1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Ontzet Notitie
Indien je een account hebt aangemaakt na 26 november tot 3 december gelieve een nieuwe account aan te maken. Door het herstel van een backup is deze niet meer beschikbaar. Onze excuses hiervoor.


o eilering

101kilos

Stats: 1,80m 101kg, taille:88cm, armen: 46cm, onderarmen: 37cm, benen:71cm, kuiten:45cm. Ben aardig wat vocht kwijt, er zit ng steeds vooruitgang in alles is wat strakker aders beginnen steeds meer te ontwikkelen. Kurk droog ga ik nooit worden heb ik niet genoeg discipline voor en hoeft ook niet, ik denk dat als ik 95kg weeg je echt alle spiervezels gaat zien. Volgende foto zal dus over een aantal maanden komen.

101kilos
o eilering, 2 mei 2017
DBB_ryan vindt dit leuk.
  • Nootmuskaatje
   Ziet er al wat droger uit!
   o eilering vindt dit leuk.
  • mucci
   ziet er idd al droger uit, maar denk niet dat je wanneer je nu nog 6kg afvalt dat je alle vezels zult zien. but surprise me :D
  • Dr X
   Nah, that aint gonna happen idd. Goed groot tho. En aardige krachtstats als ik me niet vergis ?
  • o eilering
   hahah zeker wel vezels in de borst spieren, we gaan het zien. Ja zeker kracht is beter dan fysiek op dit moment
  • Vieze jij
   groter,sterker en gespierder dan 95% hier
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  o eilering
  Datum:
  2 mei 2017
  Bekeken:
  987
  Reacties:
  5

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  40,9 KB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  479px
  Hoogte:
  454px
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).