MuscleMeat

Verenigde Staten (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

PolitiFact is enorm biased. Het is een product van de linkse MSM. Totaal onbetrouwbaar m.a.w..

Grappig zag net op het nieuws dat Sanders Trump een 'pathologische leugenaar' noemde. Hij moet naar Clinton gekeken hebben toen hij dat zei, of is aan het dementeren.
 
Dat zegt dus niks. Die 100 uitspraken zijn door iemand gekozen, dus niet objectief en daarom slaan die cijfers helemaal nergens op.

Zo zou iemand 100 uitspraken van Hitler kunnen opzoeken die waar zijn, om dan vervolgens te 'concluderen' dat Hitler vaker de waarheid sprak dan Hillary Clinton.

Politifact is een neutraal platform, niet pro hilary of trump. Ze checken facts v verschillende politici overigens.
En ze selecteren niet lukraak quotes. Het is niet omdat het onderzocht wordt door personen dat het daarom subjectief wordt.
 
Politifact is een neutraal platform, niet pro hilary of trump. Ze checken facts v verschillende politici overigens.
En ze selecteren niet lukraak quotes. Het is niet omdat het onderzocht wordt door personen dat het daarom subjectief wordt.
Als ze niet lukraak quotes selecteren, is het dus subjectief.

PolitiFact started off straight. As a partnership of Congressional Quarterly and the Tampa Bay Times (then the St. Petersburg Times) formed in 2007, the outfit won a Pulitzer Prize for its coverage of the 2008 election. The partnership dissolved shortly after when The Poynnter Institute – the parent company of both outfits – sold off CQ.

The Florida journalists carried on alone, and their liberal tendencies became more obvious as the “Pants on Fire” rulings piled up on one side. By one count, from the end of that partnership to the end of 2011, the national PolitiFact operation has issued 119 Pants on Fire ratings for Republican or conservative claims, and only 13 for liberal or Democratic claims.

In another tally, just of claims made by elected officials, Republicans lose 64-10 over the same three-year period.

Those numbers were compiled by Bryan White, who co-founded PolitiFactBias, a blog dedicated to chronicling examples of what he considers poor reasoning, sloppy research, or bias by the PolitiFact.

In considering all rulings where a claim is found untrue (False and Pants on Fire rulings combined), two things are obvious: First, that PolitiFact thinks Republicans are wrong far more often than Democrats and, second, when Republicans are wrong, they’re often said to be lying, while Democrats are just mistaken.

In the three years since the end of the partnership with CQ, PolitiFact has found a total of 323 conservative claims to be untrue, with 119 of those getting Pants on Fire.

In the same time, it’s found 105 liberal claims to be untrue, with just 13 deemed Pants on Fire, according to White’s tally.

“The Pants on Fire rating tells the reader nothing about the claim other than the fact that PolitiFact finds it ridiculously false,” White said in an interview.

[Link niet meer beschikbaar], who examined more than 500 PolitiFact stories from January 2010 through January 2011, found the same two tendencies that White did: Republicans are called wrong more than three times as often, and when they’re found wrong, they’re more than three times as likely to be called a liar.
http://humanevents.com/2012/08/30/p...p-tell-nine-times-more-lies-than-left-really/
 
sinds wanneer zijn de collectieve beweegredenen van het electoraat van invloed op de kansen van een president kandidaat? De werkelijke probabiliteit van sir. trumps verkiezing daargelaten, je laat blijken dat de aard van hun persoonlijkheid invloed heeft op zijn kansen. Alsof hetgeen je ertoe beweegt op je favoriet te sttemmen inlvoed heeft op de uitslag.

In welk opzicht acht je het onmogelijk dat hij verkozen wordt daar iemand de electorale geschiedenis van de VS in beschouwing neemt?
Stemmen mensen niet altijd op datgene een mooi toekomstperspectief beloofd te bieden (slaat op jouw 'ze zich opzetten voor geluk' uitspraak) zijn er dan mafkezen die voor malaise en ongeluk kiezen, bewust? Iss toch menselijk zulke beslissingen (niet dat we ons hierin niet ontzettend misrekenen)

"Is nu gewoon voor de show op tv dat hij al kandidaat zo goed scoort."
Ik denk niet dat er een massale opkomst is van trump voters om de media de opportuniteit de bieden een sensationele-prognose uit te dragen.
trump is maw door de show op tv als kandidaat zo goed aan het scoren.
en andere factoren zoals de verwerping van het politieke esthablishment, oude modellen, onrechtvaardigheidgevoel die de netelige conjunctuur berokkent.

Alles heeft invloed op elkaar. En dus absoluut dat de aard van hun persoonlijkheid invloed heeft, want hoe een bepaalde persoon in het leven staat bepaalt ook hoe zijn toekomst er uit zal zien. En bij trump is dat imo hoogmoed komt voor de val. (Ik mag dan ook echt letterlijk dood vallen als die Trump president wordt, maar ik weet zeker dat hij nooit of te nimmer president zal worden.)

Alsof hetgeen je ertoe beweegt op je favoriet te sttemmen inlvoed heeft op de uitslag.

Dat bedoel ik ja. Het is een bepaald soort slag mensen die op hem stemt, mensen die net zoals hij volledig ontaard zijn, en het leven zal die Trump kiezers geen geluk schenken door hem president te maken, net doordat ze zo ontaard zijn, te weinig houden van het echte leven, het huidig moment, en te veel vooruit kijken, hopen op een mooi toekomstperspectief, en het leven dus te weinig waarderen zoals het nu is.

& Nee, niet bewust voor ongeluk, eerder onbewust idd voor ongeluk, vanwege hun ego doen ze zich de das om, en dat is idd menselijk.

& nee dat niet, het leven houdt van humor, daarom dat ik Trump's kandidatuur en succes zie als 1 grote show, om mij en andere mensen te vermaken. Zou me niet verbazen dat het mss enorm zal spannen, en hij net geen president zal worden, dat zou het wel compleet maken.

Mensen die geen gebruik maken van interpunctie hebben ook een gebrek aan wijsheid.

Ik zie toch duidelijk interpunctie in m'n tekst, maar die ene zin kon mss idd wel beter gesplitst worden. Maar of ze daarom werkelijk een gebrek aan wijsheid hebben, dat zou ik niet meteen durven zeggen, maar het is mogelijk.
 
Laatst bewerkt:
Corleone pleegt zelfmoord als The Donald president wordt?
 
Politifact is een neutraal platform, niet pro hilary of trump. Ze checken facts v verschillende politici overigens.
En ze selecteren niet lukraak quotes. Het is niet omdat het onderzocht wordt door personen dat het daarom subjectief wordt.
Nogmaals broto, verdiep je eerst voor je deze uitspraken doet. Het is vandaag de dag alles behalve neutraal (als het dat ooit was), tuurlijk geven ze ook kritiek op links om de schijn van onpartijdigheid te behouden. Tip: niemand of niets is onpartijdig of neutraal in de VS. Sommige waren vroeger democraat en nu republikein en vice versa. Maar elke Amerikaan heeft een politieke voorkeur, ook degenen die werken voor zogenaamd 'neutrale bronnen'. Doe eens een Google search naar PF en kijk ook eens naar de artikels die hen kritisch beoordelen. Als je zo zeker bent van hun neutraliteit heb je niets te vrezen toch?

Btw ik verdedig trouwens geen van beide partijen, vind ze beiden walgelijk. De democraten zijn wat meer schadelijk voor de economie en welvaart, de republikeinen wat meer voor sociale en ethische kwesties. You're screwed either way. Trump brengt gewoon een beetje hoop op échte verandering. Ik zou eerder hem een kans geven dan een andere republikein of democraat. Ook al besef ik dat de kans dat hij al de bestaande problemen zal oplossen nihil is.

Als het Trump wordt zie ik nog veel protest en rellen komen al zal hij beter zijn in onderhandelen, als het Clinton wordt zal het land verder wegzakken in een moeras net zoals onder Obama.
 
Laatst bewerkt:
Zelfs Trump kan de VS niet meer redden, tenzij hij als president zou veranderen, zegt financiële goeroe Peter Schiff:

 
Zijn er hier eigenlijk trump voorstanders? Zo ja, wat denken jullie over zijn plannen om een muur tussen US en mexico op te tuigen en mexico ervoor te laten opdraaien? Hoe gaat hij dit afdwingen.. Militair als diplomatisch niet lukt? En zijn uitlatingen over S. Arabië laten betalen voor een militair tegemoekoming van de US mits het tot conflicten komt? Druist in tegen de beweringen dat trump niet om te kopen is.
 
Zijn er hier eigenlijk trump voorstanders? Zo ja, wat denken jullie over zijn plannen om een muur tussen US en mexico op te tuigen en mexico ervoor te laten opdraaien? Hoe gaat hij dit afdwingen.. Militair als diplomatisch niet lukt? En zijn uitlatingen over S. Arabië laten betalen voor een militair tegemoekoming van de US mits het tot conflicten komt? Druist in tegen de beweringen dat trump niet om te kopen is.
De VS heeft een groot handelstekort met Mexico (ook met China). Trump wil daarover onderhandelen met beide landen. Hij zou in het geval van Mexico bijv. met tarieven op import kunnen dreigen, zodat Mexico veel inkomsten zou verliezen wanneer ze naar de VS exporteren. Of ze kunnen akkoord gaan met een muur te bouwen en dan komen de tarieven er niet en kunnen ze met dezelfde winst blijven exporteren naar de VS. Mexico verdient zoveel miljarden dollars aan de trade met Amerika, dat ze beter voor de muur kunnen kiezen dan de tarieven, althans zo redeneert Trump. Nu hebben enkele ex-presidenten van Mexico in interviews al gezegd dat ze geen muur willen of er niet voor gaan betalen. Dat konden ze volhouden omdat Obama een zwakke onderhandelaar is. Toch heeft de huidige president van Mexico herhaalt dat ze niet zullen betalen voor de muur. De vraag is of Trump hen zal kunnen overtuigen om dat toch te doen.

Of het Trump zal lukken? In theorie lijkt het mogelijk, in de praktijk ligt het misschien moeilijker, ook moet hij eerst nog president worden en steun vinden voor zijn plannen.
 
De hoeveelheid (ideologisch geladen) onzin die in dit topic staat is stuitend.
 
Als alles eerlijk zou verlopen geef ik hem een kans van 50/50 tegen Clinton, maar daar wringt net het schoentje. De tweekoppige partij dem/rep willen kost wat kost hun corrupte systeem in stand houden en hun zakken blijven vullen.

Niets is eigenlijk eerlijk aan de presidentsverkiezingen, en aan die voorverkiezingen al helemaal niet. Het is bijna hogere wiskunde, met winner takes it all versus proportional representation staten, caucuses vs preliminaries, alles wat er nog op de conventies kan gebeuren, onafhankelijke kandidaten die zich nog kunnen melden etc etc.


OT
Sanders telling it like it is
 
Snap ook niet dat hij die boete betaalde, of hij moet denken dat hij meer kiezers kan trekken op die manier dan geweld te veroordelen. Hoe dan ook was het fout en Sanders heeft op dat punt natuurlijk gelijk. Btw jammer dat Sanders (in theorie) al out of the race is.
 
DONALD TRUMP IS GONNA ROCK THE PLANET - Dan Pena on London Real

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Kan die zelfverklaarde multi-miljardair pena echt niet uitstaan. Verkapte zelfhelp gourou met betekenisloze uitspraken. Zal in het verleden wel wat gepresteerd hebben op bussines vlak. Maar heeft me nog nooit iets niet motivatie gerelateerd weten bij te brengen. Snap niet dat brian hem zijn mentor maakte en daardoor is LR helemaal gecommercialiseerd. Jammer. Herinnerde me dat brian int verleden best interessante gasten aan de haak wist te slaan voor zijn podcast. Hoop dat ie binnenkort nog eens james altucher of max keiser uitnodigt.
 
Tja een foto zegt meer dan 1M woorden. Zo'n volk in een meerderheid is in staat een heel land kapot te maken. De democratische partij is deze keer echt de ergste van de 2. Hilary of Bernie, het is kiezen tussen de pest en de cholera.
 
Back
Naar boven