Fitness Seller

Recente inhoud door Reem76

  1. Reem76

    Jerkey maken

    Is smaakstof.. Je zou ook het boeltje eerst koud kunnen roken.. Zoals ze dat met vis doen in zo'n chromen ding
  2. Reem76

    Jerkey maken

    Speciaalzaak voor de amerikanen in NL.. Amsterdam zat er een ff zo uit mijn hoofd.. Is net zoiets als imitatie kaas (eetbare polimeer met kaassmaak) Denk maar aan de BBQ saus van de Mac.. Hier in de stad heb je hetzelfde voor Engelsen, crisps zout&azijn.... Oeioeioei zo lekker, mogelijk heeft...
  3. Reem76

    Jerkey maken

    Moeders de vrouw heeft ooit in een opwelling een superuitgebreide loeidure keukenmachine gekocht... Gaat ie toch nog gebruikt worden :p... Zelf gemaakt moet ook lekkerder zijn lees ik en kant en klaar is me net ff te zout ook. Ingredients 1/2 to 2 pounds flank steak 2/3 cup Worcestershire...
  4. Reem76

    Jerkey maken

    zo'n zakje van 25 gram overleeft bij mij geen 5 minuten, weg 2 euro.. Dus vandaar.. Bedenk me net om na het marineren, het vlees individueel, plat in te vriezen om daarna het door een belegsnijder te halen.. Maar met een bloedscherp mes en wat handigheid kom je ook al ver denk ik Bij...
  5. Reem76

    Jerkey maken

    Lekker dun, dan eet het ook lekkerder weg en kan je ook minder kwaliteit vlees nemen. Ben best wel handig met een mes, dus dat gaat goedkomen. Alleen als je marineerd, dan is het toch wel aardig nat? Moet toch eens gaan zoeken naar zo'n apparaat.. Idd zelf je vlees en fruit drogen en vacuum...
  6. Reem76

    Jerkey maken

    Kopen jah, niet zelf maken en recepten.. Kijk, hier kan ik wat mee.. Ik zat al naar mijn oven te kijken, aangezien die van 50 af is in te stellen. Maar was nieuwsgierig hoe lang dat ging duren.. Alleen zat net op trockner te zoeken op die site, maar ze hebben veeeeeel.. Heb je een deep...
  7. Reem76

    Jerkey maken

    Komt er op neer dat je rundvlees in dunne plakjes snijd (>=5mm) en laat drogen. Dit kan je in een oven doen die in is te stellen op 50-70 graden celcius. Of in de rook van een vuurtje gestook met loofhout zoals dat vroeger in amerika gedaan werd. Voor het drogen kan je het vlees marineren...
  8. Reem76

    Sticky Wat vind jij irritant in de sportschool?

    Neh... Hekel aan de wereld...
  9. Reem76

    Sticky Wat vind jij irritant in de sportschool?

    Jingle of klinken, bellen, rinkelen etc is GEEN klepperen of klappen... Zal me accent wel zijn..:rolleyes: Het is mode hier, aan het begin schoot de adrenaline door me keel omdat ik in gedachte al narigheid voor me had.. Nu wordt ik er niet warm of koud van terwijl er dalijk wel iemand 50kg op...
  10. Reem76

    Wat heb jij vandaag te klagen?

    Zolang het water maar wel warm is.
  11. Reem76

    Sticky Wat vind jij irritant in de sportschool?

    Zeker het laatste punt over het hoofd gezien.. Je hebt klepperen van het trainen en klepperen om op te vallen............
  12. Reem76

    Sticky Wat vind jij irritant in de sportschool?

    *Wannabe's *Onder de rep vragen hoe ze een oefening moeten doen omdat de trainer weg/bezig is *Hetzelfde met het zwart voor je ogen na de rep *K*thoeren met hun huppelk*tpakjes die 3 kg pakken anders ze niet kunnen auwenelen *Handoek op leeg apparaat *Brulapen die iedereen telles willen geven...
  13. Reem76

    Materiaal voor Muay Thaibox

    bitje moet wel goed zitten... Goed de gebruiksaanwijzing lezen en een aardappelschilmesje doet wonderen.. Everlast... Hoeveel was je kwijt? 275?
  14. Reem76

    Wat heb jij vandaag te klagen?

    En toen? Billenkoek?
  15. Reem76

    Materiaal voor Muay Thaibox

    Meeste mensen haken op een gegeven moment af wanneer het te competatief wordt, laat je ook niet gek maken en je voor een partij te laten strikken als je dat niet wilt. Meer als: Zwachtels, handschoenen, scheenbeschermers (gewoon stoffen), tok en bitje heb je voorlopig echt niet nodig. Eerste...
Back
Naar boven