1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
Seth Carnett

Trotser dan in feb! :)

Nu komt het moeilijke deel.

Trotser dan in feb! :)
Seth Carnett, 17 jul 2017
  • wesleyb8
   nu massa erop knallen
  • Seth Carnett
   @wesleyb8 Mmm ik twijfel zelf... heb best nog wel wat vet aan.

   Massa bouwen door uit keto te gaan en 300 kcal surplus? De surplus na de training inbrengen? Ik train tussen 9-12
  • wesleyb8
   @Seth Carnett komt echt neer op eigen voorkeur.. ik heb zelf het grote geluk gehad dat ik tijdens het bouwen van massa in de eerste maanden ontzettend veel vet ben kwijtgeraakt hoe zeer mensen ook tegenspreken dat dat natty mogelijk is ;)
  • Seth Carnett
   @wesleyb8 Kom je ernaast staan en als het niet gebreurt tik je dan op men vingers zoals ik op de jouwe zou tikken? Ik ga kijken wat ik doe. Ik voel op de moment een weerhouding van meer eten maar lang de andere kant weet ik ook dat eten zoals ik nu doe niet echt aangenaam is.
  • Brutushakt
   Direct gaan leanbulken en niet willen cutten jij!! Maakt totaal geen sense om nu zondr massa droger te willen staan. Hou gewoon minimaal surplus aan en ga de komende paar jaar even heel veel massa bouwen en kijk dan verder )))))
  • Seth Carnett
   @Brutushakt als ik ga zitten heb ik nog wel zwembanden... weet nu niet of het deels ook los vel is of niet... mmm... het is erg moeilijk. Ik probeer me erg aan de norm te houden van hoe een man er het beste uitziet... athletisch. Persoonlijk vind ik dat een goed doel. Het is niet heilig maar het maakt me wel gelukkig ernaar te streven en het stap per stap te bereiken.
  • Brutushakt
   @Seth Carnett Dat heb ik zelf ook een beetje hoor. Maar een athletisch fysiek heeft ook massa nodig.... Niet echt bb massa maar wel wat massa..... Dus als je nu een kilo of 10 pure massa op je fysiek zet en dan weer terug gaat naar het zelfde vp als nu zit je wel goed. Maar die 10kg komen er niet van dieeten en niets eten natuurlijk p
  • Seth Carnett
   @Brutushakt Nee, zal me eens goed moeten focussen op wat massa bouwen... alleen is de gym waar ik nu zit supercontraproductief. Lijkt daar precies een tehuis voor gedrogeerde psychiaterische patienten die de depressiviteit niet uit geraken.... echt dikke kut dat je bij elke meter dat je zet of kijkt een loser ziet. Het betert wel hopelijk alleen is het niet echt een toffe plek om te sporten.

   Neem me niet kwalijk voor de manier van uitdrukken maar het is er echt erg aan toen. Is gewoon ziekelijk daar. Ben in ieder geval wel al ergens geraakt met het gewichtsverlies.
  • Brutushakt
   Ho ho niet zo passief.

   Hier zitten met name erg veel negers op de gym.. Natuurlijk ook niet echt iets waar een gemiddeld mens op zit te wachten..... En buiten om het feit dat er veel negers zijn zitten er ook nog van die kansloze linkse nietsnutten.... Dus ik train hier thuis in mijn eigen bunker. Met Duitse mars muziek op... Maar je bent nu echt wel toe aan een lean bulk, en zo lang er maar een squat rack is, who cares ?
   Je hoeft je ook niet helemaal het schompus te trainen toch? Zo lang je maar deadlift,squat bencht overhead pressed optrekt en dergelijke. Waarom is iedereen daar zo passief precies? Zijn ze daar allemaal afgekeurd wegens negerhaat?

   Houzee kameraad!
  • Seth Carnett
   @Brutushakt

   Helemaal af ben je nooit! Elke dag zijn er nieuwe kansen. Eender wat haat zuigt, wil ik toch niks mee te maken hebben. Ze zijn er veelal niet zo beester wijs en wat ze denken te weten. Vanaf het moment dat ze denken iets gezien te hebben zijn ze al afgeleid. Gelukkig leg ik de druk daar wat hoger. Maar of het bijzin heeft. We zien wel. Ik hol igg volop.

   Ga terug wat meer carbs toevoegen. Persoonlijk dacht ik zo men maaltijden dagelijks te plannen.

   vet/ei 6 uur, low carb/ei 12 uur, ei/low carb 15 uur, ei/medium carb/low fat 17.30 en ei/med fat 19.30

   Wat denk je, geeft me lichaam wat tijd om vet te verbranden/gebruiken.
  • Brutushakt
   Geen idee hoe dat allemaal zit.. Ik zou gewoon elke 3-4 uur 40gr eiwit nemen en zwaar trainen ;) Zorg gewoon voor een kcal overschot van 100-250 en voor een halve kilo gewicht per maand
  • Brutushakt
   Hoeveel kg ben je hier eigenlijk tot. Kwijt? En hoeveel kg massa? Of hebben dat niet berekend
  • Seth Carnett
   @Brutushakt dat scheelt 6 kg volgens de weegschaal. Denk dat er geen massa af is gegaan.
  • flexx123
   Verder cutten, vp nog veel te hoog voor bulk.
   Seth Carnett vindt dit leuk.
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  Seth Carnett
  Datum:
  17 jul 2017
  Bekeken:
  873
  Reacties:
  14

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  3,9 MB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  4128px
  Hoogte:
  2322px
  Apertuur:
  f/1.9
  Maak:
  samsung
  Model:
  SM-J500FN
  Datum / Tijd:
  2017:02:20 13:28:41
  Belichtingstijd:
  1/25 sec
  ISO-snelheidswaardering:
  ISO 160
  Brandpuntsafstand:
  3.7 mm
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).