MuscleMeat

Recente inhoud door Robo007

 1. Robo007

  Road to become a champ....

  Ik pik even in. Bij elke sport die intensief beoefend wordt krijg je blessures. Stoten op het hoofd zijn op zich waarschijnlijk niet gezond maar als het allemaal gecontroleerd beoefend wordt dan moet dit kunnen. Met hard op elkaar rammen is niemand iets. Ik ben van Kyokushin karate overgestapt...
 2. Robo007

  Sponsored sticky XXLNutrition.nl

  Ik had dit toch helaas ook met de camo en gouden RVS shaker (de eerste generatie). Tien euro per stuk betaald en na een week deed de dichtingsring bij de camo shaker zijn werk al niet meer. Beetje zonde voor een shaker van tien euro. Heb er geen mail voor gestuurd ofzo maar bestel ze uiteraard...
 3. Robo007

  Sticky Wat is CrossFit?

  Bedankt voor de uitleg. Crossfit ziet er gewoon leuk uit. Ik doe geen crossfit op zich maar sommige van mijn trainingen lijken er wel. Het gaat dan om workouts die ik zelf in elkaar steek enkel ringen en gewichtheffen komt er niet aan te pas. Je kan eindeloos variaties blijven maken en dat...
 4. Robo007

  Verkramping bovenrug

  Iemand tips/goede remedies voor volgend probleem. Vorig jaar twee keer voorgehad dat een deel spieren van mijn bovenrug ineens verkrampte. Eén keer tijdens "pull back" op de gym. Pats ineens vekrampt, heel pijnlijk en amper nog kunnen bewegen. Tweede keer gewoon tijdens het bewegen. Ik kan...
 5. Robo007

  WIN: 100% Whey Protein Professional + Scitec Samples

  1) XXL huismerk wegens de goede prijs/kwaliteit verhouding. OK de datum niet gezien!! Kieke!
 6. Robo007

  Belangrijk Nieuws Big-T overleden, Condoleance topic

  Ik ben een langere tijd niet op het forum geweest en dan is dit echt wel het laatste dat ik wou vernemen bij mijn terugkomst. Echt veel te jong! Mijn deelneming voor de familie.
 7. Robo007

  thuis kickboksen

  Ik heb een vrijstaande garage waar mijn bokszak hangt. Goeie muziek en losgaan. Techniek ken ik ook maar in mijn garage is de techniek niet van belang. Gewoon interval training en het zweet loopt eraf.
 8. Robo007

  McGreggor stopt ermee.

  Eigenlijk een veel betere match Jones - Cormier voor zo'n topevenement. McGreggor mag even wat sudderen.
 9. Robo007

  McGreggor stopt ermee.

  Uiteraard. Het zal misschien niet echt doelbewust zijn maar er wordt iets in gag gestoken en dat is dan extra reclame en hype!
 10. Robo007

  Shatter SX7 Black Onyx

  Het zal gewoon zo duur zijn omdat je het nog nergens kan kopen. Iemand op ebay wil daarvan profiteren. Op de website van Muscletech vind je meer info. Het is nu ook geen bepaald spectaculair verschil tegenover de gewone SX7. De gewone SX7 is trouwens beduidend goedkoper geworden als in het begin.
 11. Robo007

  Breaking News Too Much Whey Today, Type II Diabetes Tomorrow

  Zo lang je alles maar met mate doet is er geen probleem. Ik eet ook ongezonde dingen en ik drink ook wel eens alcohol maar alles met mate. (Overdaad schaad)
 12. Robo007

  Kruidvat pro dynamics

  Meer en meer merken springen op de kar van sportvoeding. Uit goede bron weet ik dat Kruidvat hun eigen producten wel laat maken in goede en betrouwbare fabrieken zoals Loreall enzo.
 13. Robo007

  McGreggor stopt ermee.

  De uiteindelijke waarheid komen we toch nooit te weten. Was een goede promostunt van Mcgreggor om te doen alsof hij zou stoppen. Zijn volgende gevecht zal dan wel niet met Diaz zijn denk ik.
 14. Robo007

  McGreggor stopt ermee.

  McGreggor zal niet vechten tegen Diaz in UFC 200. Hij wou niet voldoen aan de eisen voor promovoering van de UFC. Die hebben dan beslist dat hij niet mag vechten. McGreggor heeft dan op Twitter een bericht geplaatst dat hij vroeg op pensioen wil gaan. Op zich kan hij makkelijk stoppen want...
 15. Robo007

  Aankondiging Keuze sponsor (met poll)

  De lokale Basic Fit hier heeft nog geen losse benchpress. Halters gaan ook niet boven de 30kg. Dus voor een heel deel BB's zal er in de Basic Fit niet veel te beleven zijn.
Naar boven