1. Ontzet Notitie
El Tigre Grande

1158

1158
El Tigre Grande, 3 okt 2010
  • bakvis
   Haha.
   Hoe krijg je het voor mekaar dat je zoveel foto's kan plaatsen.

   Ik snap ook wel dat je hier minder trots op bent, dat las ik ergens in een post van je.
  • El Tigre Grande
   Klopt. Over mijn benen ben ik het minst tevreden. Ik werk er hard aan, maar het schiet niet echt op. Slechte genen wat dat betreft. M'n hele familie heeft spillepoten. Kon voor ik begon te trainen makkelijk met twee handen om het dikste punt van mijn bovenbeen (dat de duimen en middelvingers elkaar raken en het been er tussen zeg maar). Gelukkig is die tijd inmiddels voorbij, maar ze behoeven nog een hoop aandacht.
  • geenidee
   heb ook dat benen zo slecht reageren op wat ik ook doe en mijn vader heeft ook rolstoelbenen, duurde langgg voor ze vol werden dus een 8 omdat je hier ongetwijfeld hard voor hebt gewerkt!
  • Antisocial
   Yeh bro, ik ken het.. Benen zijn ook mijn zwakste plek; voornamelijk mn kuiten.
   Tis gewoon een kwestie van experimenteren denk ik probeer eens een tijdje te kloten met intensiteit en volume. Zo leer je je lichaam ook beter kennen en zie je waarop je benen beter reageren. :)
  • El Tigre Grande
   Thanks kerel!
   Gelukkig gaan de beentjes inmiddels al wat beter. Veel en zwaar aan het squatten de laatste tijd! Helaas alleen ook meteen wat last van mijn knie en enkel, dus zal toch weer iets gaan minderen in gewicht (ga nu vaak door tot mijn max, dus 1 a 2 reps).
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  El Tigre Grande
  Datum:
  3 okt 2010
  Bekeken:
  1.545
  Reacties:
  7
 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie