MuscleMeat

Het Pauper Topic (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

:roflol: al die mensen die op fb triggered waren omdat ik zei dat respect had voor zijn keuze om te gaan praten over waar Anne was.

Blij dat ze terecht is, kan die kerel ook de gehaktmolen in.

Lichaam Anne Faber gevonden
 
Een week na de vermissing van Anne Faber heeft de politie van het Nederlandse Nijkerk (Gelderland) een getuigenoproep geplaatst over een aanranding in die gemeente die daar een week vóórdat de 25-jarige Utrechtse verdween, gebeurde. Een vrouw werd toen met geweld van haar fiets getrokken door een man die voldoet aan het signalement van verdachte Michael P.
 

Is toch te zot voor woorden dat ze geen enkelband hebben. Mensen die voor een financieel delict huisarrest of avondklok krijgen hebben gewoon een enkelband om.

Lijkt me toch dat je als overheid wel wilt weten waar je psychopaatjes rondhangen?
 
"Het is heel wrang dit. Ongelooflijk ook. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt." Minister Ronald Plasterk is geschokt door de uitspraken van een Caribisch politicus die oproept om Nederlandse militairen te vermoorden en verbranden.
Tijd voor stop op de geldkraan.
En deze juichers langzaam laten verzuipen.
 
Ook van de gekke dat een verdachte wegens niet meewerken niet kan worden beoordeeld en in veel gevallen geen TBS opgelegd kan krijgen (bij hoge uitzondering wordt dit alsnog gedaan door rechtbank). In de praktijk adviseren advocaten ook aan verdachten om niet mee te gaan werken zodat rapportage niet mogelijk is. Bij TBS kan je in theorie oneindig vast blijven zitten omdat na opgelegde straf om de twee jaar wordt gekeken naar progressie en meestal wordt dit aantal keren verlengd met twee jaar en sommigen zitten op die manieren tientallen jaren (long-stay). Ik denk dat in de praktijk 12 jaar cel of 6 jaar TBS 99% voor 12 jaar cel kiest.
 
Kappen met dat vervroegd vrijlaten (en al die andere onzin) voor zedendelinquenten en moordenaars.
 
Psychiaters en psychologen worden zo zwaar overschat.
4 jaar voorwaardelijk :treuren:

Het wordt tijd dat we een Militia oprichten in de BeNeLux

Onlangs is er een wegpiraat (terecht) veroordeeld tot 2 jaar effectieve celstraf. :emo:

Wegpiraat: 2 Jaar effectief
Verkrachting/Pedofilie: 4 Jaar voorwaardelijk (met therapie :roflol:)

België... :rolleyes:
 
Psychiaters en psychologen worden zo zwaar overschat.


Onlangs is er een wegpiraat (terecht) veroordeeld tot 2 jaar effectieve celstraf. :emo:

Wegpiraat: 2 Jaar effectief
Verkrachting/Pedofilie: 4 Jaar voorwaardelijk (met therapie :roflol:)

België... :rolleyes:
Die gek die met 200 km/u over de vluchtstrook een gezin doodreed?
 
Chemisch castreren. Serieus. Enige manier om de gedachtenkronkel te beteugelen. Therapie is zinloos. Vrije keuze? Die hadden ook geen vrije keuze. Stem Carloz :D
 
Chemisch castreren. Serieus. Enige manier om de gedachtenkronkel te beteugelen.
Het klopt dat gedrag dat op zeer jonge leeftijd in het brein wordt geprogrammeerd, in de baarmoeder en vroege ontwikkeling, niet kan worden veranderd. In het beste geval kan er over dit gedrag een nieuwe laag van aangeleerd gedrag heengelegd worden. Dat is in essentie wat huidige therapie doet.

Er zijn al lui met TBS die chemische castratie ondergaan omdat anders de verlofaanvraag wordt afgekeurd. Deze maatregel is overigens niet voor ieder persoon geschikt. Daarbij zijn gevolgen zoals botontkalking en vetzucht ook fors. Het is in een kliniek makkelijk te controleren of iemand medicatie inneemt maar in de buitenwereld? Er is meer onderzoek nodig naar factoren die tijdens de vroege ontwikkeling pedofilie veroorzaken. Als er meer inzicht komt over welke factoren pedofilie tijdens deze vroeger ontwikkeling veroorzaken kan er ook gezocht worden naar methoden om deze impulsen te beheersen en recidieven te voorkomen.
Therapie is zinloos.
Nee dat ook niet helemaal. Het is niet makkelijk. Er zijn onderzoeken in 'de experimentele fase' welke een sterke vermindering van recidieven laten zien. Een sociaal netwerk is voor deze lui heel erg belangrijk. En dan niet zoals nu gebruikerlijk is een netwerk van enkel pedofielen omdat niemand anders met deze lui in aanraking wensen te komen. Een isolement is voor pedofielen het slechtste denkbaar. Dit is een voorbeeld van zo'n onderzoek dat beter lijkt te werken dan veel van het huidige aanbod, alleen is het praktisch gezien toepasbaar?
SAGE Journals: Your gateway to world-class journal research
Zondebok Frame
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven