

Ik denk echt dat de opzet van dit spel gewoon te frustrerend was en daarom spelers over de grens zijn gegaan die dat normaal nooit zouden doen. Remi heeft veel toffe spellen georganiseerd en Bio en Jimbooo spelen normaal volgens mij echt altijd eerlijk en oprecht.

Ik vond dit ook echt een heel frustrerend spel. En hoe goed de bedoelingen van Whami ook waren, hoe goed hij het georganiseerd heeft, deze opzet was gewoon niet te doen imo.
Ik snap de rol van burgers niet? Zij kunnen niets doen buiten kanonnenvlees zijn?



En wacht maar es tot Remi het zelfde bij jouw spel zou doen, het gaan verzieken terwijl jij en anderen er zo veel tijd in gestoken hebben. Zelf voor mij als spelleider werkte Unknown frustrerend met zijn manipulatie, kan je raden wat het is voor sommige burgers die hen best doen, veel tijd in steken en degelijk spelen.
 
Laatst bewerkt:
Ja je zou iedere cult een bekend maffia naam kunnen geven. Sowieso is het ideaal voor hints enzo (crimescne), afpersing van burgers. De rol van een politieagent (jager ofzo). Mij lijkt het vooral leuk om eens te spelen in een spel waarbij cults elkaar ook proberen af te maken en er een machtsstrijd is tussen 2 families.

genoeg mafiafilms en verhalen waar je naar toe kan verwijzen, en ben een groot fan van de verscheidende films, boeken en spellen die hierover gemaakt zijn. pls start asap

---------- Post toegevoegd 21 June 2013 om 15:37 ----------

Ik snap de rol van burgers niet? Zij kunnen niets doen buiten kanonnenvlees zijn?

lijkt me dat de burgers een politieagent in hun midden hebben die ze beschermen, daarnaast een meisje die de godfathers kan raden en een burgemeester die zowel corrupt kan zijn als goed. dus denk dat de burgers genoeg om handen zullen hebben. wat vond je van mijn idee voor een consigliere en een lijfwacht voor de godfather zodat de andere familie in stappen de godfather moet vermoorden en de burgers dat wel in 1 klap kunnen?
 
Laatst bewerkt:
Dat is niet waar. Kan had 8 stemmen en jij 4. Toen ging ik op jou om mezelf veilig te zetten. Toen had jij 5 stemmen en Kane nog steeds 8. En toen ging jij EN jimbooo op jezelf en zat je op 7. En toen ging ook daniel overstag. Dan nog wat achtergrond info. En toen pas lag jij er uit. Dat gebeurde allemaal na 21:55 uur.
Eentje eraf bij Kane en erbij bij Unknown. Want ik was leugenaar.

Jimbooo switchte omdat hij liever Unknown eruit wilde dan Kane (waarom Remi en Jimbooo de volgende dag zulke goede vriendjes waren weet ik niet precies). Principe blijft hetzelfde, Remi wist dat hij gered zou worden. Maar wordt iets waarschijnlijker dat hij er toch uit was gegaan.
 
Back
Naar boven