1. Welkom!

    Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

    Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

    "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

    Snel, eenvoudig en gratis
Young5er

Buffed. Bulking started.

Lichaamsgewicht ongeveer 88kg ofzo. Aangekomen in vocht en buik is net een ballon geworden. Ik neem voornu 2 scoops creatine per dag voornamelijk voor de nakuur neem ik daarbij nolva en DHEA. Daarnaast eet ik 8 maaltijden per dag 4x lichaamsgewicht eiwitten en kracht is tot nu toe razendsnel teruggekomen ik verwacht een enorme winst als ik augustus jaartje on ga.

Buffed. Bulking started.
Young5er, 24 mei 2017