1. Ontzet Notitie
Lekkerbezig

Van 68kg naar 122kg

9 jaar trainen eten en slapen.

Van 68kg naar 122kg
Lekkerbezig, 13 apr 2018
Vieze jij vindt dit leuk.
  • o eilering
   Streef fysiek voor mij!(rechts offcourse:P)
   Dawg en Lekkerbezig vinden dit leuk.
  • Lekkerbezig
   @o eilering
   Hahah. Rechts is te doen, bakje yoghurt na het opstaan, naar je werk wielrennen half uur, 4 boterhammetjes ( als ik ze al weg kreeg) en dan weer terug half uur op racefiets. Dan 2 aardappeltjes plakje vlees en 2 scheppen groenten lol.
   Dat bij elkaar is kwa kcal wat ik nu bij mn eerste ontbijt eet waarsch.
   Dawg vindt dit leuk.
  • Brutushakt
   is dit natty bereikt eerlijk???
  • Lekkerbezig
   @Brutushakt
   ja, en de gene die mij persoonlijk/beter kennen weten dat dit zo is.
  • IronWarrior
   @Lekkerbezig mijn moeder kent mij ook heel goed en denkt ook dat ik natty ben.

   Wel een bruut fysiek.
  • Lekkerbezig
   @IronWarrior
   Wat heb ik met je moeder te maken?
   Ik heb een aantal voor mij hoog staande ethische bezwaren tegen het gebruik van anabolen en daarmee een mening over gebruikers die ik hier niet verder zal spammen. En als ik dan zie wat er allemaal wel en niet gebruikt wordt en wat voor een kansloze resultaten hier dan zoal aanhangen kan ik me er alleen maar meer en meer kwaad over maken.
  • Brutushakt
   @Lekkerbezig Haha, als dit natty is dan hulde .
   Dan heb je gewoon enorm goede genen. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dit natty kunnen bereiken overigens, maar ik zeg nooit het kan niet. Ik heb er 2 freaks bij gezien waarvan ik het ook zeker weet.
  • Brutushakt
   wat betreft traps zouden die eventueel wel kunnen veraden dat je natty bent imo
  • Lekkerbezig
   @Brutushakt
   Voor borst en bovenbenen heb ik zeker wel goeie genen. Maar voor de rest heb ik er echt alles aan moeten doen. Ik weet hoe ik het het doe, heb m'n trainingen, voeding en de rest van m'n leven voor mijn lichaam zo optimaal mogelijk gemaakt, leef er voor de volle 100% voor. Er gaat geen nacht voorbij dat ik geen 10uur op m'n bed ligt, 't aantal dagen per jaar dat ik niet train kun je letterlijk op 1 hand tellen, dit is gewoon het resultaat van 9 jaar werk.
  • Brutushakt
   @Lekkerbezig ja dat snap ik wel,, maar buiten dat om heb je als nog goede genen believe me... Ik heb volgens mij nog nooit zo'n grote kerel gezien op natural basis. Ja die gast o eilering is hier ook behoorlijk aan de maat maar jij dwarft hem zelfs.....
  • Lekkerbezig
   @Brutushakt
   eilering is beer idd. maar volgens mij 15cm kleiner dan ik, dan klopt het gewicht ook wel weer. ik denk niet dat ik hem dwarf in verhouding dou.
  • IronWarrior
   @Lekkerbezig

   Ik zie ook al dat je negen jaar traint, dan is het zeker mogelijk dat je natty bent.
  • Brutushakt
   Kunnen jullie niet eens een foto samen maken of zo LOL.. Of een x'tje samen trainen met hem, ben wel benieuwd hoe jullie er naast elkaar uit zien.
  • Brutushakt
   @IronWarrior Nou nou kom op man.. Natuurlijk kan het,, maar de kans dat jij en ik dit kunnen is volgens mij maar zeer minimaal of niet aanwezig :P Dit is toch echt wel freak of nature niveau hoor hahahahaha Ik geloof hem wel, maar dat komt omdat het er op de één of andere manier toch niet AAS achtig uit ziet of zo... Ik weet niet waarom :-) Want de sizee heeft ie wel x10
   Mocht ie gaan kuren dan zou ie ver kunnen komen denk...................
  • IronWarrior
   @Brutushakt mwah, ik heb op het moment een vergelijkbaar fysiek/stats en ik heb er 3 jaar over gedaan. Wel met AAS uiteraard. Ik heb ook niks te klagen over mijn genen.

   Ik had niet gezien dat hij al 9 jaar trainde.
  • Brutushakt
   @IronWarrior Ik train zo'n 3 jaar en ben by far in de buurt van dergelijk fysiek(nu hoeft dit ook niet van mij!) Ik train eigenlijk een beetje op onderhoud nu... Klinkt lullig maar) Lui je weet... 4x pw beetje liften
  • IronWarrior
   @Brutushakt ieder zijn keus. Voor mij is het een obsessie.
  • Brutushakt
   Toen ik begon met trainen was ik heel slap, 74 kg bij een vp van 15 of zo... Nu ben ik 87 kg en 15 procent, eerlijk gezegd vind ik het zo als het nu is wel prima... Ik heb totaal niet de ambitie om veel verder te gainen of zo... Ik had het eerst wel,, maar door het vele zware trainen merk ik dat mijn lichaam steeds ''vermoeider'' wordt
   Net als of mijn lichaam het niet goed trekt of zo...
  • Brutushakt
   @IronWarrior Logisch, en leuk als je het trekt en zo vol kunt houden.... Maar kennelijk lukt het bij mij gewoon NIET.
  • Brutushakt
   Ik blijf echter wel 4x pw consequent trainen :)
  Er zijn nog geen reacties.
 • Categorie:
  BB Foto's Leden - Mannen
  Geüpload Door:
  Lekkerbezig
  Datum:
  13 apr 2018
  Bekeken:
  1.025
  Reacties:
  21

  EXIF-data

  Bestandsgrootte:
  1,2 MB
  Mime-type:
  image/jpeg
  Breedte:
  3490px
  Hoogte:
  3490px
   

  Nota: EXIF-data wordt opgeslagen bij geldige bestandstypes wanneer een foto wordt geüpload. De foto is mogelijk aangepast sinds de upload (geroteerd, omgedraaid, bijgesneden enz.).

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie