XXL Nutrition

Recente inhoud door zeror

 1. zeror

  Postuur gaat naar de klote

  Ik heb dit ook, gefixt met stretches met bijvoorbeeld een bezemsteel, die breed vastpakken en dan van voor met gestrekte armen naar achter bewegen. Daarnaast kan je vanuit je chest tot onder je oksel foamrollen, soort van naar boven en onder rollen. Vaak is het tightness aan de voorkant, dat...
 2. zeror

  hoeveel is AAS voor eigen gebruik?

  Volgens mij is het vervoeren van AAS verboden. Net als dat je in je koffer vanuit turkije ook geen zakje wiet van 2 gram mag meenemen omdat het voor eigen gebruik is.
 3. zeror

  Erectiefalen

  Alleen met een bloedtest kan je uitsluiten wat er aan de hand is. De mix Tren en Deca zijn twee zwaardere middeltjes die erectiestoornissen kunnen veroorzaken.
 4. zeror

  Sinds TRT (test-e + hcg) geen eetlust (advies?)

  mss slaapapneu?
 5. zeror

  Pasta-brood-suiker vermoeidheid

  Een bak pasta, suiker of brood. Wat zoek je nou? Koolhydraten zijn prima, verdeel ze over de dag en dan komt alles goed. Anders verban je koolhydraten voor een week uit je dagelijks eten, dan heb je een week lang een dip.
 6. zeror

  Citaten van verstandlozen

  Je moet dit eten want daar zit een stofje in wat spieropbouw bevordert. Check your sources plz :(.
 7. zeror

  Cafeïne-vrij leven | alternatieven

  Pep is altijd het juiste antwoord.
 8. zeror

  AAS werkt niet!!

  Uhh ja? Net als mega groot binnen 10 wekuh gelijk olympia stage op. /sarcasm off.
 9. zeror

  Impotent na test/deca kuur?

  je steekt toch ook test en deca in je reet, je kan alles wel door je eigen lichaam laten doen maar dan schiet het niet op. Ik zou nolva bijbestellen, liever nog chlomid, daar ben ik meer fan van. En dan gewoon weer gaan nakuren voor een tijdje. De kans is zeer aanwezig dat je estro nog veel te...
 10. zeror

  Impotent na test/deca kuur?

  Oke, deca dick dus. Wat je kan doen, nu al, is weer rustigaan beginnen met nolva voor 3/4 weken. Pin me hier niet op vast, maar dat is wat ik zou doen. Probeer in ieder geval zo snel mogelijk je bloedwaardes te achterhalen, vanuit daar kan je dan actie ondernemen.
 11. zeror

  Impotent na test/deca kuur?

  Bloedtest zal het uitsluiten. Als je die uitslag hebt kan je actie ondernemen. Verder niet te druk om maken, sommige mensen herstellen gewoon kutter na kuren. Vooral Deca is shit btw, tijdens de kuur wel hoog libido gehad?
 12. zeror

  Sticky De laatst genomen foto topic

  Geil pakje hoor :$:$:$:$:$ Goede gains.
 13. zeror

  Conditie en klachten tijdens trt

  Hoe is je bloeddruk?
 14. zeror

  Diabetes is not an obstacle

  Interessant, je gaat loggen? Ik ben benieuwd.
 15. zeror

  Diabetes is not an obstacle

  Hoe combineer je dit met de sport? Waar liggen de punten waar jij last van hebt, en iemand zonder diabetes niet? Verder nice, goed dat je dit doet. Je profile pic ziet er goed uit!
Naar boven