1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Ontzet Notitie
Indien je een account hebt aangemaakt na 26 november tot 3 december gelieve een nieuwe account aan te maken. Door het herstel van een backup is deze niet meer beschikbaar. Onze excuses hiervoor.


skydirk
Laatste Activiteit:
16 dec 2017 om 11:26
Lid geworden:
9 apr 2003
Berichten:
6.412
Leuk Bevonden:
677
Geslacht:
Man
Homepage:
Locatie:
geen

Deel Deze Pagina

skydirk

Freaky Bodybuilder, Man, uit geen

skydirk was laatst gezien:
16 dec 2017 om 11:26
  1. AlainTjuHHH
   AlainTjuHHH
   Nee? Als je je bloed regelmatig laat prikken, voor de rest gezond leeft, hebben bloedtesten mij nooit een negatief resultaat gegeven. Zelfs op een gram test, met 600 mast en 800 bold was mijn cholestorol in orde evenals mijn hermatocriet :) Gewoon goed voor jezelf zorgen. Vergeet niet dat de gemiddelde bodybuilder 99% gezonder leeft dan de meeste "normale" mensen ;) :P
  2. Timmies1959
   Timmies1959
   He Skydirk

   Dank voor je reactie...Tja, iik ben wat huiverig om mijn leeftijd om injecten te nemen...geen idee hoe dat uitpakt..
   Heb jij geen enkele bijwerking ervaren van jouw kuur? Hoofdpijn, hartkloppingen en weet ik wat nog meer dus ook niet ?

   Gr

   Tim
   1. skydirk
    skydirk
    nee, maar heb nooit zwaar gekuurd. Heb vooral lang getraind op TRT dosis en vroeger af en toe kuurtjes gebruikt van 500mg test per week soms met iets anders erbij zoals winny, mast of primo. Het is vooral na de kuur dat ik het vervelend vond omdat je gewoonweg geen libido meer hebt en dat vooral niet plezant is voor je partner.
    2 apr 2017
    AlainTjuHHH vindt dit leuk.
 • Laden...
 • Laden...
 • Over mij

  Geslacht:
  Man
  Homepage:
  http://
  Locatie:
  geen

  Handtekening

  dirk