Fitness Seller

Het Pauper Topic

Bezoekers in dit topic

Gezien de enorme verschillen in interesses kun je dat debat toch ook niet serieus nemen en is elke promotie ervan pure propaganda. Ook niet ontoevallig dat de LGBTQXYZenallesertussenin erbij betrokken wordt. Of u even aan de kant wilt met uw principes en rechten.

Na alle factoren zoals parttime, gezinsuitbreiding, etc. Zijn er al onderzoeken die taakverdeling in fysieke beroepen meenemen? Mannen die in de bouw veel meer risico lopen door met zware machines te werken, of mannelijke zusters die erbij geroepen moeten worden om patienten te tillen, agentes waar je eigenlijk niks aan hebt, etc.

Ach die agentes hier zijn best leuk om naar te kijken. Had laatst wel keer discussie met zo’n mannelijke agent die aan kwam met ja ze zijn wel sneller dan die dikke ouwe agenten. Fair enough maar je draait je om en je slaat ze gewoon met 1 klap tegen de grond aan en dan heb je weinig aan dat je snel bent :roflol:
 
Vier jaar voorwaardelijk voor 47-jarige man die 15-jarig meisje verkrachtte: “Ze genoot ervan”
De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een 47-jarige man uit Herentals een celstraf van vier jaar met probatie-uitstel gegeven. De man heeft in mei vorig jaar een minderjarig meisje (15) verkracht.

De man had het meisje via internet leren kennen. Na een tijd spraken ze af in zijn woning waar ze twee dagen verbleef. Tijdens dat verblijf hadden ze meermaals seksuele betrekkingen. Met toestemming volgens de man, maar door de minderjarigheid van het meisje wordt dat aanzien als verkrachting. “Het was met toestemming. Ze genoot er zelfs van”, stelde de man eerder.

“Het meisje voelde zich niet goed in haar vel. Ze was thuis weggelopen. Hij heeft misbruik gemaakt van haar kwetsbare positie”, stelde openbaar aanklager Catherine Dederen. “Hij vroeg haar of ze wel zeker was dat ze seks wilde, want hij was 47 jaar. Maar het is niet aan een jong meisje om daarover te beslissen. Hij moest weten dat zoiets niet mag. Dit is verkrachting”, wierp de advocate van de moeder op. “En zeker voor de anale penetratie had ze geen toestemming gegeven. Het meisje was bovendien gekwetst aan haar polsen, wat er op wijst dat hij haar vast heeft gehouden. Dat is een vorm van dwang.”

De zaak kwam aan het licht nadat het meisje door voorbijgangers in haar ondergoed op straat was aangetroffen in de buurt van de woning van de man. “Ze was volledig in shock”, aldus Catherine Dederen. “Medisch onderzoek wees uit dat ze kneuzingen had op haar geslachtsdelen.”

De veertiger zelf “beseft nu dat hij schromelijk over de schreef is gegaan”, aldus zijn verdediging in september. “Maar ze heeft nooit gezegd dat het tegen haar zin was. Hij had zelfs de indruk dat ze er van genoot. Er is nooit enige vorm van dwang uitgeoefend, noch mentaal noch fysiek.”

De man moet zich laten begeleiden voor zijn seksuele problematiek, en wordt ook voor vijf jaar uit zijn rechten ontzet.

Ik wil niet meer leven op deze planeet.
 
Dafuq :roflol:

Een vriendin van mij slaapt hier wel eens omdat haar ma alcoholist is en agressief wordt dan. Maar zou niet in me op komen om haar te proberen te ballen.

Sad cunt ben je ook als je iemand veilig heenkomen aanbied om vervolgens beetje je pik er in te douwen :o
 
Die man is zo gek als een achterdeur. Recidivisme in 3... 2... 1...
 
Die man is zo gek als een achterdeur. Recidivisme in 3... 2... 1...

Ja dat is ook wel de ironie dat zelfs in zaken waar hoog recidive risico is er praktisch geen toezicht plaats vindt.
 
Ondertussen in het lichtere genre:


:lol:
 

Deze ook, sinds kort is het legaal om daar als motorrijder over de bus baan te rijden. Iedereen die enige geestelijke capaciteit heeft kan bedenken dat dat bedoeld is voor als er files zijn en ze zodoende niet meer tussen auto’s door hoeven.

Vervolgens heb je dan van die mongolen die toch op de busbaan gaan rijden omdat het mag ondanks dat het absoluut niet een veilige plek is om te rijden :o

Schijt volk wat gewoon een goedbedoelde wet misbruikt en zodoende zorgt dat die shit weer gewijzigd wordt.
 
Vier jaar voorwaardelijk voor 47-jarige man die 15-jarig meisje verkrachtte: “Ze genoot ervan”


Ik wil niet meer leven op deze planeet.

4 jaar voorwaardelijk :treuren:

Het wordt tijd dat we een Militia oprichten in de BeNeLux
 
Waarom eerst 30 jaar betalen voor zulke lui? Gewoon direct een zeemansgraf geven dan..

Komen ze er te gemakkelijk vanaf.

Dan 5 jaar afzien en daarna de zee in. :p
 
Waarom eerst 30 jaar betalen voor zulke lui? Gewoon direct een zeemansgraf geven dan..

Dit dus, zelfde met buitenlanders die te lui zijn om te werken in Nederland omdat ze een universitaire studie hebben en zodoende maar vinden dat de Nederlanders hun leven maar moeten betalen. Zeenius :trollface:
 
Komen ze er te gemakkelijk vanaf.

Dan 5 jaar afzien en daarna de zee in. :p

Opsluiting is een te lichte straf voor zulke beesten. Kijk hoe we het hebben gedaan met Michael Panhuis in Den Dolder..
 
Kijk hoe we het hebben gedaan met Michael Panhuis in Den Dolder..
Blijkt relatie gehad te hebben met begeleidster, andere patiente zwanger gemaakt en wellicht door relatie allerlei privileges.

'Mogelijk speelde affaire een rol bij de vrijheden die hij had: kon kliniek moeiteloos verlaten'
Michael P. (27) uit Zeewolde wordt er van verdacht iets te maken te hebben met de verdwijning van Anne Faber. Hij is door de politie opgepakt en zit nog vast. Elke dag komt er meer informatie over deze man naar boven, die zich eerder vergreep aan minderjarige meisjes.

Nu blijkt dat P. in de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder een relatie had met een van de begeleidsters, meldt de Telegraaf.

Door ex-delinquenten en advocaten wordt de kliniek waar Michael P. verbleef ‘een gevaarlijk drugshol’ genoemd. Mogelijk speelde de affaire een rol bij de vrijheden die P. had. Hij kon de kliniek al sinds het voorjaar moeiteloos regelmatig verlaten. Hij had alleen een meldingsplicht. Meerdere bronnen rond het onderzoek bevestigen de relaties en het voor hem soepele regime aan De Telegraaf. Ook had P. een relatie met een patiënte die van hem zwanger raakte.
Kliniek sekswalhalla voor Michael P.
 
Vaak hulpverleners van het slag 'mensenredder'. Total failure.
 
Als die vrouw geen abortus heeft gepleegd komt er dus nog zo'n retard op de wereld.
 
Back
Naar boven