1. Welkom!

    Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

    Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

    "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

    Snel, eenvoudig en gratis


Jamesss

1 week voor de wedstrijd... onderste buikspierlijn komt al door.

Lekker helemaal depleted deze foto gemaakt. Leuke sneakpreview voor de wedstrijd. Nog totaal niet representatief voor wedstrijdshape want moet me nog ontharen, bruinen en dan heel hard gaan laden. Dus kom nog veel harder,scherper en ronder en voller op podium te staan. Zie fotogalerij voor meer fotos of http://forum.dutchbodybuilding.com/f167/jamessss-road-to-the-atlas-218023/index9.html voor mijn log en info.

1 week voor de wedstrijd... onderste buikspierlijn komt al door.
Jamesss, 27 sep 2009