XXL Nutrition

Verenigde Staten (3 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

"Toelichting":

G5iE0fMl.jpg
 
Haiti vs Dominican Republic.

This is about poverty and crime. It has nothing to do with race.
ld49Twpl.jpg


Who goes on holiday to Haiti? No one (unless you’re a Clinton who’s there to loot it).

Why does no one go on holiday to Haiti?

Because it’s a shithole.

People go on holiday to the Dominican Republic because it’s nice.

Same island, different socio-economics.
 
Bewijzen tonen aan: Google is een extreemlinks, geweld verheerlijkend bedrijf bomvol drammende SJW's | ThePostOnline
“Werknemers van Google gebruikten interne Google-websites om elkaar berichten te sturen waarin werd opgeroepen tot politiek geweld, waar mensen werden gerecruteerd voor extreemlinkse activistengroepen en waar zelfs werd geopperd om over te gaan op ‘publieke veroordelingen’ van ideologische tegenstanders, zo blijkt uit documenten tijdens een rechtszaak tegen Google.

De meer dan 100 pagina’s aan emails en berichten behoren tot het bewijs in een rechtszaak die oud-Google-medewerker James Damore heeft aangespannen tegen Google. Hij beschuldigt Google van het discrimineren van blanken, mannen en conservatieven.

Het bewijsmateriaal toont aan hoe Google-medewerkers voortdurend conservatieven en blanken aanvielen, hoe politiek geweld werd goedgepraat, en hoe je lid kan worden van Antifa, die in de VS bekend staat als ‘binnenlandse terroristische organisatie’.

In één van de documenten propageert een medewerker geweld tegen ‘extreemrechts’ door vergelijkingen te trekken met de Tweede Wereldoorlog: ‘We hebben al eens oorlog gevoerd tegen dit tuig en we hebben geen rondetafelgesprek gevoerd met Mussolini en Hitler. We hebben nazi’s afgeslacht totdat de nazi’s stopten. Dit is waarom ik links geweld tijdens demonstraties of het in elkaar slaan van nazi’s weiger te veroordelen. Dit is gericht, politiek, geweld ter zelfverdediging. Dit is wat er gebeurt als je doorgaans geweldloze mensen geen keuze laat.’

Een andere Google-medewerker schreef: ‘Als je deelneemt aan een ideologie die mensen wil uitmoorden omdat ze anders zijn, en reeds miljoenen mensen heeft uitgemoord, dan verdien je gewoon een stomp in je gezicht. Herhaaldelijk.’

In april 2017 plaatste een manager van Google een bericht waarin werd gesuggereerd dat ‘Google-medewerkers hun invloed moeten gebruiken om kazige blanke mannen te verwijderen als sprekers bij conferenties’.

Ook werd door een manager van Google voorgesteld om een openbare zwarte lijst van ‘politiek conservatieven binnen Google’ samen te stellen zodat die publiekelijk kunnen worden ‘berecht’. Ze schreef: ‘Ik denk er over een lijst met Google-medewerkers te maken die ‘diversiteit moeilijk maken’.”

‘Get in touch with your friendly local Antifa’
 
 
Lees jij de artikels die je post wel?

Cohen stuurde de krant ook een verklaring die werd ondertekend door ‘Stormy Daniels’ waarin de seksuele ontmoeting met Trump met klem ontkend wordt en waarin staat dat de geruchten over de betaling “volledig onjuist” zijn.

1515792055140.jpg
 
Lees jij de artikels die je post wel?

Cohen stuurde de krant ook een verklaring die werd ondertekend door ‘Stormy Daniels’ waarin de seksuele ontmoeting met Trump met klem ontkend wordt en waarin staat dat de geruchten over de betaling “volledig onjuist” zijn.

1515792055140.jpg
Wrs niet. Zal wel alleen lezen wat in zn straatje past. Nu ja als het van zo een kwaliteitsvolle krant als HLN komt :D
 
Trump is eigenlijk een held

Ten eerste heeft Trump de Amerikanen behoed voor de pedanterie van vier jaar Clinton. Driehonderdvijftig pagina’s schrijven over het verliezen van verkiezingen en niet uitkomen bij jezelf. Dat zegt veel over de hoogmoed waarmee Clinton de Verenigde Staten zou bestieren.

Ook voor Europa is het een zegen dat Clinton geen aanvoerder van de NAVO geworden is. Haar onbeheerste vijandigheid jegens Poetin had ons continent er niet veiliger op gemaakt.

Trump houdt de NAVO bij de les. Niet gehinderd door diplomatieke beleefdheden maakt hij de Europese landen duidelijk wat de consequenties zijn van hun geleun op de Verenigde Staten. Wat Bush en Obama al jaren dwars zat, maakt Trump in orde: afspraken nakomen en betalen voor je veiligheid.

Ook heeft zijn steun aan de Koerden en de Iraakse strijdkrachten belangrijk bijgedragen aan de vernietiging van IS. Obama had zich zo goed als terug getrokken uit het Midden-Oosten en het is maar helemaal de vraag of Clinton dat had teruggedraaid.

Je kunt het getweet over 'mijn rooie knop is groter dan de jouwe' onwaardig en kinderachtig vinden, Trump deelt wel met de hele wereld een belangrijke boodschap aan het adres van een roekeloze dictator. Een dictator die van zijn vader heeft meegekregen dat je kunt uitgroeien tot een kernmacht, omdat er van Amerikaanse presidenten niets te vrezen valt.

Nog zo'n hoofdpijndossier: de illegale immigratie. Keer op keer hebben Amerikaanse politici van links tot rechts de problemen rond illegale immigratie aangekaart en beterschap beloofd. Versterking van de grens met Mexico bleef een belofte. De (gedeeltelijke) muur van Trump is niks meer dan boter bij de vis. Illegale grensoverschrijdingen stoppen niet vanzelf. Europa?

Verder kan ik nog de goed draaiende economie noemen. Met z’n lage werkloosheid en het grote vertrouwen onder consumenten en beleggers. Maar er is nog een andere verdienste van Trump.

Het allermooiste wat deze president gedaan heeft, is miljoenen Amerikanen er weer bij betrekken. Zij die er niet meer toe deden. De mensen die genegeerd werden door politici en media, door de progressieve goegemeente. Afgeschreven als de 'morrende zielige meute', de deplorables, zoals Clinton ze noemde.

Deze mensen zijn steeds minder de bijkomende schade van vrijhandelsafspraken, omdat hun president tegen alles in kiest voor hún banen. Even waren de media benieuwd wie die deplorables waren, maar dat is al weer lang geleden.

Zij zien ook dat de nieuwskanalen en kranten terug zijn bij de geruchten over samenzwering en de mentale geschiktheid van hun held. Een held die al die mediamensen trotseert, die de gênante reprimandes en het narcisme uit Hollywood zo goed als negeert, die soms terug schiet als de horde moraalridders het schelden niet kan laten en die met vrij veel tegenwind zijn beloften probeert na te komen.

Het is een taaie man van 71, die Trump. Hij zit het establishment dwars, hij doet iets goed. Maar Trump is nog niet klaar.
 
Dat Trump een vreemdganger is (of was) is eigenlijk niets nieuws. Hij was nog gehuwd met vrouw nummer één toen hij een affaire begon met vrouw nummer twee.
 
Volgens mij is ze niet 100% natural.


:trollfacex:
 
Draadje.
In early May, we introduced readers to Charles Ortel, a Wall Street analyst who uncovered financial discrepancies at General Electric before its stock crashed in 2008, and whom the Sunday Times of London described as “one of the finest analysts of financial statements on the planet” in a 2009 story detailing the troubles at AIG. Having moved on beyond simple corporate fraud, Ortel spent the past year and a half digging into something more relevant to the current US situation:”charities”, and specifically the Clinton Foundation’s public records, federal and state-level tax filings, and donor disclosures.
Wanneer Charles Ortel, een zwaargewicht van Wallstreet, kritiek heeft zijn er serieuze problemen. Helemaal als deze kritiek gaat over frauderen.
 
Back
Naar boven