1. Selecteer hier of je gepersonaliseerde advertenties wilt zien (Opt-in). Je kan je keuze nadien nog veranderen via de meer info link of de notificatie wegklikken. Steun het forum door je adblocker uit te schakelen. We hebben een beperkt aantal banners met een minimale impact op de gebruikerservaring.

  Opt-in   Meer info

  Ontzet Notitie
GoTT

Pose, 17 jaar, 1 m 92, 105kg

Hallo, Ik ben al een tijdje lid, maar nooit echt de moeite genomen om te posten, wel altijd gelezen etc. Ben 17 jaar, 1 m 92 (lang, I know). Weeg momenteel 105 kilo, maar zit ook wel een laagje vocht en wat vet bij. Train nu ongeveer 1.5 jaar (sinds maart 2007 pas met ''de grote 3''). Krachtstats zijn jammergenoeg niet zo spectaculair: BP: 1x100 SQ: 1x120 DL: 3x150. Wil nog even kwijt dat dit forum mij altijd heel erg heeft gemotiveerd dus allemaal bedankt! Later!

Pose, 17 jaar, 1 m 92, 105kg
GoTT, 12 dec 2007
  • Obeb
   Je deadlift is wel heel zwak als ik dat vergelijk met je lengte/gewicht.

   Basis ziet er goed uit verder
  • SHUTTERSPEED
   netjes hoor voor je 17e
  • Maiskorrel
   Je hebt pech met je lengte dat er wat moeilijker buff uit gaat zien.
   Keep training :thumbs:
   ps: doe eens een pose ofzo, misschien jezelf laten trekken
  • robintjuh
   Misschien jezelf laten trekken maiskorrel:roflol:

   On:

   Ziet er goed uit al!
  • GoTT
   @ Maiskorrel:
   Ik vind het persoonlijk altijd onzin als mensen zeggen dat je ''pech'' hebt als je lang bent. Ik vind het altijd bijzonder lelijk als je van die mannetjes van 1.60 hebt die dan even breed als lang zijn. Echter, dit is mijn mening:) Ik zal niet ontkennen dat het moeilijker is om er echt breed uit te zien, maar als ik eenmaal beestachtig ben kan een BBer van 1.60 die naast mij staat het wel vergeten:P
  • riggard
   nice voor je leeftijd, daarom een 8! je mag nog wel wat droger, want denk dat je best hoog in je bf zit, maargoed je hebt de tijd ;)
  • Melk
   Ben van dezelfde lengte en vind je er al zwaar uitzien, gaat goed dus. Idd wel wat opletten met bf, zou binnenkort toch een cut overwegen
  • GoTT
   Om eerlijk te zijn heb ik een klein beetje skit aan mijn bf. Ik wil me nu liever richten op more mass and power. Besides, het is winter. Ik ga als de vogeltjes weer fluiten wel proberen te cutten!
   Allemaal bedankt!
  • ManuelP
   Netjes man ! keep on pumping.. btw niets mis met je lengte (ben zelf ook 1,94m)
  • cuda
   keep it up
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  GoTT
  Datum:
  12 dec 2007
  Bekeken:
  1.823
  Reacties:
  17
 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie