MuscleMeat

Sticky Voetbal Topic

Bezoekers in dit topic

Altijd maar weer die Bielsa. Traint overigens Rijssel.

n03dmDH.jpg


p.s. Rijsel
 
Laatst bewerkt:
Hannover 96 heeft het voorzien op Luuk de Jong, zo lijkt technisch directeur Horst Heldt te bevestigen in gesprek met Kicker. De beleidsbepaler heeft ook gehoord dat Crystal Palace interesse heeft, al ontkende Frank de Boer dat. "Tegen die financiële kracht kunnen wij niet opboksen", geeft Heldt evenwel aan. De Jong, sinds kort geen aanvoerder meer bij PSV, speelde eerder al bij Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga.

Grote strik eromheen en opsturen
 
Philippe Coutinho maakt deze zomer geen transfer, zo verzekert Liverpool vrijdagochtend in een officieel statement. Eigenaar Fenway Sports Group maakt bekend dat de club het definitieve besluit heeft genomen dat aanbiedingen niet meer in overweging worden genomen. Coutinho is ook na 31 augustus speler van Liverpool, zo klinkt het. Eerder deze week deed Barcelona tevergeefs een bod van honderd miljoen euro.
Voetbalzone - Meepraten over voetbal.

Barca in de problemen, al naast verratti gegrepen en nu ook nog Coutinho.
Dembele zou natuurlijk een goede aankoop zijn maar of hij klaar is om een heel seizoen(60 wedstrijden) constant te presteren is maar de vraag. Hoe dan ook is Barca erop achteruit gegaan door de verkoop van Neymar
 
Ajax heeft zich weten te versterken met Dennis Johnsen van sc Heerenveen, zo weet Omrop Fryslân vrijdagmiddag te melden. De aanvaller van de Friezen stond al lange tijd in de belangstelling van de Amsterdammers en de omroep meldt nu dat de club twee miljoen euro gaat betalen aan Heerenveen.
Philippe Coutinho heeft een officieel transferverzoek ingediend bij Liverpool, zo meldt Sky Sports vrijdagmiddag. Dat nieuws wordt door zijn club ontkend. Het vermeende transferverzoek volgt op een statement van clubeigenaar Fenway Sports Group, waarin stond dat biedingen op Coutinho niet in overweging genomen zouden worden. Volgens de club staat vast dat Coutinho na 31 augustus nog speler van Liverpool is, maar daar lijkt de spelmaker zelf heel anders over te denken. Barcelona heeft het op de Braziliaan voorzien.
 
Voetbal tegenwoordig:rolleyes:
Liverpool brengt naar buiten dat coutinho niet vertrekt, daarna wordt naar buiten gebracht dat coutinho een transferverzoek heeft ingediend, wordt daarna ontkend en nu officieel een transferverzoek ingediend???
 
Het zijn vooral de clubs, en niet die spelers, die zich tegenwoordig aanstellen. Kijk maar naar de episode met Virgil van Dijk.
 
Ja, Rijssel is Vlaams voor Lille. Vind dat ook vreemd.

Rijsel/Lille ligt in Frans-Vlaanderen, naast plaatsen als Wissant/Witzand, Kassel, Dunkirk/Duinkerken.

Uitkomst van de oorlog waarin de Gulden Sporenslag zit; de meest belachelijk feestdag ooit.
 
Rijsel/Lille ligt in Frans-Vlaanderen, naast plaatsen als Wissant/Witzand, Kassel, Dunkirk/Duinkerken. Uitkomst van de oorlog waarin de Gulden Sporenslag zit; de meest belachelijk feestdag ooit.
:trollfacex:
 
Straks Arsenal - Leicester. :) Nu Nice - Troyes a.h. volgen.
 
Kom nu, je wil geen herhaling van de Vergethen Oorlog van 1760, waar de Waese Raepen Zuid-Holland terroriseerden...
Het is uiteindelijk toch allemaal de schuld van de negers.... Waese Raepen, Bosjesmannen laten we de vrijheid vieren wanneer we vrij zijn! Welke datum daar aanhangt is nog maar eens afwachten.
 
Nobodies in d-fens van Gunners. Spelen ze cl? Wordt weer lache
 
Back
Naar boven