Fitness Seller

EU/VK & NAVO (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Niet onaardig gedaan. Moet men ook wel eens toegeven

 
WWII er weer bij betrekken. *sjonge jonge*
 
Eurosceptics have reacted with fury after Jean-Claude Juncker boasted that no-one else will want to leave the EU after they see how harshly Britain is punished.

The European Commission chief crowed that the 'example' of the UK would ensure the survival of the Brussels club. He also threatened that Theresa May will have to accept demands from the EU for a divorce bill.

But his bullish stance was derided by Brexiteers who branded him 'out of touch' and accused him of living in a 'fool's paradise'.

We zullen vanavond moeten klinken op het duizendjarige rijk.

FGSolong.gif
 
Kunnen de Russen hem niet uitschakelen met een drankje. Zijn we daar van verlost. Europese Unie lijkt steeds meer op de oude sovjet unie, maar dan met westerse kleren aan.
 
Lombaerts: "Mijn vrouw voelt zich veiliger in Sint-Petersburg dan in Molenbeek"
“Mijn vrouw voelt zich veiliger in Sint-Petersburg dan in Molenbeek. Als ze alleen wil wandelen in Molenbeek of Anderlecht, dan riskeert ze om lastiggevallen te worden. Dat is niet normaal”, zegt de verdediger, die niet bang is om een politiek incorrecte mening te verkondigen. “Veel mensen arriveren in een vreemd land en leven van de uitkeringen. Dat kost miljoenen euro’s. Ze krijgen volgens mij meer dan wat werkende mensen krijgen in Rusland. Dat stoort me weleens.”

Ongelooflijk :roflol:
 
Zweden maakt honderden atoomschuilkelders klaar uit vrees voor Russische aanval
Zweden maakt honderden atoomschuilkelders in gereedheid voor een mogelijke aanval van Rusland. De spanningen in de Baltische staten zorgen voor grote bezorgdheid in Zweden. Het bevoegde staatsagentschap gaat 350 schuilkelders voor burgers op het eiland Gotland schouwen. Daar zijn sinds september vorig jaar permanent Zweedse troepen gestationeerd.

Het Zweedse parlement hield recent voor het eerst in twintig jaar oorlogsoefeningen. Vijftig parlementsleden die zijn aangesteld om het parlement te vervangen in het geval van een oorlogssituatie, namen maandag op een geheime locatie deel aan de manoeuvres.

Urban Ahlin, woordvoerder van het parlement, verklaarde aan de deelnemers: "Dit zijn geheime scenario's. Jullie stonden onder druk maar de oefening verliep zoals gepland".

Na 1945 werden in Zweden 65.000 schuilkelders gebouwd om de Zweden te beschermen in het geval van een nucleaire aanval vanuit de Sovjetunie. Die kelders zijn gemarkeerd met een oranje-blauw logo en het woord 'skyddsrum' (schuilplek).

Hoewel Zweden neutraal bleef en nooit zelf kernwapens ontwikkelde, vreesde Stockholm tijdens de Koude Oorlog een aanval uit Moskou. Na het uiteenvallen van de Sovjetunie raakte die vrees op de achtergrond en sinds de jaren '90 werden de meeste bunkers niet meer onderhouden.

In oorlogstijd zouden de ijzerertsbronnen en de strategische positie van het land van cruciaal belang zijn. De timing van de oefening van de parlementsleden is ook significant. Ahlin verklaarde dat dergelijke oefening voor het laatst in 1997 werd gehouden.

"Mochten er geen problemen zijn, dan zouden we er nog enkele jaren mee kunnen wachten. Maar jammer genoeg zien we dat bepaalde landen hun militaire slagkracht opdrijven", zei hij met een duidelijke verwijzing naar Rusland

In september vorig jaar stationeerde Zweden voor het eerst een permanente troepenmacht op het eiland Gotland in de Baltische Zee. Defensieminister Peter Hultqvist verklaarde dat dit een signaal was voor Moskou en dat de Baltische Staten Estland, Letland en Litouwen onder steeds grotere druk van "de Russische Beer" kwamen te staan.

De schuilkelders zijn ontworpen om burgers te beschermen tegen de schokgolven en de radioactieve straling van een nucleaire aanval, en beschermen ook tegen chemische en biologische wapens.

Mats Berglund, hoofd van de burgerbescherming, verklaarde aan Sverige Radio dat de schuilkelders voor het eind van het jaar moeten gecontroleerd zijn. De 350 schuilkelders op Gotland hebben een gezamenlijke capaciteit van 35.000 mensen. Op het eiland wonen bijna 60.000 mensen.

De Zweedse inlichtingendienst Sapo waarschuwde onlangs dat er "een reëele en ernstige bedreiging van de veiligheid van het land is". Anders Thornberg, het hoofd van de inlichtingendienst, noemde Rusland daarbij niet expliciet. Maar Zweden heeft zijn militaire paraatheid opgedreven als antwoord op de Russische annexatie van de Krim en de toenemende militaire druk van Rusland op de Baltische regio.

Zweden, dat geen lid is van de NAVO, heeft zijn defensiebudget fors opgetrokken en heeft lokale besturen aangespoord de infrastructuur voor burgerbescherming in gereedheid te brengen met het oog op een toekomstig gewapend conflict.

Ook voerde Zweden de dienstplicht opnieuw in voor zowel mannen als vrouwen. In 2010 was de diensplicht geschrapt.

Defensieminister Peter Hultqvist verklaarde dat de centrumlinkse regering de dienstplicht herinvoert wegens "de verslechterende veiligheidssituatie in Europa en in onze buurlanden".

18sj6gb09tgwtjpg.jpg
 

De vriendenclub van mat
 
Laatst bewerkt:
Othmane Galouby
De gebedsgenezer heeft op 3 dagen verschillende sessies uitgevoerd. Hij las voor uit de Koran, liet Layla gezegend water over haar eten besprenkelen, liet haar ruiken aan musk en smeerde haar in met olijfolie.

Het ergste geweld gebeurde in de nacht van 9 op 10 oktober 2009 toen Galouby het slachtoffer tot tweemaal toe heeft overgoten met kokend water terwijl zij in een bad lag, gevuld met lauw water. Daarna bracht hij op de buik en de knieën van Layla een bijtende soda aan, een stof die zelfs na het overlijden van het meisje in haar lichaam bleef nawerken.

:rolleyes:
 
Laatst bewerkt:
2yocxgp.jpg

Ik heb er zin in.
 
3FA0B6C200000578-4447374-image-a-56_1493222007927.jpg
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven