Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Post-wo meal.
125 gram rijstbloem met salted caramel flavor powder
20 gram rozijnen
45 gram yoghurt-framboos whey als drip/pasta en voor deze keer wat extra fruit erop.
Weer een keer instant noodles met 2 eitjes, als ik wat meer trek heb doe ik ook weleens 3 eitjes, of zoals nu een half nestje wol noodles erbij. Die van yumyum vind ik het best, maar van jumbo zelf is ook prima.
De seasoning die bij een zakje...
Grieks, wel van zaterdag dus hopelijk geen schijterij festijn vanavond.
Zet er zero knoflook saus bij, maar met mijn ogen dicht pak ik die knoflooksaus vd griek maar doordat je het niet ziet denkt je body dat je healthy zero saus eet en tellen...
Goede tips, ook deze neem ik mee, dankjewel!
Het artikel dat ik citeerde zegt bijna hetzelfde over zouten: of vlak van tevoren, of minstens 40 minuten van tevoren.
Haha yess ik ook, btw in de Lidl hebben ze (hier toch) steaks van echt wel goeie kwaliteit Irish Rib-eye etc. best wel beetje duurder dan een "gewone steak" denk rond de 10€ per stuk. Maar echt dikke steaks echt aanrader moet je natuurlijk niet...
Tip je steak pas kruiden (zeker zout) net voor bakken, zout trekt vocht uit je steak. insmeren met klein beetje olijfolie geen olie in je pan doen. En gwn aanschroeien beide kanten en heel even lager vuur met wat boter, look, tijm en rozemarijn...
Biefstuk, Wokgroente, Aardappelen uit de oven
Biefstuk te gaar bij wederom poging tot revearse searing, mogelijk te lang gebakken, met pan niet heet genoeg.
Ontbijt voor traine shake ice coffee machiato of cappuccino met whey delicious, crunchy musli met 4 soorte noten en een rauw ei + shake 1kong zero energy drank, amino stack, collagen, magnesium en citruline.
Even een update:
Ik ben nu een week of 9 bezig 250 - test 300 bold. Ik kwam vanuit test/mast
Mijn ervaring tot dusver:
+ 2 kg - ook verhoogd qua voeding dus lag in de lijn der verwachting.
Het is echt een appitizer, dit las ik al. Een...
1,4kg sous vide short ribs
Zo uit de verpakking, 5 mins de oven in, insmeren met glaze. Weer 5 mins oven in.
Weer glaze, nog 1x 5 mins oven in
Slow cooked short ribs met teriyaki-honing glaze, piperade en pastinaak crème.
Keertje wat noten (die ik savonds nog eet) ingeleverd voor gewokte spruiten met magere gerookte spekjes, knoflook en ui, heel kein beetje ketjap en sambal. Verder biefstukje en gebakken aardappels.