Fitness Seller

Recente inhoud door Viking1012

 1. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  Mwah...eerder luchtkastelen denk ik. ;) BIM, jonguh! Het mooie is dat het heel erg in opkomst is en dat er waarschijnlijk een tekort aan (goede) modelleurs gaat ontstaan. Binnenkort gaan we ook met een project van start waarin alle partijen met Revit werken dus dat is een mooie kans om de...
 2. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  :D Tuurlijk kan dat, ouwe reus. Wat gaan we bouwen?
 3. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  Yup, en toen was het nog het gewone 3D tekenen maar nu moet ik eigenlijk gaan bouwen in 3D waarbij je ook materiaaleigenschappen aan de bouwelementen meegeeft waardoor er ook een directe link ontstaat naar het rekenmodel. Heavy poep dus. :bierbang: (Ja, ik besef me dat ik een nerd ben) Goed...
 4. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  Ben mijn kennis aan het uitbreiden eigenlijk omdat het nodig is door veranderingen in mijn vakgebied. Ik ga nu met een cursus Revit (3D-modeling in het kort) beginnen. Hoe is het met jouw studie eigenlijk?
 5. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  Als je het maar weet.
 6. Viking1012

  Vikings Brutal tireflip

  Aaahwww, ik schiet gewoon even vol. Leuk om te zien dat ik nog niet vergeten ben. Misschien even een kleine update voor de mensen die dachten dat ik inmiddels dood en begraven was. Helaas heb ik al een klein half jaar niet meer getraind door omstandigheden en eet ik als een klein...
 7. Viking1012

  Sticky Filmen van lifts een idee?

  Beetje jammer weer Niels. Eerst vragen waarom om dan vervolgens met zo'n opmerking het beeld weer te bevestigen. :roflol:
 8. Viking1012

  Nieuws Vernieuwde website "Eigen Kracht"

  Kan aan mij liggen maar ik vind het een redelijk slaapverwekkende website waar niet meer dan wat algemene weetjes op staan (type dertien in een dozijn). Niets nieuws onder de zon dus.
 9. Viking1012

  Diary of a washed-up meathead

  Week 5 van het "grote niets doen". Nu heb ik ergens wel eens gehoord dat "Less is more" dus daar houd ik me dan ook echt aan en ik moet zeggen, sinds ik niet meer train maak ik de gains van mijn leven! Volgens planning zou ik komende woensdag weer een beginnetje moeten gaan maken met...
 10. Viking1012

  Diary of a washed-up meathead

  Yup, I know. Maar ik ben momenteel bezig om een aantal dingen voor het bedrijf te ontwikkelen en zelf een hoop bij te leren. Het is geen zwaar werk maar wel tijdrovend en omdat ik het zelf ook interessante stof vind ren ik rond als een kind van vijf met en overdosis blauwe m&m's achter zijn kiezen.
 11. Viking1012

  Diary of a washed-up meathead

  Misschien dat ik idd maar zulk soort dingen moet doen want ik zit op het moment echt continu achter mijn pc voor mijn werk en daar ga je je echt niet beter van voelen.
 12. Viking1012

  Diary of a washed-up meathead

  GVD, de laatste training is al weer meer dan twee weken geleden! Baggerzooi. ik had me er wel bij neergelegd dat ik minder ging trainen maar dit was ook weer niet de bedoeling....
 13. Viking1012

  tekening verschalen

  Nope, jij rekent verkeerd om. Ik heb op mijn werk net de proef op de som genomen door een object 1:75 te tekenen en eerst 25% en daarna 33,3% te verkleinen op de kopieermachine. Blijkt toch dat mijn berekening klopte. (Sorry, ik moest het gewoon zeker weten....;))
 14. Viking1012

  tekening verschalen

  Daar heb je rekenkundig helemaal gelijk in maar niet als het gaat om verschalen van tekeningen. Als je i.p.v. 75mm 100mm in 1mm op papier wilt proppen zul je toch echt 0,25 van 1,0 moeten hebben en dat is volgens mij 25%. ;)
 15. Viking1012

  tekening verschalen

  Ik snap je probleem want het zou idd net iets groter als een A1-formaat worden maar voor een goede lichtdrukker zal dit geen probleem zijn.
Naar boven