XXL Nutrition
SlettieBettie

Profielberichten Recente activiteit Berichten Over mij

 • By the way... amandelen knippen om af te vallen werkt niet. Geen onsje afgevallen, ondanks een beloofd gewichtsverlies van 5-10 kg. :D
  SlettieBettie
  SlettieBettie
  Phreak zou er geen bezwaar tegen hebben, als ik een kunstgebit moet... :D
  wovano
  wovano
  Minder eten = afvallen
  Een collega van mij bond elke ochtend (lege maag) als ze wakker was een touwtje om haar buik en door de dag stopte ze met eten als ze merkte dat het touwtje strakker ging zitten. Misschien handig trucje hoe idioot het ook klinkt.
  SlettieBettie
  SlettieBettie
  Ik wou dat het zo simpel was, dat ik me er toe kan zetten weer minder dan 1000 kcal per dag te eten (dan hebben we het over gewone dagen, niet dit herstel). Dus ik gok dan maar op meer bewegen, wat straks weer kan.
  Ipv een touwtje heb ik een strakke riem. Helpt geen zak, het 'dikke' piept gewoon onder en boven de riem uit, zonder dat de riem strakker lijkt te zitten. :D
  Amandelen knippen ging voorspoedig. Pijn fluctueert, maar wonden herstellen goed. Ben het zoete ijs nu wel flink beu...
  Woensdag 11-11 worden mijn amandelen voor de 2e keer geknipt. Hopelijk laat de arts nu geen restjes zitten.
  Stunna
  Stunna
  Hoe ga je al die chocolade van sint maarten naar binne douwe dan?:(
  SlettieBettie
  SlettieBettie
  St. Maarten??? Ach, ik heb al Samhain gevierd...
  KNO-arts werpt één korte blik in mijn keel: "Dat is duidelijk, antibiotica heeft geen zin, we gaan knippen." Nu wachten op een oproep.
  Koortsig en ziekig, zou het nu doorzetten...?
  marina1975
  marina1975
  t zou tijd worden.. ene kant wil je het wel want dan ben je er vanaf.. andere kant.. Blegh.. ziek zijn is ook niets.. Sterkte.
  SlettieBettie
  SlettieBettie
  Gisteravond was er een ontsteking te zien, maar die is vanochtend weer gezakt. Word er een beetje moedeloos van, aangezien ze alleen willen helpen bij een zichtbare ontsteking...
  KNO-arts: tonsillitis 30 jr na tonsillectomie... :D Al doet het pijn, ik kan er hard en smakelijk om lachen, nu ja, geluidloos gniffelen.
 • Laden…
 • Laden…
 • Laden…
Naar boven