XXL Nutrition

Recente inhoud door shinrisen

 1. betere belichting

  betere belichting

  hier nog een foto aangezien de vorige foto nogal slecht belicht was. doel is om nog een aantal percentage in vet te dalen en dan na de vakantie weer wat extra massa bij te winnen.
 2. front pose

  front pose

  Train nu ongeveer 20 maanden, gewicht weet ik eerlijkgezegd niet (ben veel afgevallen) maar zal zo rond de 74kg wegen denk ik. Lengte is 1,70 en ben 21 jaar. Doel is to look good nekkid. bench niet vaak, vorige keer iets van 3x90 gedaan. dumbell press: 3x38 squat: 4x120 deadlift: 3x140...
 3. rugje

  rugje

  Ben nu al weer langer dan anderhalf jaar bezig... doel is om toch wel een beachproof fysiek te hebben bij de zomer. Ben veels te veel vet aangekomen laatste maanden en bijna geen spiermassa. Ga volgende maand beginnen met cutten. Armen lopen ook jammergenoeg nog steeds achter.
 4. shinrisen

  Reactie door 'shinrisen' in media 'ik'

  big guns maar even serieus, train liever 7x judo in de week of train serieus met gewichten. die 10 minuten gaan je echt niet helpen.
 5. shinrisen

  geen zuivel bij laag BF%?

  je huid wordt dikker van zuivel.
 6. shinrisen

  RPM - Applied Nutriceuticals

  Heb mijn sampeltje ook opgemaakt en ik moet zeggen dat ik een lekkere pomp na het trainen had, heb van een energieboost niet heel erg veel gemerkt eigenlijk.
 7. shinrisen

  op Foto's zie ik er minder gespierd uit dan in de spiegel :S?

  dat zijn nou nog ns huge guns
 8. shinrisen

  optrekken.

  mixed dus :p
 9. shinrisen

  squate en deadlift

  je kan nog altijd overhead squatten. dumbbells gewoon boven je uit stoten en dan squatten. is nog ns goed voor je schouders ook.
 10. shinrisen

  Keuring! statische krachtmeting

  Bij de Kmarns keuring zeiden ze me dat 14% het "gemiddelde" was van de jongens die daar kwamen. Het hardlopen (35 min) kwam me destijds het minst goed af trouwens, krachtdingen zouden een eitje moeten zijn voor jou Shutter.
 11. shinrisen

  Reactie door 'shinrisen' in media 'balkenende most muscular'

  Animallegs, alleen de achtergrond is geshopt, beetje vreemd als de CDA fractie er opeens achterkomt dat ik pose in het washok in de 2e kamer. anyways, bedankt voor de photoshop tips :p.
 12. shinrisen

  Het wonder van compound

  ik maak koprollen met een dumbbell voor monster abs
 13. shinrisen

  Reactie door 'shinrisen' in media 'Front latspread'

  hahah lijkt wel alsof je bezeten bent
 14. balkenende most muscular

  balkenende most muscular

  had opeens zin om een most muscular pose eruit te gooien gewicht is nu 73kg (schat zo'n 12%bf) met 1,69 terwijl ik zo'n 15 maanden train doel is om m'n pecs een beetje recht te trekken (ra-ra welke is groter) en om m'n delts wat groter te krijgen (vooral de lateral portie om wat rondere...
 15. shinrisen

  mijn rugtraining vandaag

  je bencht meer dan je squat of deadlift?
Naar boven