1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

    Opt-in   Meer info

    Ontzet Notitie
Muay Thai J

Einde 2008

M'n shape eind 2008 vlak voor ik in november naar spoed ben gebracht met beschadigde nervus ulnaris en bloedende arteria radialis... glas in ellebooggewricht en halfweg m'n onderarm (lang leve kotfeestjes met alcohol!) Ik was er eindelijk in geslaagd om m'n armen en schouders min of meer in verhouding met m'n rug en chest te krijgen en dan gebeurt dat :( Nu terug tweetal maand deftig aant trainen en eten, maar nog lange weg te gaan (had paar maanden revalidatie want ze hebben tijdens de operatie m'n hele ellebooggewricht opengehaald om het glas te verwijderen) Doel is zelfde shape als toen (borst staat er zwakker op dan ze was), met iets meer onderarmen en benen (zie oudere foto's voor benen)... da's genoeg voor een beachboy zoals mezelf

Einde 2008
Muay Thai J, 21 sep 2009
  1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
    Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie