Fitness Seller

Sticky Voetbal Topic

Bezoekers in dit topic

Keepertje van sunderland die voor 30 mil naar everton gaat???, gaat nergens meer over die bedragen en vooral niet daar onderling in de premier league. Die betalen zo 15 miljoen voor een wisselspeler
 
:roflol:

Hij kon onlangs TD worden onder het Chinese regime.
 
De League Cup van het interland voetbal... :D
 
Prima en belangrijk toernooi dit (zeg ik zo maar zonder verder eerdere posts te lezen.)



Ben altijd fan geweest van Ochoa. Kan een Nederlandse club hem niet kopen?
 
Ochoa heeft een te hoog salaris denk ik..

Quaresma heeft wel echt die gunfactor, altijd al een mooie voetballer geweest
 
Quaresma heeft wel echt die gunfactor, altijd al een mooie voetballer geweest

Jammer dat hij niet meer uit zijn clubcarrière haalde. Hij had toch meer potentieel dan pakweg Nani?
 
‘Ronaldo zinspeelt op terugkeer naar Old Trafford; ook Milan geïnteresseerd’
De toekomst van Cristiano Ronaldo is vooralsnog in het ongewisse. De Portugese superster zou na een geschil met de Spaanse belastingdienst uit zijn op een vertrek bij Real Madrid en heeft volgens het doorgaans goed ingelichte Sky Sports een voorkeur voor een terugkeer naar Manchester United.

Ronaldo speelde in het verleden zes seizoenen voor United, alvorens hij in de zomer van 2009 voor 94 miljoen euro de overstap naar Real Madrid maakte. Het lijkt onwaarschijnlijk dat De Koninklijke zomaar zal wensen mee te werken aan een transfer van de 32-jarige aanvaller, wiens contract in de Spaanse hoofdstad nog vier jaar doorloopt, maar van Ronaldo is bekend dat hij nog altijd warme gevoelens koestert voor zijn ex-club.

Bij een transfer lijkt United zodoende de beste papieren te hebben. Daarnaast zou ook Paris Saint-Germain de situatie rondom Ronaldo nauwlettend in de gaten houden, terwijl verder AC Milan wordt genoemd als mogelijke bestemming. Een vertrek naar de Chinese competitie zou gezien zijn leeftijd minder waarschijnlijk zijn.

Ronaldo is zo gedreven door (individuele) prijzen dat ik hem ook niet zie vertrekken naar China.
 
AC Milan-fans vernederen Donnarumma met dollarregen

Gigio heeft het nu wel definitief verkorven bij de harde kern aldaar. :o


‘Zo verdwijnt het geld in de zakken van Donnarumma's zaakwaarnemer’
De vijandigheden jegens Gianluigi Donnarumma lijken met de dag toe te nemen. Zaakwaarnemer Mino Raiola gaf zondagavond zijn kant van het verhaal en stelde dat de achttienjarige doelman bedreigd zou zijn door AC Milan. Algemeen directeur Marco Fassone ontkent dit en zegt dat de deur voor Donnarumma nog altijd open staat.

“We zijn er ook teleurgesteld over als zijn beslissing geleid heeft tot extreme reacties. Ik weet niet wat wij als club meer hadden kunnen doen om Gigio en zijn familie het gevoel te geven dat hij kon blijven. Iedereen keer dat we spraken, hebben we geprobeerd dat over te brengen. Als hij zich bedenkt, zullen de club en uiteindelijk ook de supporters hem met open armen ontvangen. Een humeur kan snel veranderen”, zegt Fassone in gesprek met Corriere della Sera.

“Er waren geen bedreigingen”, vervolgt de algemeen directeur zijn verhaal. “Onze positie is duidelijk: Donnarumma is niet te koop een de trainer bepaalt iedere week de opstelling. Als het aan mij ligt, speelt hij iedere wedstrijd. Maar we kunnen geen risico’s nemen, dus we moeten een nieuwe doelman zoeken. We kunnen niet op iemand vertrouwen wiens contract afloopt. Iemand die met zijn hoofd al bij Real Madrid zit. Ik moet er zeker van zijn dat we een doelman hebben die voor honderd procent gefocust is. Als er in San Siro bijvoorbeeld tegen hem geprotesteerd wordt, zal dat invloed hebben op zijn concentratie.”

Volgens Fassone had de situatie ook anders opgelost kunnen worden. “Als hij zo vertrekt, heeft het Milan honderd miljoen euro gekost. Indien Donnarumma nu zo’n bedrag waard is, is dat doordat Milan in hem geïnvesteerd heeft en het lef heeft gehad om hem al op jonge leeftijd in het eerste elftal te laten spelen. Alles wat hij had hoeven zeggen, was dat hij niet wilde blijven. Dan hadden we zijn contract verlengd met een redelijke afkoopclausule. Als de belangrijkste club ter wereld dan was gekomen, hadden zij Milan dat bedrag kunnen betalen.”

“Op deze manier betaalt Real Madrid ons niks, maar verdwijnt al het geld in de zakken van zijn zaakwaarnemer. We zouden een transfersom weer investeren in het Italiaanse voetbal. Iedere keer dat we spraken, zei Gigio dat hij wilde blijven. Dat was twee dagen voor de laatste ontmoeting met Raiola zo”, zegt Fassone, die ontkent dat Milan-directeuren Donnarumma hebben bedreigd. “Er is geen Mirabelli of Fassone, maar een club: AC Milan. Iedere beweging, ieder voorstel en ieder telefoontje is besproken. Niemand moet ons uit elkaar proberen te drijven.”

 
Als ronaldo vertrekt is het naar Utd, iemand met zon winnaarsmentaliteit gaat echt niet in China zitten en hij wil nog veel grote prijzen/gouden ballen winnen en daar kan dat niet.
 
‘Verratti heeft duidelijke boodschap voor PSG na bevestiging Barcelona’

Hoewel Paris Saint-Germain niet wil meewerken aan een transfer, heeft Marco Verratti zijn zinnen gezet op een vertrek naar Barcelona. Spaanse en Italiaanse kranten meldden zondag dat de middenvelder op weg is naar de uitgang bij PSG. Vanaf zijn vakantieadres heeft Verratti de clubleiding laten weten dat hij niet meer terugkeert.

Verratti zou bovenaan het wensenlijstje van de Catalanen staan en de speler zelf ziet een overstap wel zitten. Hij zou volgens L’Équipe al een transferverzoek hebben ingediend. Desondanks wil PSG hem niet laten gaan. "De vraagprijs is niet tachtig of honderd miljoen euro, want hij is niet te koop", liet een woordvoerder van PSG eerder weten aan Marca.

Mundo Deportivo schrijft dat Barcelona de interesse inmiddels kenbaar heeft gemaakt bij Paris Saint-Germain en graag de onderhandelingen wil openen. La Gazzetta dello Sport weet dat Verratti al een bericht heeft achtergelaten voor PSG: “Ik wil Parijs verlaten”, zou hij gezegd hebben. Verratti staat al vijf jaar onder contract bij PSG nadat hij in 2012 werd overgenomen van Pescara.
 
Toch opmerkelijk dat Anderlecht kampioen kon worden dit jaar. Ik heb nog nooit zoveel spelers zien komen en gaan als afgelopen seizoen.

Had Anderlecht ook niet in de top 2 verwacht. Nieuwe trainer, compleet nieuw team... Verwachtte een verlenging van de titel voor Club :(

Alweer een flinke vuilnisbelt dit jaar. :roflol:

'Weiler richt C-kern op en dumpt meteen 15 spelers'
'Weiler wil vijf spelers uit C-kern laatste kans geven'
(*)
Diego Capel
Jorn Vancamp (*)
Stéphane Badji
Sebastien De Maio
Wout Faes (*)
Trezeguet
Nathan Kabasele
Andy Kawaya (*)
Aaron Leya Iseka (*)
Dodi Lukebakio (*)
Hamdi Harbaoui
Fabrice N'Sakala
Rafael Galhardo
Michael Heylen
Nathan De Medina
 
  • Like
Waarderingen: mat
Back
Naar boven