Fitness Seller

Recente inhoud door DutchGoose

 1. D

  Advies gevraagd

  Die weegschalen zijn ook niet echt optimaal. Dan zou ik zo'n scan moeten gaan doen, maar dat is ook niet echt ideaal om te doen want kost flink wat geld als je dat per jaar een paar keer gaat doen.
 2. D

  Advies gevraagd

  Begrijpelijk. Ik laat de meting verrichten doormiddel van een huidplooi meting. Momenteel zit ik op de 19%. Maar gelet op jullie advies denk ik eerst de cut op te pakken en later in het jaar zal ik foto's plaatsten wanneer ik een laag VP% heb behaald. Vanuit daar zal ik de kuur opnieuw bespreken.
 3. D

  Advies gevraagd

  Terugkomend op de wetenschap. Zojuist heb ik toch wat onderzoeken gelezen, komt er niet echt een harde conclusie dat het niet zou werken. Wellicht dat jij nog weet waar je dit kan vinden?
 4. D

  Advies gevraagd

  Je geeft aan een acceptabel VP. Maar waarom is 10% perse een acceptabel VP? Ik begrijp zo laag mogelijk voor de best mogelijke resultaten. Maar dan zal 12-13% in dit geval al voldoende zijn om als acceptabel te worden gezien?
 5. D

  Advies gevraagd

  Hmm, zelf ben ik niet zoiets tegengekomen. Ik zal wel wat meer gaan zoeken, wellicht dat ik dit soort studies tegen kan komen en weer even flink kan lezen.
 6. D

  Advies gevraagd

  Cutten naar 10% is me nooit gelukt. Ik heb helaas veel vet zitten rond mijn bovenbenen en billen. Hierdoor wordt mijn bovenlijf zo droog als gort, maar blijf ik het vet in mijn onderlichaam houden. 13% is destijds wel gelukt, maar dan steken mijn botten uit door pectus excavatum en flared ribs...
 7. D

  Advies gevraagd

  Een goeiedag, Ik train momenteel al dik 3 a 4 jaar en ben van een VP 26,5% naar 19% VP gegaan. Ik ben momenteel 99KG en ben 1.84m. Ik zit sinds vorig jaar september te kijken of een kuur mogelijk zou zijn. Nou heb ik een advies gekregen van iemand waar ik mee train en ik ben benieuwd wat...
Naar boven