XXL Nutrition

Verenigde Staten

Bezoekers in dit topic

Pas op 20 januari zal Donald Trump echt beëdigd worden en officieel president zijn. Dan krijgt hij niet alleen de sleutels van het Witte Huis overhandigd, maar ook die van zijn splinternieuwe presidentiële limousine. En de snufjes daaraan zijn niet min.

De wagen van de Amerikaanse president dient niet alleen om hem van A naar B te brengen; hij functioneert ook als een extra bodyguard. President Obama reed 8 jaar lang rond met 'The Beast', maar Trump krijgt zijn eigen bolide. Enkele inventieve fotografen konden met behulp van een helikopter een glimp opvangen van de nieuwe wagen bij General Motors.

Nou ja, wagen... Zeg maar gerust tank. De nieuwe limo lijkt op het eerste zicht een verbeterde versie van 'The Beast', maar dan met LED-koplampen en een iets andere neus. De details van de presidentiële wagens worden altijd angstvallig geheim gehouden, maar Obama omschreef zijn wagen ooit als 'een cadillac op het frame van een tank'. Er wordt vermoed dat het nieuwe exemplaar minstens dezelfde gadgets zal hebben als zijn voorganger. En dat zijn de volgende:

- De wagen is iets minder dan 5,5 meter lang en 1,78 meter hoog. Het gewicht wordt angstvallig geheim gehouden, maar een ruwe schatting bedraagt 6.800 tot 9.000 kilogram.

- The Beast is gemaakt van staal, aluminium, titanium en keramiek. Onderaan loopt een stalen plaat die de inzittenden beschermt tegen bommen en granaten.

- De cabine is hermetisch afgesloten en dus bestand tegen een biochemische aanval. Er is ook een eigen luchtcirculatiesysteem zodat de president niet stikt. Enkel het raam van de chauffeur kan een beetje open, zo'n 8 centimeter meer bepaald.

- De banden zijn versterkt met Kevlar en bestand tegen de meeste obstakels. En zelfs al mochten ze leeglopen, dan zorgen de stalen velgen ervoor dat de wagen toch kan blijven rijden.

- Er is plaats voor twee vlagjes op de motorkap. In het buitenland is dat steeds de vlag van de VS en de vlag van het land waar de president zich op dat moment bevindt.

- Rondom de benzinetank zit een schuimlaag die ervoor zorgt dat de tank niet kan ontploffen, zelfs bij een raketinslag.

- In de koffer zit altijd brandweermateriaal, zuurstofflessen en een voorraad van het bloed van de president.

- De voorruit is maar liefst 12 cm dik. De technologie erachter wordt angstvallig geheim gehouden.

- De limo wordt altijd strategisch geparkeerd tussen de president en de menigte, als extra bescherming.

- In de neus zit traangas verstopt, net als een camera met nachtzicht.

- De deuren zijn 20 cm dik en wegen evenveel als de cabine deur van een Boeing 757.

- De satelliettelefoon die ingebouwd is heeft een rechtstreekse lijn naar de vicepresident en het Pentagon.

Dat is ook niet om vrolijk van te worden zo'n wagen van GM.

 
Laatst bewerkt:
Yes!!! Wat een prachtige periode. Dat we dit mogen meemaken!
 
Donald Trump phones May to say he wants to revive the close bond enjoyed by Margaret Thatcher and Ronald Reagan
President Obama had warned against Brexit and threatened to put the UK at 'the back of the queue' for a trade deal if it dared to vote to leave the EU. But Mr Trump backed Brexit and spoke of the trade opportunities it could create.

Dit komt ook aardig uit voor onze Britse vrienden.
A former Nato chief warned that his triumph could spark the 'beginning of the end' for the transatlantic security pact that has kept the peace for decades, unless he uses his first 100 days to show he is willing to stand up to Russia

Epische logica alweer, zorg nu gewoon eens voor een leefbare verstandhouding met Rusland.
 
Laatst bewerkt:
Goed dat hij Newt niet koos als running mate dan.
 
Nummer 2

[Link niet meer beschikbaar]
 
Zullen we alvast een Wilders topic aanmaken?


"Thank you media: The enemy of my enemy is whom I'm voting for. [Wilders] election is going to be the biggest fuck you ever recorded in human history. And it will feel fucking good".
 
een hoop geslijm bij Trump , om een goed postje te kunnen behouden in het witte huis

Trump doet ook gewoon aardig en beleefd tegen Obama terwijl Obama volgens Trump root of all evil is? Mischien dat normaal met andere mensen omgaan een concept is dat jouw vreemd is.

Thank god, Amerika is gered geen oorlog met Rusland. En al die cry babies duidelijk dat ze tijd te veel hebben.

Nou ja haleluja Rusland en Putin. Er is natuurlijk ook wel een reden dat de relaties zo bekoeld zijn. Maar daar kijkt iedereen nu even gemakshalve over heen.

Oh wacht inhoudelijk reageren in dit topic?!?! Ik krijg nu vast weer 10 reacties over dat ik er niks van af weet.
 

d27c253a73bcdb22cd56ca2cbc89f71b859bc0fd.gif


Er is natuurlijk ook wel een reden dat de relaties zo bekoeld zijn. Maar daar kijkt iedereen nu even gemakshalve over heen.

Omdat de NATO, tegen alle beloftes in, blijft uitbreiden richting de Russische grens?
 
Laatst bewerkt:
kakhoofd

media_xll_9270497.jpg
 
Back
Naar boven