AndroidHealthClinic

Sticky Voetbal Topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Stond die op het veld?

ja ook zoiets.. stond een paar dagen geleden nog te verkondigen dat de top 5 uit spanje EN engeland hem wilden hebben. Dan had die vandaag wel wat meer mogen laten zien want hij was nergens te bekennen. Traoré kwam in de spits vele malen beter tot zijn recht.
 
Voor utd een hele belangrijke winst. Mourinho pakt 3 prijzen dit seizoen en speelt volgend seizoen CL waardoor grote spelers dus willen komen. Als hij 1 topaanvaller(griezmann) haalt en zijn verdediging versterkt zit er wel een kampioenschap in.
 
kbrlg0.jpg


mat

:trollfacex:
POLL: Wie is volgens u het grootste verlies voor de competitie?
Izquierdo 74%
Tielemans 26%
:wave:
 
Waarom zelfs Buffon over 35 titels spreekt, terwijl Juventus volgens de recordboeken er slechts 33 telt

"Later bleek echter dat Juve wettelijk nooit had mogen zakken naar de Serie B"

Nou, dat is ook lekker om te horen in Turijn.

Voor utd een hele belangrijke winst. Mourinho pakt 3 prijzen dit seizoen en speelt volgend seizoen CL waardoor grote spelers dus willen komen. Als hij 1 topaanvaller(griezmann) haalt en zijn verdediging versterkt zit er wel een kampioenschap in.

Vier jaar na Fergie is het een onsympathieke kutclub geworden.


Ik ben hier helemaal kapot van.
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Waarderingen: mat
Dat A'lecht Dendoncker maar probeert te houden.
 
Dat A'lecht Dendoncker maar probeert te houden.

Dendoncker heeft niets meer te zoeken in België. Hoe zit dat trouwens met zijn broertje bij Club Brugge?

Toch opmerkelijk dat Anderlecht kampioen kon worden dit jaar. Ik heb nog nooit zoveel spelers zien komen en gaan als afgelopen seizoen.
 
Club Brugge is te lui geweest op de transfermarkt denk ik. Er zat blijkbaar geen rek meer in dit elftal. Met een topper of 2-3 erbij was de boel wellicht op scherp gebleven.
 
Ja man doe normaal hoor. Sletjes in van die yoga pants met asses die instagram waardig waren. Shieeet. En dan ook sletterig komen doen. Lekker hoor daar niet van, sletjes +1. Maja ik ben loyaal. Flirten mag natuurlijk ;P.

Echter hadden ze het iq van een goudvis. In de rust was ik lekker wappie aan het rondlopen en lekker slap aan het lullen met mensen. Vroeg ik aan die bitches wat ze dachten dat het uiteindelijk zou worden...

"Ja 2-0 voor Ajax" of "we winnen met 1-0".. goddamn bitches, hoe dan, we staan gvd al 0-1 achter.. boys gingen helemaal stuk.

"Wanneer is het buitenspel?"
"Ja als de laatste man voorbij de...."
Bitch please. Ja je hebt lekkere tieten, maar hou gewoon je mond.
 
Club Brugge is te lui geweest op de transfermarkt denk ik. Er zat blijkbaar geen rek meer in dit elftal. Met een topper of 2-3 erbij was de boel wellicht op scherp gebleven.
Iedereen dacht hetzelfde wsl; chaos in Anderlecht terwijl Joske en Michel bij club blijven. Moet wel goed komen.

Volgend seizoen beter :(
 
Dendoncker heeft niets meer te zoeken in België.

Onzin, eerste seizoenshelft kan hij nu pieken naar de CL en na nieuwjaar is het terug po1, wat voor het toptalent in Belgie echt een zeer grote meerwaarde is. Hij kan nog 1 seizoen groeien bij Anderlecht, dan is het wel gedaan.

Als hij een aanbieding en speelgaranties van een subtopper in Europa krijgt, en anderlecht een miljoen of 20, ligt het moeilijker.
 
Laatst bewerkt:
Jammer dat afbraak voetbal heeft gewonnen. Tegen 8 man op randje 16 is het lastig kansen creëren. Vond wel dat ze met vd Beek ipv Schone hadden moeten starten. Schone heeft geen duel van Fellaini gewonnen...
 
Jammer dat afbraak voetbal heeft gewonnen. Tegen 8 man op randje 16 is het lastig kansen creëren. Vond wel dat ze met vd Beek ipv Schone hadden moeten starten. Schone heeft geen duel van Fellaini gewonnen...
Vd beek zou ook geen duel winnen van Fellaini. Stond er alleen maar om wat balletjes door te koppen. Mourinho heeft het tactisch heel volwassen uitgespeeld, alleen winnen telt helaas. Het is mij in ieder geval duidelijk geworden dat ajax op meer verschillende tactieken moet trainen. De huidige tactiek is voorspelbaar. Daarnaast heeft ajax wederom geen ''uit'' wedstrijd Europees weten te winnen.
 
Uiteindelijk heeft Manchester United de bus geparkeerd tegen een verededeld jeugdteam in een Europese finale.
 
Dries Mertens verlengt contract bij Napoli
Dries Mertens verlengt eerstdaags zijn contract bij het Italiaanse Napoli. De Rode Duivel tekent in principe voor 4 jaar bij, met een afkoopclausule die vanaf 2018 in werking treedt voor 29 miljoen euro. Mertens speelt al vier seizoenen bij de Zuid-Italiaanse club. Hij beleefde met 27 goals in de Serie A een absoluut topjaar. De voorbije maanden was er veel interesse uit de Premier League, maar Mertens kiest dan uiteindelijk toch voor een verlengd verblijf in Napels.

:thumb:

Chinese voetbalbond wil grote miljoenentransfers in de kiem smoren
De absurde bedragen die de jongste maanden circuleren in het Chinese voetbal zijn een doorn in het oog van de Chinese bond. De federatie gaat daarom een rem inbouwen.

De transfersommen die Chinese clubs op tafel leggen voor buitenlandse topspelers swingen de pan uit. Zo zijn de voorbije maanden onder meer Ezequiel Lavezzi, Carlos Tevez en Axel Witsel voor astronomische bedragen (en jaarlonen) verpatst aan Chinese clubs.

De voetbalbond zorgde er in december voor dat er dit seizoen per team maar 3 buitenlanders tegelijk op het veld mogen staan. Begin dit jaar dreigden de Chinese autoriteiten er op hun beurt mee om een salarisplafond in te stellen.

Nu wil de voetbalbond nog een stapje verder gaan en de transfersommen aan banden leggen. Zo moeten deficitaire clubs die een bepaald bedrag uitgeven om een speler te kopen, dezelfde som overmaken aan een regering fonds dat de opleiding van jonge Chinese voetballers stimuleert en voetbal in China promoot.

Vanaf 2018 moeten de clubs ook evenveel Chinese U23-spelers als buitenlanders opstellen.

De beperkingen willen clubs "ontmoedigen om resultaten op korte termijn te behalen, elkaar blind te beconcurreren, buitenlandse spelers voor hoge bedragen aan te trekken en acties te ondernemen die de prijzen doen stijgen".

De nieuwe regels moeten zich laten voelen wanneer de transfermarkt op 19 juni weer opengaat.

Madrid dat nu 45 miljoen neerlegt voor een 16 jarige slaat ook helemaal nergens op. :roflol:
 
Laatst bewerkt:
Combined XI: The heroes from the 2016/2017 Europa League campaign

24ytv5v.jpg


Younes
Younes won the most take-ons of any player in the Europe League this season with 72

Although Younes endured a difficult outing in the final against United it shouldn’t take away from what has been a fantastic campaign for the 23-year-old.

Four goals was a decent return in the Europa League and a number of outstanding showings have earned him a rightful place in this team.
Ziyech
Ziyech created the most chances (40) in the Europa League this campaign

Creatively brilliant and unplayable, Ziyech has been the gem of Ajax’s midfielder all season and it is in Europe he has shone brightest with a string of incredibly good performances.

It seemed like as the tournament progressed Ziyech only got better and, while the 24-year-old endured a tough final as did all of his team, his showings in the Europa League make his debut season with Ajax a success.
Dendoncker
Dendoncker achieved an 86% pass accuracy in the Europa League this campaign

Youri Tielemans has often been considered the crown jewel of Anderlecht midfielders, and he rightly deserves his big-money move to Monaco, but Dendoncker’s influence has been criminally underrated.

A push to the quarter-finals was a top effort from Anderlecht and Dendoncker was crucial to that success in the defensive midfield position.
Sanchez
Sanchez made more defensive actions (120) than any player in the tournament this campaign

It’s hard to believe that Sanchez is only 20 years old with the defender showing a maturity and comprehension far beyond his years this season.

Sanchez will be devastated that his deflection played a role in Ajax losing the final but, having shone throughout the tournament, you can be sure some of the world’s biggest clubs will be monitoring his progression.
 
Laatst bewerkt:
Volg geen Nederlandse voetbal, wel het Spaanse en Engelse. Maar oh wat een slechte coach heeft Ajax. Dit was een finale! Hoe ga je bij een achterstand aanvaller voor aanvaller wisselen als je achter staat?

En dan voert die echt 3 zelfde wissels door. Die man moest Sanchez of een ander grote verdediger op het middenveld zetten zodat ze grip kregen op Fellaini. Schoof Sanchez naar voren en wisselde een middenvelder of aanvaller voor een verdediger. Een x je grip kreeg op de lange ballen van United moest Mourinho uitwijken naar een ander tacktiek. Maar de beste man van Ajax bleef 90 minute lang alsof er nog een heen wedstrijd over was op zijn falende spel hangen.

Mourinho wint maar Ajax had meer kunnen doen, misschien hadden ze uiteindelijk niet gewonnen maar alsnog meer kunnen en dit moet je de coach aanrekenen.
 
Bosz is gewoon zwaar overschat. Het lijkt soms of ze het over Jezus van Nazareth hebben.
 
Back
Naar boven