1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

  Opt-in   Meer info

  Ontzet Notitie
o eilering

220kg.

Personal record, maar niet tot op de borst ongeveer 5cm erboven, voelde toch wat onzeker...Volgende keer wil ik tot op de borst proberen dan telt het pas echt. Vond het wel een mooie foto.

220kg.
o eilering, 22 okt 2017
KategorieC vindt dit leuk.
  • wesleyb8
   Dat is gewoon mijn deadlift pr dammmm
   Skatermarvin en o eilering vinden dit leuk.
  • sjorsdoren94
   zonder spotter ? :nut:
   o eilering vindt dit leuk.
  • wesleyb8
   @sjorsdoren94 soms moet je risico's durven nemen , doodgaan onder een barbell is daar een van
   o eilering vindt dit leuk.
  • o eilering
   Zonder spot ja, achteraf niet zo slim kreeg er ook wat nodige commentaar op. Als het misgaat met dit gewicht ben je echt dood volgens mij. Heerlijk gevoel als je die stang voeld neerbuigen bij het omhoog drukken
  • Florianknetter
   Knap hoor:cheer:
   o eilering vindt dit leuk.
  • Brutushakt
   en ZONDER deftige leg-drive ook nog eens? Of lijkt dat maar? Wat zou je dan voor winst kunnen pakken als je die goed zou gebruiken? Haha. Beast
   o eilering vindt dit leuk.
  • Beoordeling:
   4/5,
   jair16
   Crazy!! Doe het je niet na
   o eilering vindt dit leuk.
  • o eilering
   @Brutushakt Thanks bro!, leg-drive heb ik nooit gekunt ben er ook veelste stijf voor. Heb het wel eens een poging gedaan maar dan voeld het bijna alsof mijn rug gaat breken hahah.
  • Brutushakt
  • Brutushakt
   @o eilering Je hoeft niet direct een enorme arch te maken. Maar gewoon een beetje. Volgens mij druk je dan binnen no time 250:D
  • o eilering
   @Brutushakt Ik zal het eens oefenen 250kg lijkt me echt machtig. Ik probeer laatste tijd regelmatig die 220kg voor 1 rep te pakken. alleen soms zijn er van die dagen dat het niet lukt, ondanks dat ik me fit voel en goede voeding en rust etc. En soms heb ik trainingen dat ik me minder voel en dan lukt die 220kg wel het is echt heel onvoorspelbaar soms. Wie weet kan ik ooit mee doen met een wedstrijd bankdrukken. Ik doe hard mijn best om squat en deadlift ook mee te krijgen maar die zijn wel wat uit verhouding met bench, ik heb genetisch gewoon een voorsprong op mijn borst spieren.
  • Dumbel
   Zieke bench. Nog geen jaar geleden drukte je 1x180 en nu 220 terwijl je flink aan t cutten bent/was? Hoe heb je dit aangepakt? vind dit nogal flinke progressie op zo'n niveau, dus ben benieuwd :)
   o eilering vindt dit leuk.
  • o eilering
   @Dumbel Klopt, maar ik heb mijzelf een beetje tegen gehouden ben ik bang ik bleef eigenlijk steeds op hetzelfde gewicht ziten en dan ga je ook niet vooruit. 180kg was mijn max, maar na het wekelijks te proberen kwam ik er achter dat 4x 180kg ook wel lukte en 190, 200 op een goede dag en nu dus 220kg. Ik denk dat ik toch wat bang was om zwaarder te pakken het zit ook tussen je oren. Daarnaast ben ik laatste jaar bezig om steeds mijn max op te zoeken. Het cutten doe door op mijn carbs te letten dus eigenlijk alleen carbs nemen voor het trainen en verder niet. en ik zorg dat ik niet onder de 14% kom dan verlies ik ook geen kracht en trouwens heb ik ook niet genoeg discipline om onder de 14 te komen hahah.
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  o eilering
  Datum:
  22 okt 2017
  Bekeken:
  1.179
  Reacties:
  13

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  357,4 KB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  899px
  Hoogte:
  1599px
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie