1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Ontzet Notitie
Indien je een account hebt aangemaakt na 26 november tot 3 december gelieve een nieuwe account aan te maken. Door het herstel van een backup is deze niet meer beschikbaar. Onze excuses hiervoor.


AlainTjuHHH

T-bar row, strict op de Yates variant

Kracht is weer helemaal terug. Gewicht blijft ook rond de 100 KG en vet% is laag genoeg. Ik sla het cutten dit jaar over. Ik vind het trainen té leuk om te gaan cutten dit jaar.

T-bar row, strict op de Yates variant
AlainTjuHHH, 20 apr 2017
Vieze jij en Justalog vinden dit leuk.
 • Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  AlainTjuHHH
  Datum:
  20 apr 2017
  Bekeken:
  885
  Reacties:
  1

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  304,3 KB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  946px
  Hoogte:
  1418px
  Datum / Tijd:
  2017:04:20 13:43:07
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).