- Lid geworden
- 27 aug 2004
- Berichten
- 20.780
- Waardering
- 760
wat is je vet%?
Your guess is as good as mine..
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web -app op uw startscherm.
Notitie: This feature may not be available in some browsers.
wat is je vet%?
Ah. Ik dacht misschien heb je meting gedaan. Je bent ongeveer even droog als ik, dus dat zou meteen een mooie indicatie zijn voor mijn %Your guess is as good as mine..
Same here. Zeg altijd paar maand voor de zomer 'ik ga cutten' en na twee weken ben ik het reeds beu :') Meer massa moet eropIedereen is aan het cutten of staat er droog bij, kom ik hier aan met mijn bulk
Hopelijk binnen 3-5 jaar een wedstrijd pakken.
Haha idd! Nu proberen redelijk clean 85kg te halen en dan te cutten naar 8-10% voor zomer 2017, that feel when itsn't even summer 2016Same here. Zeg altijd paar maand voor de zomer 'ik ga cutten' en na twee weken ben ik het reeds beu :') Meer massa moet erop
85kg op hoeveel % dan ongeveer? Zit nu op +-89 maar wel 13-14%. Probeer dit wat steady te houden na de winter op max 15% te staan. Misschien december/januari al minicut om naar 12% te gaanHaha idd! Nu proberen redelijk clean 85kg te halen en dan te cutten naar 8-10% voor zomer 2017, that feel when itsn't even summer 2016
Met je wedstrijd stond je er al prachtig bij waar ik respect voor had, maar volgens mij sta je de rest van de tijd bijna net zo hard en droog?
Met je wedstrijd stond je er al prachtig bij waar ik respect voor had, maar volgens mij sta je de rest van de tijd bijna net zo hard en droog?
Na 2 jaar niet trainen nog steeds 15x keer zo goed fysiek hebben als ik.
Na 2 jaar niet trainen weer 1 keer per week oppakken.
Na 2 jaar niet trainen weer 1 keer per week oppakken.
Na 2 jaar niet trainen weer 1 keer per week oppakken.
Na 2 jaar niet trainen weer 1 keer per week oppakken.
Na 2 jaar niet trainen weer 1 keer per week oppakken.
Dat trilplaat schema heeft je wel buff gemaakt.
Die schud het vet er af toch?Dat trilplaat schema heeft je wel buff gemaakt.